maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
......παει ο βασιλης.....παει κι ο θοδωρας..... αντε εκει που σας αξιζει...... στη μετριοτητα.......
πεθαινω ν'ακουσω τον νικολα800 φορές παραιτήθηκε,σαν γκόμενα έκανε...
Λέτε να αναλάβει ο...μεγαλομέτοχος ο Σωκράτης ο Κόκκαλης?
συμφωνω,πλεον εισαι αντικειμενικος800 φορές παραιτήθηκε,σαν γκόμενα έκανε...
Ωωωωω,χαιρετώ τον αγνό Ελληνα φίλαθλο του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου του Γαλαξία μας...για να γινει λαικης βασης προυποθετει να εχει λαο κατι που ουτε τα δικεφαλα κοτοπουλα του βορρα εχουν ουτε τα δικεφαλα κοτοπουλα του νοτου
κ συ πολυ σωστα τα ειπες φιλε.Δε νομιζω οτι οι προσωπικοι λογοι, ειναι ΜΟΝΟ λογοι υγειας......
Για μενα το παλληκαρι, που ποτε μου δεν τον χωνεψα και ουτε προκειται, αδικησε τον εαυτο του μπλεκοντας μ' αυτους, γι αυτο παντα πιστευα και πιστευω οτι ειχε καποιο οικονομικο οφελος 'η ξεκαθαρισμα με την εμπλοκη του αυτη, ισως να προσπαθησε να παρει τα τελευταια χρηματα που ειχε λαμβανειν, αλλα και ν βοηθησει για λιγο καιρο την ομαδα που συμπαθουσε, γιατι ξερουμε αλλωστε οτι αλλη ομαδα ειναι αυτη που αγαπαει. Αδικησε τον εαυτο του, γιατι χασιμο εχει η φημη του απο την εμπλοκη αυτη, ουτως η αλλως πολλοι τον συμπαθησαν-λατρεψαν, δεν ειχε αναγκη για περσσοτερη φημη και δοξα, ο παοκ οταν τον ανελαβε ειχε και εχει χειροτερη φημη απο το ονομα ζαγορακης...... μαλλον εστω και αργα, τα καταλαβε αυτα, καθως και οτι δε βγαζει ακρη ΚΑΝΕΙΣ με τους μαμουκαλους αυτους.......
Ναι...ναι... Αφού σάρωσαν τις κούπες , ας επανέλθουν στη μετριότητα......παει ο βασιλης.....παει κι ο θοδωρας..... αντε εκει που σας αξιζει...... στη μετριοτητα.......
Εσύ κάτι έχεις πάθει δεν εξηγείται αλλιώς...800 φορές παραιτήθηκε,σαν γκόμενα έκανε...
κατω απο 20 χιλιαρικα δεν πεσαμε ποτεΕνώ εσείς την μία χρονιά είχατε 60.000 μέλη και την επόμενη 5.000!
υπαρχειΕσύ κάτι έχεις πάθει δεν εξηγείται αλλιώς...
Καμιά σύλληψη έγινε???(θα μου πείς τι μαλακίες ρωτάω τώρα λες και δεν ξέρω σε ποια χώρα ζούμε...)
Κάτι ακούστηκε για ένα βίντεο που υπάρχει,ισχύει ή ράδιο αρβύλα???
Δεν μπορεί...κάποιος έχει κλέψει το πάσγουορντ του!Εσύ κάτι έχεις πάθει δεν εξηγείται αλλιώς...
Καμιά σύλληψη έγινε???(θα μου πείς τι μαλακίες ρωτάω τώρα λες και δεν ξέρω σε ποια χώρα ζούμε...)
Κάτι ακούστηκε για ένα βίντεο που υπάρχει,ισχύει ή ράδιο αρβύλα???
ρε ασε τις μαλακιες και μιλα για παραγκα και για τον πρακτορα μου το παιζεις και τζεντλεμαντώρα σωθήκαμε...αν οι διοικητικές του ικανότητες συμβαδίζουν με την ποδοσφαιρική του αξία....
ΥΓ μερικούς μάλλον τους τα χρωστούσε ο Θεός...πώς έκανε καριέρα σε Θέλτα,Φιορεντίνα κλπ το παλικάρι αυτό?
Βάλε στοιχεία ρε ψεύτη!κατω απο 20 χιλιαρικα δεν πεσαμε ποτε
εσυ 20 χιλιαρικα δεν μαζευεις ουτε σε ντερμπι πλεον
Να το δώ κι ας πεθάνω...υπαρχει
το χει η αστυνομια
οσονουπω προσαγωγες
το ξερω εκ των εσω
πιστεψτε με
Βάλε στοιχεία ρε ψεύτη!
Και κάνεις σοβαρή λαική βάση με 20.000 μέλη?Μετράς μέσα και τον Μαραντόνα?
σοβαρη λαικη βαση δεν κανεις,αλλο αυτο και για αυτο δεν πρεπει να κανετε ονειρα για μελη και τετοιαΒάλε στοιχεία ρε ψεύτη!
Και κάνεις σοβαρή λαική βάση με 20.000 μέλη?Μετράς μέσα και τον Μαραντόνα?