Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
......παει ο βασιλης.....παει κι ο θοδωρας..... αντε εκει που σας αξιζει...... στη μετριοτητα....... :s&m_3:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
800 φορές παραιτήθηκε,σαν γκόμενα έκανε...

Λέτε να αναλάβει ο...μεγαλομέτοχος ο Σωκράτης ο Κόκκαλης?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
για να γινει λαικης βασης προυποθετει να εχει λαο κατι που ουτε τα δικεφαλα κοτοπουλα του βορρα εχουν ουτε τα δικεφαλα κοτοπουλα του νοτου
Ωωωωω,χαιρετώ τον αγνό Ελληνα φίλαθλο του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου του Γαλαξία μας... :jerking: :2funny:

Φτιάξε με βραδυάτικα  :-*

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Δε νομιζω οτι οι προσωπικοι λογοι, ειναι ΜΟΝΟ λογοι υγειας......

Για μενα το παλληκαρι, που ποτε μου δεν τον χωνεψα και ουτε προκειται, αδικησε τον εαυτο του μπλεκοντας μ' αυτους, γι αυτο παντα πιστευα και πιστευω οτι ειχε καποιο οικονομικο οφελος 'η ξεκαθαρισμα με την εμπλοκη του αυτη, ισως να προσπαθησε να παρει τα τελευταια χρηματα που ειχε λαμβανειν, αλλα και ν βοηθησει για λιγο καιρο την ομαδα που συμπαθουσε, γιατι ξερουμε αλλωστε οτι αλλη ομαδα ειναι αυτη που αγαπαει. Αδικησε τον εαυτο του, γιατι χασιμο εχει η φημη του απο την εμπλοκη αυτη, ουτως η αλλως πολλοι τον συμπαθησαν-λατρεψαν, δεν ειχε αναγκη για περσσοτερη φημη και δοξα, ο παοκ οταν τον ανελαβε ειχε και εχει χειροτερη φημη απο το ονομα ζαγορακης...... μαλλον εστω και αργα, τα καταλαβε αυτα, καθως και οτι δε βγαζει ακρη ΚΑΝΕΙΣ με τους μαμουκαλους αυτους.......
κ συ πολυ σωστα τα ειπες φιλε.
Ετσι ακριβως.
Κραταω επιπεδο κ δεν σχολιαζω με το πεζοδρομιακο μου στυλ με μπινελικια την χθεσινη καφροεπιθεση

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν εφυγε για λογους υγειας....αυτο ειναι σιγουρο.στη θεση του θα μπει ο μεγαλος βρυζας

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
800 φορές παραιτήθηκε,σαν γκόμενα έκανε...

Λέτε να αναλάβει ο...μεγαλομέτοχος ο Σωκράτης ο Κόκκαλης?
Εσύ κάτι έχεις πάθει δεν εξηγείται αλλιώς... :grin:

Καμιά σύλληψη έγινε???(θα μου πείς τι μαλακίες ρωτάω τώρα λες και δεν ξέρω σε ποια χώρα ζούμε...)

Κάτι ακούστηκε για ένα βίντεο που υπάρχει,ισχύει ή ράδιο αρβύλα???

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
τώρα σωθήκαμε...αν οι διοικητικές του ικανότητες συμβαδίζουν με την ποδοσφαιρική του αξία....

ΥΓ μερικούς μάλλον τους τα χρωστούσε ο Θεός...πώς έκανε καριέρα σε Θέλτα,Φιορεντίνα κλπ το παλικάρι αυτό?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Καμιά σύλληψη έγινε???(θα μου πείς τι μαλακίες ρωτάω τώρα λες και δεν ξέρω σε ποια χώρα ζούμε...)

υπαρχει
το χει η αστυνομια
οσονουπω προσαγωγες
το ξερω εκ των εσω
πιστεψτε με

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Δεν μπορεί...κάποιος έχει κλέψει το πάσγουορντ του! :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τώρα σωθήκαμε...αν οι διοικητικές του ικανότητες συμβαδίζουν με την ποδοσφαιρική του αξία....

ΥΓ μερικούς μάλλον τους τα χρωστούσε ο Θεός...πώς έκανε καριέρα σε Θέλτα,Φιορεντίνα κλπ το παλικάρι αυτό?
ρε ασε τις μαλακιες και μιλα για παραγκα και για τον πρακτορα μου το παιζεις και τζεντλεμαν
γαμιεται ο παοκ και η τουρκια/βουλγαρια  :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
το θεμα ειναι να τους κανουνε τον κωλο ΝΑΑ μονο κ μονο επειδη επιτεθηκαν σε αμαχο πληθυσμο(γυναικες-παιδια)οι ζακηδες ζμπαουγκ-ουγκ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
κατω απο 20 χιλιαρικα δεν πεσαμε ποτε  :jerking:  :grin:
εσυ 20 χιλιαρικα δεν μαζευεις ουτε σε ντερμπι πλεον  :grin:  :birdman:
Βάλε στοιχεία ρε ψεύτη!
Και κάνεις σοβαρή λαική βάση με 20.000  μέλη?Μετράς μέσα και τον Μαραντόνα? :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Ο Θόδωρος Ζαγοράκης ήταν στο Άγιο Όρος από την Τετάρτη το πρωί. Επέστρεψε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Θεσσαλονίκη. Αμέσως πήγε στην Τούμπα και συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ότι αποφάσισε να παραιτηθεί οριστικά και αμετάκλητα.

Ζήτησε ταυτόχρονα από τους συνεργάτες του στη διοίκηση να παραμείνουν για να μην πάει στράφι μια μεγάλη προσπάθεια 2,5 χρόνων που έγινε στον ΠΑΟΚ. Επέμεινε σ' αυτό.

Όταν του απάντησαν οι συνεργάτες του ότι θα μείνουν, έφυγε από την Τούμπα χωρίς να πει άλλη κουβέντα. Το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο συνέχισε την συνεδρίαση και όλοι συμφώνησαν ότι καλύτερη επιλογή για την θέση του νέου προέδρου είναι ο Ζήσης Βρύζας.

Την Παρασκευή στις 12 μ.μ. θα συγκληθεί εκ νέου το διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο θα κληθεί και ο Βρύζας για να του προταθεί η θέση του προέδρου. Οι πληροφορίες λένε ότι κατ' αρχήν είναι θετικός.
α...ρε πουστη
το παπαδαριο την εκανε την ζημια
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
υπαρχει
το χει η αστυνομια
οσονουπω προσαγωγες
το ξερω εκ των εσω
πιστεψτε με
Να το δώ κι ας πεθάνω...

Βάλε στοιχεία ρε ψεύτη!
Και κάνεις σοβαρή λαική βάση με 20.000  μέλη?Μετράς μέσα και τον Μαραντόνα? :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε δωρι...το 20.000 το λες και περηφανεύεσαι???
Αρχίδια ο μεγαλύτερος  σύλλογος είσαι μετά...και η Δόξα Κρανούλας μαζεύει 20.000 μέλη για πλάκα :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Πού το γράφει αυτό για Αγιο όρος?

Άγγελο μυρίζομαι...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Βάλε στοιχεία ρε ψεύτη!
σοβαρη λαικη βαση δεν κανεις,αλλο αυτο και για αυτο δεν πρεπει να κανετε ονειρα για μελη και τετοια
οσο για τα στοιχεια να ξερεις οτι καθε διαρκειας υποχρεουται να ειναι και μελος οποτε υπολογισε και κανα 5000 οι διαφοροι ερχεται πανω απο 20000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom