treliaris82
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
O Παπάζογλου γιατί δεν παίζει;
Μπορει να σκεφτομαι εγω μαλακίες. Μια χαρά είμαστε, καμια κατάντια.
O Παπάζογλου γιατί δεν παίζει;
εσυ πανε να σε γαμησουν οι πουτανεςτι ασχολειστε με τα εβραιοσκουλικα ρε παιδεια...για γελια ειναι,σαν περιπτερας ετυχε μια μερα να διαβασω την κωλοφυλλαδα τους,και δεν ειχαν τι να γραψουν και αφιερωσαν 2 σελιδες για της μεταγραφες της ομαδαρας μας!!!και ασχολειστε μαζι τους?
ασε μας ρε αδελφεΜε στεναχωρείς που γράφεις τέτοιες μαλακίες. Τώρα θα μου πεις στ'αρχίδια σου αλλά όχι και αποτυχημένος ο Βιτόλο.
δηλαδη δεν σου αρεσε ο Βιτολο?ασε μας ρε αδελφε
και συ.
αν γουσταρεις πουστολο
γινε τουρκος
δεν με ενδιαφερει αν σε στεναχωρω στα αρχιδια μου
σκασε μωρη γαμιολα τουρκαλαΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ,
ΤΡΑΒΑ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ
ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ, Ε;
ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ
με αρεσε,περσυ σε μια κακιστη σεζον ηταν διακριθενταςδηλαδη δεν σου αρεσε ο Βιτολο?
δεν ξερω τι κανεις εσυ αλλα εγω εδω μεσα δεν εχω εχθρους. Δεν δινω πατημα σε κανεναν σκοπιμα και αν καποιος παταει στα λεγομενα μου, στα παπαρια μου. Αντιθετως εσυ δινεις πατημα για δουλεμα με αυτα που λες για τον Βιτολομε αρεσε,περσυ σε μια κακιστη σεζον ηταν διακριθεντας
αλλα αφου βλεπεις οτι πηραμε καλυτερους
αν εφευγε και δεν παιρναμε αντικαταστατες, τοτε ναι
δεν θα εβγαζα τσιμουδια
γιατι δινεις πατημα στους τουρκους;
καλα καλα οτι πειςδεν ξερω τι κανεις εσυ αλλα εγω εδω μεσα δεν εχω εχθρους. Δεν δινω πατημα σε κανεναν σκοπιμα και αν καποιος παταει στα λεγομενα μου, στα παπαρια μου. Αντιθετως εσυ δινεις πατημα για δουλεμα με αυτα που λες για τον Βιτολο
γιατι αμυντικο χαφ ποιον εχεις εκτος απο τον Ναφτι;με αρεσε,περσυ σε μια κακιστη σεζον ηταν διακριθεντας
αλλα αφου βλεπεις οτι πηραμε καλυτερους
αν εφευγε και δεν παιρναμε αντικαταστατες, τοτε ναι
δεν θα εβγαζα τσιμουδια
γιατι δινεις πατημα στους τουρκους;
το οτι ειμαι συνοπαδος δεν σημαινει οτι πρεπει να συμφωνουμε σε ολακαλα καλα οτι πεις
το αφηνουμε εδω γιατι εισαι συνοπαδος
γιαχιτς,αναγενημενο νατσο,πριτα,γιατι αμυντικο χαφ ποιον εχεις εκτος απο τον Ναφτι;
και για τον Ναφτι κρατα μικρο καλαθι-περσυ στην β αγγλιας μονο την πρωτη αγωνιστικη επαιξε 90 λεπτα