thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
αλήθεια, τι λετε να βάλω;
δες την βαθμολογια και πες μου τι βγηκα.2ος στην κανονικη διαρκεια....16 βαθμους απο πανω σου....
δεν τα έμαθες; πήρανε και απ τη μίλανκαημένα σκουλήκια
Σε λίγο μπορεί να τους πει ότι και για τη μεταγραφη του ροναλντινιο στη μιλαν έπρεπε να παρουν λεφτα γιατί είναι αρειανός
Ρε δεν την παλεύετε με τιποτα, προπαγανδιστές της πλάκας. Είναι δυνατόν να βάλει ρήτρα η Σαντατέρ με ομάδα της οποίας ο παίχτης ουδέποτε της άνηκε;
Τέτοια περίπτωση ρήτρας θα ίσχυε μόνο στην περίπτωση που η Σαντατέρ τον πουλούσε ή τον έστελνε δανεικό στον ΠΑΟΚ...
Οταν θα καταλάβετε οτι με αυτά που σας λένε αυτοί που σας διοικούν το μόνο που καταφέρνουν είναι να σας μικραίνουν ως φίλαθλοι και να σας γελοιοποιούν στα μάτια των άλλων τότε ΙΣΩΣ έχετε κάποια ελπίδα να μεγαλώσετε ως σύλλογος. Μέχρι τότε [glow=red,2,300]θα τρώτε τις φάπες [/glow] του ΠΑΟΚ και θα λέτε και ευχαριστώ, όπως καλή ώρα σήμερα....
μάλλον μιλάς επειδή εσείς την είδατε... (τη δικιά σας)Ετοιμαστειτε.... δυσκολη χρονια φετος....... ειδικα με τα μυαλα που κουβαλατε..... εκτος αν δεν ειδατε ακομα την ομαδα σας!!!!!!!
μάλλον μιλάς επειδή εσείς την είδατε... (τη δικιά σας)
πες μου γιατί θα σκάσω...Κατι ειδα εχθες, αλλα δε σου λεω........
ουυυυυυυυυυ πουσταρα ξυρισμενη βιτολοομορφοπαιδο τι tatoo ειναι αυτα που χτυπησες ρε κουφαλα????
ουυυυυυυυυυ πουσταρα ξυρισμενη βιτολο
η ψολη του λοκο θα την γευτεις στο κορμακι σου
Τα τεράστια συγχαρητήρια μου στην Σπάρτα για το τρίμπαλο στους δοσίλογους. Τζάμπα ξεφτίλες έγιναν με τη κόκκινη στον Γκαρσία, με το αβαβά πεναλντι και με το οφσάιντ γκολ.............. Τζάμπα ξεφτίλες...
ΥΓ: Το χθεσινό τρίμπαλο είναι αφιερωμένο στον κακο και στον σιμάο!!!
Σου φαγανε τη θεση και ξεσπας.... :'( :'(
Παλι στα ιδια γυρναμε...Ενταξει,μεινε εσυ στο βασιλειο σου και ασε μας εμας στη μιζερια μας....Και όμως παρόλο που με θεωρείτε μικρότερο από εσάς επιστρατεύσατε τα κοράκια για να μας ξεπεράσετε. Διπλή ξεφτίλα δηλαδή. Αν και βασικά με το πέναλντι και το οφσαιτάκι τη δική σας θέση φάγανε.
Αλήθεια πως είναι να είσαι η τρίτη μεγαλύτερη ομάδα μιας πόλης;;;;;;
Υ.Γ.Αφού συγκρίνεις την αθήνα με τις σέρρες καταλαβαίνω την ψυχολογία σας.Παλι στα ιδια γυρναμε...Ενταξει,μεινε εσυ στο βασιλειο σου και ασε μας εμας στη μιζερια μας....
Υ.Γ.Και ο πανσερραικος ειναι η μεγαλυτερη ομαδα των σερρων...Πρεπει να ειναι φοβερο συναισθημα.... :'(
Υ.Γ.1.Τριτος μονο στα τροπαια ειμαι....
Σου φαγανε τη θεση και ξεσπας.... :'( :'(