vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εδω που τα λεμε εχω δυο αιρετικες αποψεις για τον ΠΑΟΚΚαι βγήκαμε 2οι.............. με τον κοκορίκο
η μια ειναι -εξω ο Χαλκιας
εδω που τα λεμε εχω δυο αιρετικες αποψεις για τον ΠΑΟΚΚαι βγήκαμε 2οι.............. με τον κοκορίκο
Μαυρισμένο τον είδα. Τελικά όμως όπως όλοι καταλάβαμε ΗΡΘΕ!!!!!! Εσύ έλεγες ότι δεν παίζει να έρθει εκτός αν πληρώναμε πολλά λεφτά. Μέσα έπεσες.
Άλλα όλα τα λεφτά η συνθηματάρα σας που'ναι ο βιτόλο:;;;
Και βγήκαμε 2οι.............. με τον κοκορίκο
εδω που τα λεμε εχω δυο αιρετικες αποψεις για τον ΠΑΟΚ
η μια ειναι -εξω ο Χαλκιας
ο βιτολο ειναι ακριβως αυτο που ειπες
κοβει και τρεχει
ο βερον ειναι ποιο στατικος και σε συνδιασμο με τον στατικο Γκαρσια και τον ακομη ποιο στατικο Ιβιτς μαλον ειναι θαυμα που βγηκαμε δευτεροι
Ναι, αλλα ο Βερον προωθουσε λιγο το παιχνιδι, ο βιτολο ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, τον ειδα ολη τη χρονια, 1 σουτ και καμια πασα εμπρος, μονο κοφτης, πολυ καλος ειναι...... και γι αυτα ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ εδωσες...... ασε που τα τελευταια 5 παιχνιδια που ΔΕΝ επαιξε, εκανα πολυ καλες εμφανισεις.......
Θα δειξει...... παντως περιπου βιτολο..... ισως και καλυτερο, πηρα εγκαιρως, αν βγει θα φανει στη χρονια.
Μη λες πολλα για την 11η γιατι η Τουμπα δεν σε παει καθολου.....τα λογια οντως ειναι περιτα
νικησατε τους σερβιτορους και τους βακαλαους
και νομιζετε πως θα παρετε πρωταθλημα
ε...ρε σκοντο την 11η αγωνιστικη
κ να το καρφωσει τι εγινε?θελουν πολλα ψωμια για να περασουν....τα 750.000 ακομα τα ονειρευεστε?γιατι πιστευετε ακομα τον κοντη?ο ανθρωπος οτι κ να εχει πει ειναι ψεμααντε μωρη βαλερεγκα κανε μας την χαρη
και στειλε τα γλαροπουλα
α...ρε και να το καρφωσει ο σερβιτορος στο 90'
α...ρε γαμωτο
αλλα και αυτο να μην γινει εχω αμπρεου γκρασιαν
και φερνω με τα 750.000 ντος σαντος
πρεπει να το παραδεχτεις ομως οτι ειναι εξυπνο,ασχετα αν σας προσβαλει η οχι.....βρε τι κομπελξαρες ειστε μωρε
ποια καλοπαιδα το σηκωσαν αυτο αραγες
οποιοι το καναν να ξερουν οτι αυτο σηκωνει ποινικη κυρωση
για δυσφημηση ανωνυμης εταιριας
αλλα εκει στον ανω μαχαλα
δεν σκαμπαζουν απο τετοια