Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οχι αλλο λευκο πυργο .............φθανει πια....αυτοκρατωρα μεγαλε....η πρωτη ομαδα ελληνικη που πηγε final four ....ωραια χρονια αδελφια παοκτσιδες....ηταν οι μοναδικες φορες που ολοι οι ελληνες αγαπουσαν μια ομαδα....μην το ξεχνατε...καλο σας βραδυ....και ολοι στα κρεββατια ..θα περασει ο σαντος να δει εαν ειστε σπιτια...φιλακια...
αρης - ευρώπη - μαρινέλλα

Η εποχή του μεγαλύτερου κατεστημένου που έχει περάσει ποτέ από την κατακαημένη Ελλαδίτσα. Αν έβγαιναν 2 ομάδες από κάθε χώρα στην ευρωλίγκα θα βγαίνατε μεταξύ 8-10. ποτέ φαιναλ φορ. Θυμήσου πως έβαλαν τα πλευ οφφς. Σκουληκια ερπετα

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
αρης - ευρώπη - μαρινέλλα

Η εποχή του μεγαλύτερου κατεστημένου που έχει περάσει ποτέ από την κατακαημένη Ελλαδίτσα. Αν έβγαιναν 2 ομάδες από κάθε χώρα στην ευρωλίγκα θα βγαίνατε μεταξύ 8-10. ποτέ φαιναλ φορ. Θυμήσου πως έβαλαν τα πλευ οφφς. Σκουληκια ερπετα
μασα γιατι αν μιλας μπαρουφες λες,εχεις κανει το μυαλο σου σεπουλτουρα

Συνημμένα

• 08TridentWhite.jpg
    08TridentWhite.jpg
    18,7 KB · Εμφανίσεις: 15

Επισκέπτης
  μην μαλωνετε παιδια....οι ομαδες κτιζονται με καλες μεταγραφες .....πχ γκαγκατσης ..... :tits2: :tits2: :tits2:

[move][size=30pt]ΠΟΥ ΕΙΝ' Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟ????????????????[/size][/move]

Σας  :zfuck: :zfuck: τόσα χρόνια, τον κάνατε νταβά σας  :kissass2:  και σας περιποιήθηκε  :pipa2: κατάλληλα!

Που πάτε ρε  :jerking: :jerking:?

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
[move][size=30pt]ΠΟΥ ΕΙΝ' Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟ????????????????[/size][/move]

Σας  :zfuck: :zfuck: τόσα χρόνια, τον κάνατε νταβά σας  :kissass2:  και σας περιποιήθηκε  :pipa2: κατάλληλα!

Που πάτε ρε  :jerking: :jerking:?
σίγουρα όχι εκεί που πήγατε εσείς εις διπλούν

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
μεγαλο λαθος η προσληψη Γκαγκατση
αλλα το φωναζαμε απο το καλοκαιρι
ενω εσεις το καθε λαμογιο τον εχετε θεο

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ας μου αρνηθεί κάποιος ότι τότε ο ρουλης δεν ηταν κατεστημένο. Να το δεχτώ. Είχατε καλύτερη ομάδα (όπως εξάλλου και ο σκατόγαυρος στη μπάλα τα τελεταία 15 χρόνια)
Το ότι όμως πουτσάρες που ήδη τρώγατε στας Ευρώπας δε θα ήταν διπλάσιες αν έβγαιναν 2 ομάδες από ισπανία ιταλία, γιουγκοσλαβία όσο και να μου το αρνηθείτε δε θα το δεχτώ. Σκουλήκια

Επισκέπτης
σίγουρα όχι εκεί που πήγατε εσείς εις διπλούν

Με δεκανίκια δεν πας εκεί είναι γνωστό αυτό.
Εγώ πήγα εις διπλούν και γύρισα στο καπάκι γιατί έχω αρχίδια.
Εσύ αν ποτέ σου πάρουν τα δεκανίκια όπως στα κοπέλια τους συναδέλφους σου όχι μόνο δεν επιστρέφεις αλλά θα διαλυθείς κιόλας ....έρμεεεεεεεεεεε!

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Ας μου αρνηθεί κάποιος ότι τότε ο ρουλης δεν ηταν κατεστημένο. Να το δεχτώ. Είχατε καλύτερη ομάδα (όπως εξάλλου και ο σκατόγαυρος στη μπάλα τα τελεταία 15 χρόνια)
Το ότι όμως πουτσάρες που ήδη τρώγατε στας Ευρώπας δε θα ήταν διπλάσιες αν έβγαιναν 2 ομάδες από ισπανία ιταλία, γιουγκοσλαβία όσο και να μου το αρνηθείτε δε θα το δεχτώ. Σκουλήκια
εσεις τοτε τι τα αρχιδια μου ειχατε; η τα τελευταια 15 χρονια που βγαινει ο γαυρος chl? κοροιδευε τις ηττες αλλα πολυ θα θελατε να εισασταν σε αυτη την θεση

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εσεις τοτε τι τα αρχιδια μου ειχατε; η τα τελευταια 15 χρονια που βγαινει ο γαυρος chl? κοροιδευε τις ηττες αλλα πολυ θα θελατε να εισασταν σε αυτη την θεση
Και εσείς θα θέλατε να έχετε τις ίδιες συμμετοχές στην Α' Εθνική με εμάς

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Με δεκανίκια δεν πας εκεί είναι γνωστό αυτό.
Εγώ πήγα εις διπλούν και γύρισα στο καπάκι γιατί έχω αρχίδια.
Εσύ αν ποτέ σου πάρουν τα δεκανίκια όπως στα κοπέλια τους συναδέλφους σου όχι μόνο δεν επιστρέφεις αλλά θα διαλυθείς κιόλας ....έρμεεεεεεεεεεε!
Κάτι πιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θα μας πεις ποτε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν φταις εσυ εγω φταιω που μιλαω με κωλους και ακουω πορδες..... εγινεεεεεεεεεε
Δεν καταλαβαίνεις τι λέω;;;; Νομίζω είμαι ξεκάθαρος. Σας παρομοίασα με τον γαύρο. Ότι είναι αυτός τώρα ήσαστε και εσείς τη χρυσή σας δεκαετία (που οι περισσότεροι μάλλον δεν την έζησαν καν)

Επισκέπτης
μια φορα βγηκαν & αυτη επαιξαν με τιμωρημενο παικτη ρε..
ζωα λεμε..

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ακυρώθηκε άδικα και λανθασμένα γκολ του ΠΑΟΚ. Στη Νέα Σμύρνη την περασμένης Τετάρτη ήταν ο Κύρκος που ακύρωσε το γκολ του Βιεϊρίνια, ενώ χθες στο Περιστέρι ήταν ο Λαμπρόπουλος που [glow=red,2,300]ακύρωσε το κανονικό γκολ [/glow]του Κονσεϊσάο. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης χθες «τρελάθηκε»! Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του, ότι για δεύτερο σερί παιχνίδι θα στερούσε από τον ΠΑΟΚ τη χαρά της νίκης μία διαιτητική απόφαση. Όσο και να μη θέλει να ασχολείται με τη διαιτησία, χθες βγήκε από τα ρούχα του…
Μετά από το τέλος του αγώνα κατέβηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών και τους τα «έψαλε» για τις αποφάσεις τους, κυρίως βέβαια για την ακύρωση του γκολ του Κονσεϊσάο.
Ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος μετά από την αντιμετώπιση που είχε ο ΠΑΟΚ και περνώντας και από τα αποδυτήρια της ομάδας ζήτησε από τους παίκτες να συνεχίσουν να δουλεύουν ακόμη πιο σκληρά στη συνέχεια. «Ψηλά τα κεφαλιά…», ήταν η παρότρυνση του Ζαγοράκης προς όλους.
«Ότι και να γίνει εμείς θα συνεχίσουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ φεύγοντας από το γήπεδο δείχνοντας αποφασισμένος για τη συνέχεια…

Ααααααχχααααααααχχααααααχχχχχααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Απο τα μεγαλυτερα ανεκδοτα που ακουσαμε και εχουμε ακομα να ακουσουμε απο την ανυπαρκτη φετινη ομαδα....!!!!!! ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΤΕΙ.......τι εγινε ΑΜΠΑΛΟΙ..... ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ το χθεσινο οφ σαιντ....??????

(Ξερω, μαλακια μου, ασχολουμαι με τους απο κατω μου..... :jerking:)

Επισκέπτης
Κάτι πιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θα μας πεις ποτε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

vivartia-lefko-fonto.jpg

295336-19547379.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/Articles/Images/article_image1_77846.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/Articles/Images/article_image1_74661.jpg[/img[/URL]]

[img]http://4.bp.blogspot.com/_aq9EQsNHMZw/SqUtWvTmjVI/AAAAAAAAA_8/d_C97RqXhg0/s400/goalnews_LARGE_t_1041_7258389_type11442.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.geocities.com/antigayroi//vokolos.jpg[/img[/URL]]

Σε κάλυψα για την ώρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom