Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Ναι ρε φιλε αλλά μόνο αυτά τα μουνιά τραβάν μαχαίρια. Και άλλοι κάνουν μαλακίες και ψευτομαγκιές (όπως κάποιοι μαλάκες δικοί μας που την πέσαν σε πιτσιρικάδες στην Θέρμη και τους πήραν τις φανέλες). Συμφωνώ οτι η μαλακία έχει πολλές αποχρώσεις αλλά τέτοια αίσχη κάνουν ΜΟΝΟ οι δικοί σας. Αν και ελπίζω να μην τους αισθάνεσαι δικούς σου αυτά τα πουτανοσπέρματα.
Για το αν τους αισθάνομαι δικούς μου ή όχι δεν νομίζω ότι χρειάζεται να απαντήσω.
Αλλά για το ότι γίνονται μόνο από ΠΑΟΚτσήδες διαφωνώ και δεν το συνεχίζω γιατί δεν είναι ώρα για τέτοια αντιπαράθεση.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Για το αν τους αισθάνομαι δικούς μου ή όχι δεν νομίζω ότι χρειάζεται να απαντήσω.
Αλλά για το ότι γίνονται μόνο από ΠΑΟΚτσήδες διαφωνώ και δεν το συνεχίζω γιατί δεν είναι ώρα για τέτοια αντιπαράθεση.
Οργανωμενες επιθεσεις θανατου γινονται ΜΟΝΟ απο παοκτσηδες οσο κι αν δε θελετε να το δειτε μερικοι τα τελευταια 3-4 χρονιοα τουλαχιστον,προκειται βεβαια για συγκεκριμενα ατομα που δρουν ως ομαδα...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Οργανωμενες επιθεσεις θανατου γινονται ΜΟΝΟ απο παοκτσηδες οσο κι αν δε θελετε να το δειτε μερικοι τα τελευταια 3-4 χρονιοα τουλαχιστον,προκειται βεβαια για συγκεκριμενα ατομα που δρουν ως ομαδα...
Με προλαβες

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εισαι σιγουρος οτι ειναι οπαδοι του Παοκ αυτοι?γιατι εγω θυμαμαι κ ενα περιστατικο στο γηπεδο του μπασκετ του ηρακλη περσυ που ολοι τους εκαναν Παοκτσηδες οταν περασαν κ πεταξαν σε γεματο γηπεδο πετρες,αλλα επειδη ημουν στην περιοχη κ τους ειδα που εφευγαν δεν μου εκαναν κ πολυ σοι.....μαλλον τους εκανα για τα αναρχικα μαλακισμενα παιδακια που παιρνουν 3 κ 60 για να πεταξουν μια πετρα ειτε μεσα στις σχολες ειτε εκει γυρω

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Έγινε φίλε μου.
Εγώ είπα δεν το συνεχίζω.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
πλακα κανεις;
κατακριτεο αυτο που εγινε αλλα η μαλακια ορισμενων οτι μονο τα παοκια το κανουν αυτο ειναι για γελια
επειδη μου αρεσει να πηγαινω στο γηπεδο εχω φαι πεσιμο αρκετες φορες,χωρις να φαω ξυλο,μαλλον τυχερος ειμαι και ξερω οτι μαλακες υπαρχουν σε ολους τους οπαδους

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
πλακα κανεις;
κατακριτεο αυτο που εγινε αλλα η μαλακια ορισμενων οτι μονο τα παοκια το κανουν αυτο ειναι για γελια
επειδη μου αρεσει να πηγαινω στο γηπεδο εχω φαι πεσιμο αρκετες φορες,χωρις να φαω ξυλο,μαλλον τυχερος ειμαι και ξερω οτι μαλακες υπαρχουν σε ολους τους οπαδους
φυσικα και υπαρχουν
και τα πεσιματα ειναι μεσα στο οπαδιλικι
αλλα το χθεσινο φερνει μνημες μεσαιωνισμου και σκοταδισμου

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
πλακα κανεις;
Αλλο μαλακες και αλλο δολοφονοι και μαλιστα εκ προ μελετης...αυτα γινονται μονο απο την συμμορια τη συγκεκριμενη.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τι λογοι υγειας και παπαρια,ουτε αυτος τους αντεχει...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Άντε γυρίστε το κι εσείς σε λαική βάση να κλαίμε παρέα...  :tooth:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Απ'ότι λέει για προσωπικούς λόγους.
Μακάρι να μην είναι λόγοι υγείας.

Δε νομιζω οτι οι προσωπικοι λογοι, ειναι ΜΟΝΟ λογοι υγειας......

Για μενα το παλληκαρι, που ποτε μου δεν τον χωνεψα και ουτε προκειται, αδικησε τον εαυτο του μπλεκοντας μ' αυτους, γι αυτο παντα πιστευα και πιστευω οτι ειχε καποιο οικονομικο οφελος 'η ξεκαθαρισμα με την εμπλοκη του αυτη, ισως να προσπαθησε να παρει τα τελευταια χρηματα που ειχε λαμβανειν, αλλα και ν βοηθησει για λιγο καιρο την ομαδα που συμπαθουσε, γιατι ξερουμε αλλωστε οτι αλλη ομαδα ειναι αυτη που αγαπαει. Αδικησε τον εαυτο του, γιατι χασιμο εχει η φημη του απο την εμπλοκη αυτη, ουτως η αλλως πολλοι τον συμπαθησαν-λατρεψαν, δεν ειχε αναγκη για περσσοτερη φημη και δοξα, ο παοκ οταν τον ανελαβε ειχε και εχει χειροτερη φημη απο το ονομα ζαγορακης...... μαλλον εστω και αργα, τα καταλαβε αυτα, καθως και οτι δε βγαζει ακρη ΚΑΝΕΙΣ με τους μαμουκαλους αυτους.......

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Άντε γυρίστε το κι εσείς σε λαική βάση να κλαίμε παρέα...  :tooth:
για να γινει λαικης βασης προυποθετει να εχει λαο κατι που ουτε τα δικεφαλα κοτοπουλα του βορρα εχουν ουτε τα δικεφαλα κοτοπουλα του νοτου

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
για να γινει λαικης βασης προυποθετει να εχει λαο κατι που ουτε τα δικεφαλα κοτοπουλα του βορρα εχουν ουτε τα δικεφαλα κοτοπουλα του νοτου
Ενώ εσείς την μία χρονιά είχατε 60.000 μέλη και την επόμενη 5.000! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom