Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ακυρώθηκε άδικα και λανθασμένα γκολ του ΠΑΟΚ. Στη Νέα Σμύρνη την περασμένης Τετάρτη ήταν ο Κύρκος που ακύρωσε το γκολ του Βιεϊρίνια, ενώ χθες στο Περιστέρι ήταν ο Λαμπρόπουλος που ακύρωσε το κανονικό γκολ του Κονσεϊσάο. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης χθες «τρελάθηκε»! Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του, ότι για δεύτερο σερί παιχνίδι θα στερούσε από τον ΠΑΟΚ τη χαρά της νίκης μία διαιτητική απόφαση. Όσο και να μη θέλει να ασχολείται με τη διαιτησία, χθες βγήκε από τα ρούχα του…
Μετά από το τέλος του αγώνα κατέβηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών και τους τα «έψαλε» για τις αποφάσεις τους, κυρίως βέβαια για την ακύρωση του γκολ του Κονσεϊσάο.
Ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος μετά από την αντιμετώπιση που είχε ο ΠΑΟΚ και περνώντας και από τα αποδυτήρια της ομάδας ζήτησε από τους παίκτες να συνεχίσουν να δουλεύουν ακόμη πιο σκληρά στη συνέχεια. «Ψηλά τα κεφαλιά…», ήταν η παρότρυνση του Ζαγοράκης προς όλους.
«Ότι και να γίνει εμείς θα συνεχίσουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ φεύγοντας από το γήπεδο δείχνοντας αποφασισμένος για τη συνέχεια…

Ααααααχχααααααααχχααααααχχχχχααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Απο τα μεγαλυτερα ανεκδοτα που ακουσαμε και εχουμε ακομα να ακουσουμε απο την ανυπαρκτη φετινη ομαδα....!!!!!! ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΤΕΙ.......τι εγινε ΑΜΠΑΛΟΙ..... ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ το χθεσινο οφ σαιντ....??????

(Ξερω, μαλακια μου, ασχολουμαι με τους απο κατω μου..... :jerking:)
Βγάζουμε γλωσσίτσα πολύ νωρίς. Προσοχή!!!!!!!!!!!

Λογικά εχθές ήταν οφσάιτ. Το πέναλντι στον κουτσιανικούλη (το οποίο δεν ήταν) ήταν περισσότερο πέναλντι από τον παπά του λοκο πάντως.

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ακυρώθηκε άδικα και λανθασμένα γκολ του ΠΑΟΚ. Στη Νέα Σμύρνη την περασμένης Τετάρτη ήταν ο Κύρκος που ακύρωσε το γκολ του Βιεϊρίνια, ενώ χθες στο Περιστέρι ήταν ο Λαμπρόπουλος που [glow=red,2,300]ακύρωσε το κανονικό γκολ [/glow]του Κονσεϊσάο. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης χθες «τρελάθηκε»! Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του, ότι για δεύτερο σερί παιχνίδι θα στερούσε από τον ΠΑΟΚ τη χαρά της νίκης μία διαιτητική απόφαση. Όσο και να μη θέλει να ασχολείται με τη διαιτησία, χθες βγήκε από τα ρούχα του…
Μετά από το τέλος του αγώνα κατέβηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών και τους τα «έψαλε» για τις αποφάσεις τους, κυρίως βέβαια για την ακύρωση του γκολ του Κονσεϊσάο.
Ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος μετά από την αντιμετώπιση που είχε ο ΠΑΟΚ και περνώντας και από τα αποδυτήρια της ομάδας ζήτησε από τους παίκτες να συνεχίσουν να δουλεύουν ακόμη πιο σκληρά στη συνέχεια. «Ψηλά τα κεφαλιά…», ήταν η παρότρυνση του Ζαγοράκης προς όλους.
«Ότι και να γίνει εμείς θα συνεχίσουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ φεύγοντας από το γήπεδο δείχνοντας αποφασισμένος για τη συνέχεια…

Ααααααχχααααααααχχααααααχχχχχααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Απο τα μεγαλυτερα ανεκδοτα που ακουσαμε και εχουμε ακομα να ακουσουμε απο την ανυπαρκτη φετινη ομαδα....!!!!!! ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΤΕΙ.......τι εγινε ΑΜΠΑΛΟΙ..... ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ το χθεσινο οφ σαιντ....??????

(Ξερω, μαλακια μου, ασχολουμαι με τους απο κατω μου..... :jerking:)
αδυναμιες........ τι να πεις Μαξιμε χαιδευονε αυτακια να πουλησω καμια κωλοφυλλαδα

Επισκέπτης
vivartia-lefko-fonto.jpg

295336-19547379.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/Articles/Images/article_image1_77846.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/Articles/Images/article_image1_74661.jpg[/img[/URL]]

[img]http://4.bp.blogspot.com/_aq9EQsNHMZw/SqUtWvTmjVI/AAAAAAAAA_8/d_C97RqXhg0/s400/goalnews_LARGE_t_1041_7258389_type11442.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.geocities.com/antigayroi//vokolos.jpg[/img[/URL]]

Σε κάλυψα για την ώρα?
[/quote]τον αγγελο ξεχασες που μετα απο εναν χρονο θυμηθηκε να δωσει στον βοκολο τα πριμ..
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ενα-ενας στην σειρα..
φετος τα πανθηρακια λεμε..
ολα τα εχει κανονισει ο θειος..

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
καλα πεμπτη αγωνιστικη και βγαζετε γλωσσα;
-4 και χαιρεστε;
παλι 6-7 θα βγειτε

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
vivartia-lefko-fonto.jpg

295336-19547379.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/Articles/Images/article_image1_77846.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/Articles/Images/article_image1_74661.jpg[/img[/URL]]

[img]http://4.bp.blogspot.com/_aq9EQsNHMZw/SqUtWvTmjVI/AAAAAAAAA_8/d_C97RqXhg0/s400/goalnews_LARGE_t_1041_7258389_type11442.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.geocities.com/antigayroi//vokolos.jpg[/img[/URL]]

Σε κάλυψα για την ώρα?
[/quote]
Στήθηκα ποτέ στον βάζελο ρε:;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Πες μου πότε. Θυμάσαι πέρσι την πούτσα που έφαγες στο μπουρδέλο σου από τον πράσινο λαγό και μετά από 2 ημέρες επισημοποιήθηκε η συνεργασία με την κοσμοτέ του βγενό;;;;;;;;;; Σταμάτα τις παπαριές και πες μου τι έγινε. Πουτανάκι του θείου. Όλοι θυμόμαστε τι έλεγαν οι βιντεοκασέτες του μάκη.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν καταλαβαίνεις τι λέω;;;; Νομίζω είμαι ξεκάθαρος. Σας παρομοίασα με τον γαύρο. Ότι είναι αυτός τώρα ήσαστε και εσείς τη χρυσή σας δεκαετία (που οι περισσότεροι μάλλον δεν την έζησαν καν)

Οτι να 'ναι..... δεν εχετε ιερο και οσιο, η ομαδα που αναγεννησε τον ομαδικον αθλητισμο στην Ελλαδα και συνεχιζεις και απολαμβανεις εδω και 20φευγα χρονια, ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ και η ομαδα που αγαπηθηκε απο ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ την εποχη εκεινη...... ειναι αυτη που οι ΜΟΝΙΜΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ..... συνεχιζουν και αμφισβητουν.... τι να σου πω μικρε.....

Υ.Γ. Τι εγινε, εκει που λατρευετε τη δημοκρατια και "μπορει ο καθενας ελευθερα να εκφραζει την αντιθεση του", οχι "οπως τα κωλοπαιδα του σουπερ3, που αν δεν παρεις τη γραμμη του τρως μαπες".........τον τσακισατε αυτον που εγραψε τον τοιχο??????? αααααααααχχχχααααααααααχχχχααααααααααααααααααααααααααα..........................

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αδυναμιες........ τι να πεις Μαξιμε χαιδευονε αυτακια να πουλησω καμια κωλοφυλλαδα
να φανταστείς στο εξώφυλλο προσπαθούν να εξισώσουν τον ΠΑΟΚ με τον ρουλη δίνοντάς τους ίδιο χώρο

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οτι να 'ναι..... δεν εχετε ιερο και οσιο, η ομαδα που αναγεννησε τον ομαδικον αθλητισμο στην Ελλαδα και συνεχιζεις και απολαμβανεις εδω και 20φευγα χρονια, ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ και η ομαδα που αγαπηθηκε απο ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ την εποχη εκεινη...... ειναι αυτη που οι ΜΟΝΙΜΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ..... συνεχιζουν και αμφισβητουν.... τι να σου πω μικρε.....

Υ.Γ. Τι εγινε, εκει που λατρευετε τη δημοκρατια και "μπορει ο καθενας ελευθερα να εκφραζει την αντιθεση του", οχι "οπως τα κωλοπαιδα του σουπερ3, που αν δεν παρεις τη γραμμη του τρως μαπες".........τον τσακισατε αυτον που εγραψε τον τοιχο??????? αααααααααχχχχααααααααααχχχχααααααααααααααααααααααααααα..........................
Με συγκίνησες με τα δακρύβρεχτα άτιμε!!!!!!

Όσο για το υγ σου, είναι και κάποια πράγματα που δε με αρέσουν στον ΠΑΟΚ. Αλλά αυτά είναι δικά μας οικογενειακά.

Επισκέπτης
Πες μου πότε. Θυμάσαι πέρσι την πούτσα που έφαγες στο μπουρδέλο σου από τον πράσινο λαγό και μετά από 2 ημέρες επισημοποιήθηκε η συνεργασία με την κοσμοτέ του βγενό;;;;;;;;;; Σταμάτα τις παπαριές και πες μου τι έγινε. Πουτανάκι του θείου. Όλοι θυμόμαστε τι έλεγαν οι βιντεοκασέτες του μάκη.

http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/Image.ashx?fid=52532&w=400&h=300&q=80[/img[/URL]]

Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
γιατι οτι ο Κοντης ειναι κουμπαρος του Πατερα γαργαρα δεν το κανουν
αληθεια ποσα χρονια εχει ο Αρης να κοψει βαθμους απο τον βαζελο;Χωρις ειρωνια δεν θυμαμε

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Βγάζουμε γλωσσίτσα πολύ νωρίς. Προσοχή!!!!!!!!!!!

Λογικά εχθές ήταν οφσάιτ. Το πέναλντι στον κουτσιανικούλη (το οποίο δεν ήταν) ήταν περισσότερο πέναλντι από τον παπά του λοκο πάντως.

Δε βγαζουμε γλωσσιτσα φιλτατε, η αληθεια ειναι, ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΟΥ, αυτο εγραψα τιποτα παραπανω.......

Ηταν καθαρο οφ σαιντ, 10 παοκια ειχα διπλα μου, στο live ολοι μπερδευτηκαμε, στο 2ο ριπλευ φανηκε ξεκαθαρα οτι ηταν λιγο τα ποδια, αλλα και ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ του πιο μπροστα απο τη γραμμη των αμυντικων (κι αυτο ειναι οφ σαιντ, για οσους δεν το ξερουν).... πεναλτυ στον κουτσ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, οπως δεν υπαρχει στον καμπορα, του καλβο δινεται δε δινεται, γιατι ναι μεν τον κλωτσαει ο αλλος, αλλα δεν πεφτει σαν πυροβολημενος ο Τονι... και τελος του Λοκο ειναι 100%  ΠΕΝΑΛΤΥ, ο αμυντικος τον τραβαει απο την αρχη της φασης απο τη φανελα μεχρι το τελος ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!!!

Αυτα απο μενα, τελος, δεν περιγραφω αλλο...!!!!!!! :grin:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/Image.ashx?fid=52532&w=400&h=300&q=80[/img[/URL]]

Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!
[/quote]
Ο Γιαννάκης είμαι;;;;;
Μάθε να λες και τίποτα άλλο έτσι για ποικιλία. Καταντάς μονότονος και ηλίθιος

Επισκέπτης
ρε μαλακες ο βγενο εχει αγορασει τον κοσμοτε???
γιατι εγω εχω μεινει στους γερμανους???

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δε βγαζουμε γλωσσιτσα φιλτατε, η αληθεια ειναι, ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΟΥ, αυτο εγραψα τιποτα παραπανω.......

Ηταν καθαρο οφ σαιντ, 10 παοκια ειχα διπλα μου, στο live ολοι μπερδευτηκαμε, στο 2ο ριπλευ φανηκε ξεκαθαρα οτι ηταν λιγο τα ποδια, αλλα και ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ του πιο μπροστα απο τη γραμμη των αμυντικων (κι αυτο ειναι οφ σαιντ, για οσους δεν το ξερουν).... πεναλτυ στον κουτσ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, οπως δεν υπαρχει στον καμπορα, του καλβο δινεται δε δινεται, γιατι ναι μεν τον κλωτσαει ο αλλος, αλλα δεν πεφτει σαν πυροβολημενος ο Τονι... και τελος του Λοκο ειναι 100%  ΠΕΝΑΛΤΥ, ο αμυντικος τον τραβαει απο την αρχη της φασης απο τη φανελα μεχρι το τελος ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!!!

Αυτα απο μενα, τελος, δεν περιγραφω αλλο...!!!!!!! :grin:
Εγώ φιλαράκο δεν κολλάω στα κοράκια όταν παίζουν καλά. Και εχθές μας έπαιξαν καλα (γλυτώσαμε και κόκκινη). Αλλά του λοκο δεν το δίνει ούτε σε τελικό τσου λου στο 93' Αγροτικός Αστέρας- ολυμπιακός και το σκορ να είναι 1-0 υπέρ του Αστέρα.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Με συγκίνησες με τα δακρύβρεχτα άτιμε!!!!!!

Όσο για το υγ σου, είναι και κάποια πράγματα που δε με αρέσουν στον ΠΑΟΚ. Αλλά αυτά είναι δικά μας οικογενειακά.

Σε συγκινησα δε σε συγκινησα, ειναι η αληθειες που δε σ' αρεσουν......

Οσο για τα δικα σας οικογενειακα, δεκτο, σεβαστο, αλλα..... sorry....... ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ"......... δεν ηταν δικα μας οικογενειακα?????????????????????????

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
γιατι οτι ο [glow=red,2,300]Κοντης ειναι κουμπαρος του Πατερα [/glow]γαργαρα δεν το κανουν
αληθεια ποσα χρονια εχει ο Αρης να κοψει βαθμους απο τον βαζελο;Χωρις ειρωνια δεν θυμαμε

Μιλας για μια κουμπαρια προ 20ετιας και πολυ πριν μαθουμε τον Πατερα και πριν αναμιχθει με τα διοικητικα του βαζελου....... στου κρεμασμενου το σπιτι ομως δε μιλαμε για σχοινι, η αναμιξη σας με κουμπαριες και κουμπαρους δεν εχει τελος..... ρωτα τον "παραιτημενο" ξερεις ντε, τον mister "12,5%"................. συν οτι ο Κοντης το δηλωσε ξεκαθαρα οτι ειναι βαζελος, αλλα ΠΛΕΟΝ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ) ΑΡΗ εδω και μια 3ετια.......δεν κρυφτηκε σαν κατι γυριστρουλες.........

Πιο προσφατο το προπερσινο 0-1 με τον Μπελεμ μεσα στο ΟΑΚΑ, με προπονητη τον Ερναντεθ, αν θελεις ψαξε και λιγη προιστορια δικη μου και δικη σου με τους 3 ΠΟΚιτες..... να κοκκινισεις  απο ντροπη......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom