Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Έβγαλες γλωσσίτσα πουλάκι μου;;;;;;;; Ήμαστε και η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος;;; Σταυρίδηδες ε;;;;;; Εσείς πόσους πόντους πήρατε σε εκείνο το πρωτάθλημα από τα κοράκια:;; Γκολ χερια με γριά, ανύπαρκτα πέναλντι σε πανιώνιο και οφη, μη κατολογισμό πέναλντι στον κοβάσεβιτς κτλ κτλ... Αλλά δε πειράζει βγάλε γλωσσίτσα. Λογικό χαρούμενος είσαι τώρα. Αλλά μέχρι πότε θα είσαι χαρούμενος;;;;;

Αλήθεια εσείς η ομαδάρα πως εμάς την ομάδα απάτη τα τελευταία 5 χρόνια μας έχετε κερδίσει μόνο μια φορά;;;;;;Εεεεεεε;;;;;;;;;

Ερπετά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αρχισε το ξεβρακωμα τουρκογυφτοι, τραγουδατε οσο θελετε.........

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Έβγαλες γλωσσίτσα πουλάκι μου;;;;;;;; Ήμαστε και η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος;;; Σταυρίδηδες ε;;;;;; Εσείς πόσους πόντους πήρατε σε εκείνο το πρωτάθλημα από τα κοράκια:;; Γκολ χερια με γριά, ανύπαρκτα πέναλντι σε πανιώνιο και οφη, μη κατολογισμό πέναλντι στον κοβάσεβιτς κτλ κτλ... Αλλά δε πειράζει βγάλε γλωσσίτσα. Λογικό [glow=red,2,300]χαρούμενος είσαι τώρα. Αλλά μέχρι πότε θα είσαι χαρούμενος;;;;;[/glow]
Αλήθεια εσείς[glow=red,2,300] η ομαδάρα [/glow] πως εμάς την ομάδα απάτη [glow=red,2,300]τα τελευταία 5 χρόνια μας έχετε κερδίσει μόνο μια φορά;;;;;;[/glow]Εεεεεεε;;;;;;;;;

Ερπετά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαρουμενος ειμαι μονο οταν κερδιζει Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ....τωρα απλα απολαμβανω τη φαγωμαρα σας.... :2funny:

Ομαδαρα δεν ειπαμε οτι γιναμε.... ΑΛΛΑ σιγουρα....... παιζαμε και παιζουμε πολυ πιο ομαρφο ποδοσφαιρο απ αυτο που ειδες περσι, θεαμα ειναι το ποδοσφαιρο και το απολαμβανουμε...... αυτο που ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ καποια στιγμη..... εμεις στιγμες στιγμες το εχουμε!!!!!

Αυτη ειναι η διαφορα της ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ και των οπαδων της..... δε ζουμε για ενα παιχιδι, για να κυνηγαμε εναν παικτη αλλης ομαδας για να (και καλα) τους την πουμε...... εμεις προχωραμε μπροστα.... μια κακη χρονια.... διορθωνουμε τα λαθη και ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ και ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ......

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δωστε πουλο στο Σαντος οσο προλαβαινετε.Κονσεισαο σπιτι του να κουρνιασει κατω απ'την κουβερτα με κανενα τσαγακι....Στην αθηνα εχει κυκλοφορησει οτι δεν εχει υπογραφει ακομα η ανανεωση του συμβολιαου του σαντος,και πως εγινε για επικοινωνιακους λογους....Αν ισχυει ΣΩΘΗΚΑΤΕ!!!! :rockon:
Υ.Γ.Παρτε εναν παιχτη να κατεβαζει μπαλα γρηγορα επιτελους...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δωστε πουλο στο Σαντος οσο προλαβαινετε.Κονσεισαο σπιτι του να κουρνιασει κατω απ'την κουβερτα με κανενα τσαγακι....Στην αθηνα εχει κυκλοφορησει οτι δεν εχει υπογραφει ακομα η ανανεωση του συμβολιαου του σαντος,και πως εγινε για επικοινωνιακους λογους....Αν ισχυει ΣΩΘΗΚΑΤΕ!!!! :rockon:

Ρε συ, μην τους ανοιγεις τα ματια, βαλτος εισαι???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Χτυπημενε οχι παιχτη τον Αγγελο να φερουνε σημερα αυτο λεγανε οι σταθμοι........... ετσι να βοηθαει το ενα αδελφο σωματιο το αλλο εξ ανατολας ετσι

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ναι θυμάμαι εσείς με Σάντος αποτύχατε.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ναι θυμάμαι εσείς με Σάντος αποτύχατε.
Σκεψου πριν ποσταρεις.......Η ΑΕΚ του σαντος(που παιζει το απαιτητικοτερο των συστηματων 4-1-2-3)ειχε στοπερ μπρουνο αλβες, κοφτη τον ασουνσαο,τον κατσουρανη,και στην κορυφη τον Λυμπε(με λιγα λογια πανισχυρο αξονα)....Εχεις τετοιας ποιοτητας παιχτες για να παιξεις το ιδιο συστημα??? :sunglasses:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σκεψου πριν ποσταρεις.......Η ΑΕΚ του σαντος(που παιζει το απαιτητικοτερο των συστηματων 4-1-2-3)ειχε στοπερ μπρουνο αλβες, κοφτη τον ασουνσαο,τον κατσουρανη,και στην κορυφη τον Λυμπε(με λιγα λογια πανισχυρο αξονα)....Εχεις τετοιας ποιοτητας παιχτες για να παιξεις το ιδιο συστημα??? :sunglasses:
Άρα δε φταίει ο Σάντος αλλά η ποιότητα των παικτών. Αυτό μου λες.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Θέλω να μου γράψεις τώρα ότι φέτος θα μας περάσετε με σαφήνεια. Και να ξέρεις τον Απρίλη θα το θυμάμαι αυτό το ποστ.

Ρε φιλε, ξεκολλατε μ' αυτο το πραγμα..... ΜΑΓΟΣ ΕΙΜΑΙ για να ξερω??? ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ εχω ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ξερω οτι θα το αμφισβητισεις, ο προπονητης μου ειναι ερωτηματικο αλλα θα δειξει....... ΑΛΛΑ στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, το ξερεις και μην το αρνηθεις, παιζεται ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ η μπαλα...... πολλα θα δουν ΠΑΛΙ τα ματια μας.... και δεν εννοω ΜΟΝΟ για την ομαδα σου, βλεπε π.χ. την περσινη λαρισα-μπαρτσελονα τις τελευταιες 10 αγωνιστικες που ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΥΡΩΠΗ εναντιον μου ..... και να τι καταφεραν......

Τεσπα, αν θελεις να γραψω οτι θα ειμαι απο πανω σου καμια 10+ βαθμους για να βγεις τον απριλη και να με κανεις (με το νου σου) ρομπα, οκ, αλλη ιστορια αυτο......

Εσυ πιστευεις οτι εισαι για πανω απο 4ος-5ος με το ζορι, απ' αυτα που ειδες μεχρι τωρα απο την ομαδα σου.....?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ειναι καταπληκτικο,ολα τα παοκια εξαφανισμενα σε διακοπες,ουτε ενας να υπερασπιστει την ομαδα του με λογικα επιχειρηματα.Ειμαι σιγουρος οτι και φετος θα θυμηθουμε Λουκα Τονυ,Σκορδα,Κοντη,Σαουριδη και ολα τα ασχετα που λενε για να νοιωσουν οτι εχουν λογο υπαρξης.Ευτυχως,η Ευρωπη τους προσγειωσε νωρις φετος και δε θα ακουσουμε για πρωταθλημα και Τσου λου,παλι καλα...

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Ειναι καταπληκτικο,ολα τα παοκια εξαφανισμενα σε διακοπες,ουτε ενας να υπερασπιστει την ομαδα του με λογικα επιχειρηματα.Ειμαι σιγουρος οτι και φετος θα θυμηθουμε Λουκα Τονυ,Σκορδα,Κοντη,Σαουριδη και ολα τα ασχετα που λενε για να νοιωσουν οτι εχουν λογο υπαρξης.Ευτυχως,η Ευρωπη τους προσγειωσε νωρις φετος και δε θα ακουσουμε για πρωταθλημα και Τσου λου,παλι καλα...
Agnius σε πιανω αδιαβαστο!!!! στοχος τωρα ειναι το πρωταθλημα λενε  :2funny: και στο καπακι πετανε κανενα για τον Τοτο η για ξανθες,τι ηταν και εκεινη η χρονια ρε παιδακι μου γκαιντα μας κανανε οι γερμανοι αλλοι ριχνανε 6αρες κ αλλοι 7αρες........

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Φταιει το κολλημα του σαντος στο ιδιο γαμημενο συστημα υψηλων απιτησεων,που θελει χαφ που ξερουν μπαλα,πατανε περιοχη,εχουν ταχυτητα και απαιτει ενα φορ μπροστα να πασαρει στο πλαι του(δυσκολα πραγματα) και να τελειωνει φαση ανετα!!!!!!!!!Οταν εφυγαν οι πορτογαλοι το 2τερο χρονο και εμεις για τον ιδιο λογο τον βριζαμε!!!!Οτι δεν αλλαζε συστημα ουτε με ενταλμα εισαγγελεα....Ειναι δυνατον να παιζεις με την καβαλα και τον εργοτελη και να παιζεις με εναν προωθημενο??? :headbang: :headbang:
Για αυτο τα πηρες ολα 1-0.... :S

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Agnius σε πιανω αδιαβαστο!!!! στοχος τωρα ειναι το πρωταθλημα λενε  :2funny: και στο καπακι πετανε κανενα για τον Τοτο η για ξανθες,τι ηταν και εκεινη η χρονια ρε παιδακι μου γκαιντα μας κανανε οι γερμανοι αλλοι ριχνανε 6αρες κ αλλοι 7αρες........
Σοβαρα μιλας?Ποιος το ειπε?Να τον κανω αβαταρ τωρα...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Φταιει ΚΑΙ ο σαντος ΚΑΙ η μετρια ποιοτητα των παικτων σας.....

Ο μπακαγιοκο ηταν ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ απο τον αναστασακο???
Ο κουτσιανικουλης ΜΠΟΡΕΙ να παιξει μπαλα?? (το ποδοσφαιρο ειναι ομαδικο αθλημα, αλλο το 5Χ5)
Ο μουσλιμοβιτς θα ξαναπαιξει μπαλα?
Ο κονσεισαο θα βαλει μυαλο και θα τον βαζει για κανενα 20λεπτο το πολυ?
Ο βιτολο τι δουλεια εχει στην οργανωση του παιχνιδιου, ξερετε τα χαρακτηριστικα του παικτη που 5 μηνες ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΤΕ?
Ο κοντρερας τι εγινε?
Ο ιβιτς θα περπατησει λιιιιιιιιγο πιο γρηγορα???
Ο βερον τι εγινε???
Ο βιερινια ΜΟΝΟΣ του ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να σας ξελασπωσει....

Τα παραπανω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΖΟΥΡΑ, διαπιστωσεις ειναι .... και ΝΑΙ... ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ .... δεν ειναι "ΝΩΡΙΣ" ακομα..... (μεγαλος παπας)......

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και ποια ακριβώς είναι τα δικά σας επιχειρήματα;;;;;;;;;;;;

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φιλε, ξεκολλατε μ' αυτο το πραγμα..... ΜΑΓΟΣ ΕΙΜΑΙ για να ξερω??? ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ εχω ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ξερω οτι θα το αμφισβητισεις, ο προπονητης μου ειναι ερωτηματικο αλλα θα δειξει....... ΑΛΛΑ στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, το ξερεις και μην το αρνηθεις, παιζεται ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ η μπαλα...... πολλα θα δουν ΠΑΛΙ τα ματια μας.... και δεν εννοω ΜΟΝΟ για την ομαδα σου, βλεπε π.χ. την περσινη λαρισα-μπαρτσελονα τις τελευταιες 10 αγωνιστικες που ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΥΡΩΠΗ εναντιον μου ..... και να τι καταφεραν......

Τεσπα, αν θελεις να γραψω οτι θα ειμαι απο πανω σου καμια 10+ βαθμους για να βγεις τον απριλη και να με κανεις (με το νου σου) ρομπα, οκ, αλλη ιστορια αυτο......

Εσυ πιστευεις οτι εισαι για πανω απο 4ος-5ος με το ζορι, απ' αυτα που ειδες μεχρι τωρα απο την ομαδα σου.....?

ΟΚ αποφεύγεις.... Μάλλον μέσα σου ξέρεις ότι λες βλακείες.

Τώρα που έχεις και αντικειμενικά μάλιστα καλύτερους παίκτες εσύ ξέρεις καλύτερα. Τους είδες και σε 3 φιλικά εξάλλου.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Οτι ειστε περιπου οπως ειμασταν εμεις περσι τετοια εποχη και ΜΑΛΛΟΝ η χρονια θα εξελιχθει αναλογα..... αλλα..... εσυ εχεις και τον μπαμπα-προστατη.......

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τα δικα μας επιχειρηματα τα ειδες περιτρανα μπροστα στα ματια σου κοκπιτ,το αντιποδοσφαιρο καποια στιγμη σταματα να φερνει αποτελεσματα,ειδικα οταν δυσκολευουν τα πραγματα.Σας το λεγαμε οτι με Σαντος θα χτυπας κουτσα-κουτσα τα ματς με τους μικρους αλλα θα πνιγεσαι με τους μεγαλους,εσεις αποθεωνατε Ζαγορ και Σαντος,λουστειτε τα τωρα.Τι ειχε πει ο πουστολο?Παει σε ομαδα που παιζει ευρωπη?Χα χα χα χα χα...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Σε βρισκω αδιαβαστο....... τα μπαοκια και τα μπαοκομμε φετος ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ "ΑΛΛΟΘΙ"....... επικοινωνιακα και διοικητικα θα χτυπαμε τον κοντη και αγωνιστικα τον κοκε..... ΟΠΟΤΕ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΑ ΣΤΗ τιτανοτεραστια ομαδα...... και τα παιδια θα κοιμουνται ησυχα και φρονιμα!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom