Σάλτα και μάθε ορθογραφία ρε κωλότουρκεΣαλτα και γαμισου ρε ασπονδυλο!!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σάλτα και μάθε ορθογραφία ρε κωλότουρκεΣαλτα και γαμισου ρε ασπονδυλο!!
Αν δεν σου αρέσει, τον πούλο
Σαλτα και γαμισου ρε ασπονδυλο!!
Σάλτα και μάθε ορθογραφία ρε κωλότουρκε
Κλάσε μας τ'αρχίδια τσογλανάκο που μιλάς και για επίπεδο.
Α.....και πάρε μας μια πίπα........πίπη![]()
Κλάσε μας τ'αρχίδια τσογλανάκο που μιλάς και για επίπεδο.
Α.....και πάρε μας μια πίπα........πίπη![]()
Εγώ είμαι αστείος, εσύ είσαι μαλάκας, ο natcho Γεωπόνος. Όλοι έχουν μια ειδικότηταΤελικα εισαι πολυ αστειος!!
Nacho σορρυ που σε εβρισα πριν!!
Αλλον επρεπε να βρισω!!
Εγώ είμαι αστείος, εσύ είσαι μαλάκας, ο natcho Γεωπόνος. Όλοι έχουν μια ειδικότητα
Εγώ είμαι αστείος, εσύ είσαι μαλάκας, ο natcho Γεωπόνος. Όλοι έχουν μια ειδικότητα
Θέλεις να γίνουμε φίλοι?Να βρεθουμε ρε αστειε τοτε!
Να δουμε ποιος ειναι ποιο αστειος και ποιος ειναι ποιο μαλακας!!
Ασε να πεσει και λιγο νεράκι πάνω σου άπλυτεΓια να μην γραφετε τζαμπα και ξοδευετε απο το ελαχιστο που διαθετετε, κλεινω και παω να πλυνω το αμαξι.
Γελασα και σημερα ΑΣΤΕΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Εχεις δίκιο , η κλαψομουνίαση έχει βαρέσει κόκκινο και θυμίζει τους ΠΑΟΚτσήδες δεκαετιών 80 και 90 . Δεν ήταν όμως πάντα έτσι.H μικρή ομαδούλα της πόλης,μέσα στον πανικό της ανυπαρξίας της,έχει δημιουργήσει χωρίς κανένα λόγο ένα άνευ προηγουμένου κλίμα εις βάρος του διαιτητή Καλόπουλου.
Βασικά οποιοσδήποτε και να κληρωνότανε,τα ίδια θα λέγανε
Όλοι τους πολεμάνε(ξεχνάνε ότι παίζουν διαρκώς με 1-2 παίκτες παραπάνω και ότι μόνοι αυτοί έχουν δώσει στον Πανθρκικό τον μοναδικό βαθμό του)
Η πλάκα είναι ότι άμα βάλουμε τα σφυρίγματα,τα εις βάρος του ΠΑΟΚ στα ντέρμπυ είναι σαφώς πιο πολλά(πέναλτυ Καζναφέρη σε Κόστα,μη αποβολή Βιτόλο κλπ)
Η κλαψομουνιάση στο έπακρο...Μικρή ομαδούλα,που σαν κομπλεξιή αγάμητη ζωντοχήρα βλέπε παντού εχθρούς και τρώγεται με τα ρούχα της...
Μπείτε να δείτε κλάψα στο σάιτ του προέδρου τους σούπερ-3....όλοι τους κυνηγάνε ΕΣΑΚΕ,ΕΠΟ,ΝΕΤ,ΕΡΤ,CNN,BBC,UEFA...
Δεν βλέπουνε ότι κάθε 3 και λίγο δίνουν φοβερές αφορμές για τρελό γέλιο...Αβρααμ,Σκόρδας,Βιτόλο,Ασπρόπυργος,Κορπρίβιτσα,Μαζίνιο,Ολίβα,Ερνάντεθ,Εργοτέλης,Κόντης Σανταντέρ,35 κλπ κλπ
παλι ραντεβου εκελισες μωρη ξεκωλιαρα για να σε πηδηξει?δεν ντρεπεσαι καθολου?Θέλεις να γίνουμε φίλοι?
Μην ζηλεύεις. Θα σε γαμήσω και σένα, είσαι η αγαπημένη μου τρύπαπαλι ραντεβου εκελισες μωρη ξεκωλιαρα για να σε πηδηξει?δεν ντρεπεσαι καθολου?
Μην ζηλεύεις. Θα σε γαμήσω και σένα, είσαι η αγαπημένη μου τρύπα
Εισαι έτοιμος για την Κυριακή? Μαζέψατε με τα παιδιά, μπουκάλια, καδρόνια και τα συναφή?
ναι ναι,παρτε φορα κ κλαστε μας τ αρχιδιαΕισαι έτοιμος για την Κυριακή? Μαζέψατε με τα παιδιά, μπουκάλια, καδρόνια και τα συναφή?
Ρε μαλάκα όταν δεν κοιμάσαι το μεσημέρι χαλιέσαι άσχημα. Που κολλάει η απάντησή σου ρεεεε? Άλλη μια χρυσή σελίδα στο βιβλίο της μαλακίαςναι ναι,παρτε φορα κ κλαστε μας τ αρχιδια