Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ΟΚ αποφεύγεις.... Μάλλον μέσα σου ξέρεις ότι λες βλακείες.

Τώρα που έχεις και αντικειμενικά μάλιστα καλύτερους παίκτες εσύ ξέρεις καλύτερα. Τους είδες και σε 3 φιλικά εξάλλου.

Εχεις δικιο, βλακειες λεω τελικα...... ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΟΣ..... και σου λεω οτι θα σε περασω 12 πονταλακια φετος..... (σημειωσε τη σελιδα να μην την ψαχνεις τον απριλη :2funny:)

Οι ΚΑΛΟΙ παικτες φαινονται σχεδον απο την πρωτη πασα που θα δωσουν αντε τη δευτερη..... κανεις δεν ηταν ευχαριστημενος περσι με ντελορτε και σια οταν τους ειδαμε.... αλλα ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ, δε δικαιολογουσαμε τα ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ........

Φιλικες συμβουλες.....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αντε και ενα βιντεο-αποσπασμα απο την αγαπημενη σας εκπομπη χρονια τωρα......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Και αφου θελεις ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ οτι ειστε ΗΔΗ μπαχαλο και θα γινετε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ...............

Καθησε διαβασε, ουτε 2 λεπτα δεν ειναι......!!!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μαξιμε,τζαμπα τους τσιγκλας,εξαφανισμενοι ειναι ολοι,στις τρυπες τους...θα τους ξανακουσεις σε καμια συντριβη του γαυρου η του βαζελου,η σε καμια αποτυχια του Θεου,ως γνωστον απο κει προερχονται οι μονες χαρες που παιρνουν...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μαξιμε,τζαμπα τους τσιγκλας,εξαφανισμενοι ειναι ολοι,στις τρυπες τους...θα τους ξανακουσεις σε καμια συντριβη του γαυρου η του βαζελου,η σε καμια αποτυχια του Θεου,ως γνωστον απο κει προερχονται οι μονες χαρες που παιρνουν...

Καλα λες, τους μιλαω με το καλο, στον κοσμο τους, τους τσιγκλαω, εξαφανιζονται.......

ΦΕΥΓΩ

ΠΑΩ ΑΛΛΟΥ

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

ΚΑΙ

ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ!!!!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Κι εγω την κανω,εχει και ματσαρα σε λιγο...γεια χαρα.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οτι ειστε περιπου οπως ειμασταν εμεις περσι τετοια εποχη και ΜΑΛΛΟΝ η χρονια θα εξελιχθει αναλογα..... αλλα..... εσυ εχεις και τον μπαμπα-προστατη.......
Τι μαλακίες λες ρε φίλε. Κόψ'την κάνει κακό

Και λίγο η μαλακία με τη διαιτησία να κόψει. Μη ξεχνάς πόσους πόντους σας έδωσαν τα κοράκια και στη βου (αλλιώς δεν ανεβαίνατε) και πρόπερσι και παραπρόπερσι. Μη ξεχνάς τις εύκολες κληρώσεις στο κύπελλο.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τα δικα μας επιχειρηματα τα ειδες περιτρανα μπροστα στα ματια σου κοκπιτ,το αντιποδοσφαιρο καποια στιγμη σταματα να φερνει αποτελεσματα,ειδικα οταν δυσκολευουν τα πραγματα.Σας το λεγαμε οτι με Σαντος θα χτυπας κουτσα-κουτσα τα ματς με τους μικρους αλλα θα πνιγεσαι με τους μεγαλους,εσεις αποθεωνατε Ζαγορ και Σαντος,λουστειτε τα τωρα.Τι ειχε πει ο πουστολο?Παει σε ομαδα που παιζει ευρωπη?Χα χα χα χα χα...
Η διαφορά είναι ότι απλά είδα μια αποτυχία. Αυτό δε προδικάζει τη χρονιά. Επίσης μη ξεχνάς ότι αυτή η αποτυχία ήρθε από ατυχία. Φάγαμε κολωμπαρίστικο γκολ και χάσαμε τουλάχιστον 4 -5 κλασσικές στα δύο ματς. Εσείς πέρσι δεν ήσαστε καλύτεροι από την κοπρίβνιτσα (η οποία είναι και πολύ μικρότερη της χερενφεην). Τέλος μη ξεχνάς ότι μέχρι τώρα έχουμε σταθερά 5-6 απουσίες.

Αλήθεια εσείς πότε παίξατε ωραίο ποδόσφαιρο και μου διαφεύγει;;;; Άλλο ωραίο ποδόσφαιρο και άλλο συμπαθητικό ποδόσφαιρο (σαν τον πανιώνιο π.χ.)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εχεις δικιο, βλακειες λεω τελικα...... ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΟΣ..... και σου λεω οτι θα σε περασω 12 πονταλακια φετος..... (σημειωσε τη σελιδα να μην την ψαχνεις τον απριλη :2funny:)

Οι ΚΑΛΟΙ παικτες φαινονται σχεδον απο την πρωτη πασα που θα δωσουν αντε τη δευτερη..... κανεις δεν ηταν ευχαριστημενος περσι με ντελορτε και σια οταν τους ειδαμε.... αλλα ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ, δε δικαιολογουσαμε τα ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ........

Φιλικες συμβουλες.....
Όπως ο ρεγκέιρο όπως το άλλο το δεκάρι που αντικετέστησε τον Ίβιτς κτλ κτλ

Αλήθεια εγώ ήρθα βικελίδη στο φιλικο με ουντινέζε. Μόνο εγώ είδα ότι ο ναφτι δε μπορεί να κάνει κοντρόλ στα 3 μέτρα και πάσα στα 4:;;;;;  Ο αμπρέου γιατί δεν έπιασε ούτε ισραήλ;;;; Τα υπόλοιπα εντός σαιζόν.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Η διαφορά είναι ότι απλά είδα μια αποτυχία. Αυτό δε προδικάζει τη χρονιά. Επίσης μη ξεχνάς ότι αυτή η αποτυχία ήρθε από ατυχία. Φάγαμε κολωμπαρίστικο γκολ και χάσαμε τουλάχιστον 4 -5 κλασσικές στα δύο ματς. Εσείς πέρσι δεν ήσαστε καλύτεροι από την κοπρίβνιτσα (η οποία είναι και πολύ μικρότερη της χερενφεην). Τέλος μη ξεχνάς ότι μέχρι τώρα έχουμε σταθερά 5-6 απουσίες.

Αλήθεια εσείς πότε παίξατε ωραίο ποδόσφαιρο και μου διαφεύγει;;;; Άλλο ωραίο ποδόσφαιρο και άλλο συμπαθητικό ποδόσφαιρο (σαν τον πανιώνιο π.χ.)
Ρε συ κοκπιτ,ασχολησου με playmobile και Σουπερ Κατερινα,καλυτερα αγορι μου,δεν το χεις!Ακου δεν παιξαμε ωραιο ποδοσφαιρο,βρε ασχετε και με Κικε ακομη καλυτερη μπαλλα παιζαμε απο σας,απλα ειχαμε το προβλημα του γκολ και καποιες μοναδες(Μπατιον,Αουρελιο,Κελεμαν)που χαλουσαν την γενικη εικονα,απο την Κοπριβνιτσα ειμασταν κλασεις ανωτερη σαν ομαδα,κι αν εσεις ισχυριζεστε ατυχια τι να πουμε εμεις δηλαδη που το πρωτο γκολ το φαγαμε απο το...φεγγαρι!Και δεν ειναι μονο τα Ευρωπαικα(ουτε την Ρεγκα δεν κερδισες εδω!)απο τα περσινα πλει οφφ φανηκε η απολυτη γυμνια της ομαδας και η ανεπαρκεια του Σαντος στα δυσκολα.Και οπως θα'χεις ηδη διαπιστωσει και η καζουρα που σας κανουμε ειναι πολυ χαμηλων τονων σε σχεση με οσα λεγατε εσεις περσυ τετοια εποχη...αυτο οφειλεται στο οτι εχει μαλλιασει η γλωσσα μας να λεμε πραγματα χιλιοειπωμενα...κερδιστε τον Λεβαδειακο και στο επομενο ντερμπι εδω ειμαστε...παρτε το χαμπαρι,ειστε μια μετρια εως καλη ομαδα για τα Ελληνικα δεδομενα και τιποτα παραπανω.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Και αφου θελεις ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ οτι ειστε ΗΔΗ μπαχαλο και θα γινετε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ...............

Καθησε διαβασε, ουτε 2 λεπτα δεν ειναι......!!!!!

πες τα μαξιμε μπας και ανοιξουν τα ματια τους..

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε συ κοκπιτ,ασχολησου με playmobile και Σουπερ Κατερινα,καλυτερα αγορι μου,δεν το χεις!Ακου δεν παιξαμε ωραιο ποδοσφαιρο,βρε ασχετε και με Κικε ακομη καλυτερη μπαλλα παιζαμε απο σας,απλα ειχαμε το προβλημα του γκολ και καποιες μοναδες(Μπατιον,Αουρελιο,Κελεμαν)που χαλουσαν την γενικη εικονα,απο την Κοπριβνιτσα ειμασταν κλασεις ανωτερη σαν ομαδα,κι αν εσεις ισχυριζεστε ατυχια τι να πουμε εμεις δηλαδη που το πρωτο γκολ το φαγαμε απο το...φεγγαρι!Και δεν ειναι μονο τα Ευρωπαικα(ουτε την Ρεγκα δεν κερδισες εδω!)απο τα περσινα πλει οφφ φανηκε η απολυτη γυμνια της ομαδας και η ανεπαρκεια του Σαντος στα δυσκολα.Και οπως θα'χεις ηδη διαπιστωσει και η καζουρα που σας κανουμε ειναι πολυ χαμηλων τονων σε σχεση με οσα λεγατε εσεις περσυ τετοια εποχη...αυτο οφειλεται στο οτι εχει μαλλιασει η γλωσσα μας να λεμε πραγματα χιλιοειπωμενα...κερδιστε τον Λεβαδειακο και στο επομενο ντερμπι εδω ειμαστε...παρτε το χαμπαρι,ειστε μια μετρια εως καλη ομαδα για τα Ελληνικα δεδομενα και τιποτα παραπανω.
Σαρώνατε και βγήκατε 4οι με 15 πόντους διαφορά από την 3η.  Με κοπρίβνιτσα τι μπάλα παίξατε;;;; Πόνεσαν τα μάτια μου. Στα πλέυ οφ το παραδέχομαι ότι φάνηκε η γύμνια μας στο παρασκήνιο.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Σαρώνατε και βγήκατε 4οι με 15 πόντους διαφορά από την 3η.  Με κοπρίβνιτσα τι μπάλα παίξατε;;;; Πόνεσαν τα μάτια μου. Στα πλέυ οφ το παραδέχομαι ότι φάνηκε η γύμνια μας στο παρασκήνιο.
Γυμνια στο παρασκηνιο?????Μακραν το καλυτερο ανεκδοτο εδω μεσα...ποιος εισαι κοκπιτ ο Δημητρης η ο Θανος?

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
αντε και του χρονου παλι μαγκες
στο πιο κρισιμο παιχνιδι των τελευταιων χρονων, ολοι ηταν λιγοι

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ο μπακαγιοκο ηταν ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ απο τον αναστασακο???
Ο κουτσιανικουλης ΜΠΟΡΕΙ να παιξει μπαλα?? (το ποδοσφαιρο ειναι ομαδικο αθλημα, αλλο το 5Χ5)
Ο μουσλιμοβιτς θα ξαναπαιξει μπαλα?
Ο κονσεισαο θα βαλει μυαλο και θα τον βαζει για κανενα 20λεπτο το πολυ?
Ο βιτολο τι δουλεια εχει στην οργανωση του παιχνιδιου, ξερετε τα χαρακτηριστικα του παικτη που 5 μηνες ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΤΕ?
Ο κοντρερας τι εγινε?
Ο ιβιτς θα περπατησει λιιιιιιιιγο πιο γρηγορα???
Ο βερον τι εγινε???
Ο βιερινια ΜΟΝΟΣ του ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να σας ξελασπωσει....
μπακαγιοκο-σιγα τον παιχταρα,ακομη και στον ΠΑΣ δεν θα καταφερει και πολλα πραγματα
κουτσιανικουλης-παιχτης με πολλα ελλατωματα αλλα ειμαι αισιοδοξος για το μελλον
βιτολο-παιχταρας
ιβιτς-οταν γινει καλα ο σορλεν θα βλεπει τα ματς απο την τηλεοραση παρεα με τον βερον

οσο για την δικια σου ομαδαρα,ναι μεν εχεται 4-5 πολυ καλους παιχτες αλλα οι υπολοιποι ειναι για κλαμματα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλος ο Παοκ αλλα εκανε το αυτονοητο.πολυ μετριςο στο πρωτο ημιχρονο,πολυ καλη αλλαγη του φιλομενο.κριμα γιατι επρεπε να φυγω απο το γηπεδο στο 70 γιατι κατι μου ετυχε.....καλη αρχη να εχουμε κ να κλεινουμε τα στοματα

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Καλή συνέχεια στον Ηλία Αναστασάκο στον Ατρόμητο.
Αυτός έδωσε το 101% των δυνατοτήτων του για την ομάδα, και σε σχέση με τα λεπτά συμμετοχής του και σαν σχέση απόδοσης τιμής ήταν από τους καλύτερους.
Χειροκρότημα του αξίζει όταν ξαναέρθει στην Τούμπα. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom