maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
σκουλικακι ποσα διαρκειας εχετε.....δεν μας λεει ο κοντης?μυστικο ειναι....δωστε και φανελα δωρο
κανενα . και -
σκουλικακι ποσα διαρκειας εχετε.....δεν μας λεει ο κοντης?μυστικο ειναι....δωστε και φανελα δωρο
αντε βρε μαλάκα που ασχολούμαι και μαζί σου
και τι είναι ο ορφανός και θα μιλήσει εκ μέρους μας; ένας βετεράνος (και του ολυμπιακού) είναι
σε αντιθεση με εμάς, ο υπάλληλος της παε κος κόντης έλεγε για 30 στα 30 πέρυσι, το ξέχασες;
ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΚΑΜΙΑ ΠΑΧΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙΣ...
ασχολησου με τη κατηγορια σου και ασε την α'εθνικη για καμια αλλη ομαδα.....ασπονδυλε....κανενα . και -
Εδω ειμαι ρε,μην τρελαινεσαι!αντε κ συ σαν τον κονσεισαο το ιδιο αβαταρ,εκτος αν εισαι ο ιδιος κ εχεις αλλαξει ονομα.δεν εχουν τιποτα ρε,τι ρωτας?
τελικά εσύ δεν πρέπει να ζηλεύεις καθολου...απλα γαμαει
ο ζαγορακης ενω μιλαει στους μπαοκτσηδες για τα διαρκειας
απλα γαμαει
ο ζαγορακης ενω μιλαει στους μπαοκτσηδες για τα διαρκειας
μονο σε μενα εχουν πρηστει τα αρχιδια με το σηριαλ της μεταγραφης του Βιτολου;
αντε τραβατε να υποδεχτειτε τον αποτυχημενο πούστολο1.30 αφιξη του νεοαποκτηθεντα ποδοσφαιριστη του Π.Α.Ο.Κ. ΒΙΚΤΟΡ ΒΙΤΟΛΟ στο αεροδρομιο Μακεδονια!
Και επειδη καποιοι απο τις πολλες καρπαζιες και μεσα στην απελπισια τους εχουν επισκεφτει πολλες φορες φετος το αεροδρομιο για παιχτες που ουτε ειχαν ακουσει ποτε τους (και βαζω στοιχημα γι'αυτο),μπορουν να ξαναπανε για να υποδεχτουν το mvp της ομαδος τους στο περσινο πρωταθλημα!
αντε τραβατε να υποδεχτειτε τον αποτυχημενο πούστολο
αντε σαν καλα γιδια που εισται
ερχεται ο αχρηστος,που δεν μπορει να κανει πασα
εμεις νταριο....
τα ακουτε
Με στεναχωρείς που γράφεις τέτοιες μαλακίες. Τώρα θα μου πεις στ'αρχίδια σου αλλά όχι και αποτυχημένος ο Βιτόλο.αντε τραβατε να υποδεχτειτε τον αποτυχημενο πούστολο
αντε σαν καλα γιδια που εισται
ερχεται ο αχρηστος,που δεν μπορει να κανει πασα
εμεις νταριο....
τα ακουτε
Παρακαλώ να σεβαστεις τους ορους λειτουργίας του φορουμ και να μην γραφεις με κεφαλαιαΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ,
ΤΡΑΒΑ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ
ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ, Ε;
ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ
Με στεναχωρείς που γράφεις τέτοιες μαλακίες. Τώρα θα μου πεις στ'αρχίδια σου αλλά όχι και αποτυχημένος ο Βιτόλο.
Μπορει να σκεφτομαι εγω μαλακίες. Μια χαρά είμαστε, καμια κατάντια.αν όλοι σκέφτονταν σας και εσένα και όχι σαν σουπερόσκυλα δεν θα είχατε αυτή την κατάντια...