Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ρε μαλάκα όταν δεν κοιμάσαι το μεσημέρι χαλιέσαι άσχημα. Που κολλάει η απάντησή σου ρεεεε? Άλλη μια χρυσή σελίδα στο βιβλίο της μαλακίας
δεν φταιω αν εισαι εσυ χαζος....ναι ναι,τα μαζεψαμε εννοω κ λεω να παρετε φορα κ να μας κλασετε τ αρχιδια.τι δεν πιανεις?εσυ χαλιεσαι μου φαινεται αν δεν φας πουτσα μια μερα κ σημερα δεν σε γαμησα ακομα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δεν φταιω αν εισαι εσυ χαζος....ναι ναι,τα μαζεψαμε εννοω κ λεω να παρετε φορα κ να μας κλασετε τ αρχιδια.τι δεν πιανεις?εσυ χαλιεσαι μου φαινεται αν δεν φας πουτσα μια μερα κ σημερα δεν σε γαμησα ακομα
Να σε κεράσω μια φασολάδα γαμώ τα Ελληνικά σου? Α ρε μαλάκα γέλιο που θα ρίξω τη Δευτέρα αν εξαφανιστήτε όλεεεεες

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Να σε κεράσω μια φασολάδα γαμώ τα Ελληνικά σου? Α ρε μαλάκα γέλιο που θα ρίξω τη Δευτέρα αν εξαφανιστήτε όλεεεεες
τα ελληνικα μου ειναι μια χαρα ειναι κ ανωτερων σπουδων....μην ξεχνιομαστε.βγαλαμε κ ενα απθ.τεσπα,εγω δεν χανομαι ποτε.εσας θελω να δω τι θα λετε παλι....ποιος θα σας φταιει για ακομα μια φορα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τα ελληνικα μου ειναι μια χαρα ειναι κ ανωτερων σπουδων....μην ξεχνιομαστε.βγαλαμε κ ενα απθ.τεσπα,εγω δεν χανομαι ποτε.εσας θελω να δω τι θα λετε παλι....ποιος θα σας φταιει για ακομα μια φορα.
Ποτέ δεν έχω ψάξει φτηνές δικαιολογίες για τα χάλια μας. Και μην ξεχνάς ποτέ: τα πανεπιστήμια δεν δημιουργούν προσωπικότητες. Μόνο ειδικότητες

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ποτέ δεν έχω ψάξει φτηνές δικαιολογίες για τα χάλια μας. Και μην ξεχνάς ποτέ: τα πανεπιστήμια δεν δημιουργούν προσωπικότητες. Μόνο ειδικότητες
ειμαι της ιδιας αποψης αλλα ειμαι πολυ καλιεργημενο ατομο με προσωπικοτητα κ ηθικες αξιες.....

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ειμαι της ιδιας αποψης αλλα ειμαι πολυ καλιεργημενο ατομο με προσωπικοτητα κ ηθικες αξιες.....
Ευτυχώς γιατι αλλιως θα ησουν μια πουσταρα του κερατα. Τωρα εισαι ενας καλιεργημενος gay  :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ευτυχώς γιατι αλλιως θα ησουν μια πουσταρα του κερατα. Τωρα εισαι ενας καλιεργημενος gay  :2funny: :2funny: :2funny:
ποια η διαφορα του πουστη κ του gay?ο gay εχει χρηματα κ ειναι καλιεργημενος ενω ο πουστης το αντιθετο.....εσυ τι εισαι απο τα δυο?

Επισκέπτης

Σας έχω πει να μην αρχίζετε τα πουστριλίκια χωρίς να με φωνάζετε πρώτα :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Καλπάζουσα. Την κάνω ρεεεε. Καλό Σ/Κ και νίνη στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
επισης καλο σκ.οσο για την νικη,ξερεις.παλι κλαρινο θα κανεις.αντε τον μπουλο σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom