Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.589
Πόντοι
6.056
Ηδη σκεφτομαι το αρθρο του Κολκα στο sdna οταν θα κανει καμιανσουοερ αποδοση. Αμεσως λεμε, ασχετα με το τι θα εχει κανει πριν.

«Ο Καμαρα στον ΠΑΟΚ, βρηκε την υγεια του. Αφησε οισω του το κακο πατελθον λογω κακων ςχεσεων με την διοικηση του Ολυμπιακου, και με τον Ραζβαν που ξερει καλυτερα απο τον καθε ενα να φτιςχνει τιυ οαιχτες του και να παιρνει το 100% ο Μαντι ξανα βρηκε τον καλο του εαυτο και δινει πονο…»

Μετα βεβαια θα κανει καμια δεκαρια παιχνιδια να ξανα πιάσει αποδοση πανω απο το 70%, αλλα δεν πειραζει.
θα παει καλα...θα στρωσει κωλο τον πιστευω :coffee:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.404
Πόντοι
28.246
Ναπαρουμεκαναδυοπροκρισειςπρωτα. :grin:
Ετσι πες μας. Να τρουπωσετε πρώτα στους ομιλους με το χοντρο χαρτι. Παμε Για Σεπτέμβρη λοιπόν.
Αστα διαλα, ειπα και εγω εχει ειδηση ο τυπος.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.461
Πόντοι
3.346
Ετσι πες μας. Να τρουπωσετε πρώτα στους ομιλους με το χοντρο χαρτι. Παμε Για Σεπτέμβρη λοιπόν.
Αστα διαλα, ειπα και εγω εχει ειδηση ο τυπος.
Μην αγχωνεστε..ετοιμαζεται σιγα σιγα ο Νταμπλουχος Ελλαδας 2024-25

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.454
Πόντοι
456
GO8gWLlWoAAb7Wp.png

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.461
Πόντοι
3.346

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.454
Πόντοι
456
Λες να ειμαστε οι πρωτοι που θα παρουν το νεο τσουλου;; βλεπω αγριεμενος ερχεται ο τσιφτης :sunglasses:

εγω λεω να κανουμε πορεια και μετα να χτυπησουμε ενα καρνε'ι'σο να χουμε να την λεμε και στους βαζελους και στους γαυρους

το τζαμπιο λι αστο για αργοτερα μην το τερματισουμε με την πρωτη και μετα μετραμε σαν τους βαζελους στο μπασκετ το 7ο το 8ο το 24658775332ο

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.055
Πόντοι
2.606
λοιπον αλανια ......δυσκολο να σου ακουμπησουν ενα εικοσαρικο για τον ντελιριο και να μη φυγει....αλλα ρε ντελιριο ,κατσε ρε αλανι να μπουμε ομιλους ,κανε τα μαγικα σου στο ενδιαμεσο και φυγε με ενα τριανταρι σε καλυτερη ομαδα ......ποια σαλτσμπουργκ και μαλακιες.....κατσε εδω να βγαλεις φωτιες φετος και θα δεις γουστα απο ρωμαικη αρενα ....και φυγε αρχοντας για ρεαλ η μαντ σιτυ......μη τρως προλογο ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.165
Πόντοι
5.006
λοιπον αλανια ......δυσκολο να σου ακουμπησουν ενα εικοσαρικο για τον ντελιριο και να μη φυγει....αλλα ρε ντελιριο ,κατσε ρε αλανι να μπουμε ομιλους ,κανε τα μαγικα σου στο ενδιαμεσο και φυγε με ενα τριανταρι σε καλυτερη ομαδα ......ποια σαλτσμπουργκ και μαλακιες.....κατσε εδω να βγαλεις φωτιες φετος και θα δεις γουστα απο ρωμαικη αρενα ....και φυγε αρχοντας για ρεαλ η μαντ σιτυ......μη τρως προλογο ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!
Κοψε κάτι ρε κλο ειπαμε :tooth::tooth:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.404
Πόντοι
28.246
Μην αγχωνεστε..ετοιμαζεται σιγα σιγα ο Νταμπλουχος Ελλαδας 2024-25
Σιγουρα θα πεσεις μεσα και παλι. Οπως στο οτι θα εβγαινα τεταρτος φετος και εκτος ευρωπης.
Τον κωλο σου τοτε δεν τον στοιχηματισες. Μπας και τον βάζεις τωρα;

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.165
Πόντοι
5.006
Σιγουρα θα πεσεις μεσα και παλι. Οπως στο οτι θα εβγαινα τεταρτος φετος και εκτος ευρωπης.
Καλά ασε αυτός γινεται κωλοτρυπιδα συνεχώς σε όλα τα νήματα

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.404
Πόντοι
28.246

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.454
Πόντοι
456
Καλά ασε αυτός γινεται κωλοτρυπιδα συνεχώς σε όλα τα νήματα

τον γιακουζα λεει ρε μουνι

γιακουζα ελεγε θα το παρουμε, εγω σε ελεγα θα βγεις 4ος κι εκτος Ευρωπης αλλα ο Ποντενσε εκανε τα δικα του.... μεχρι τοτε βεβαια κι εσυ για κει το βλεπες το εργο κι ας μην το μολογουσες :badair:

πηρες αναβολη για του χρονου γιωτα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.404
Πόντοι
28.246
τον γιακουζα λεει ρε μουνι

γιακουζα ελεγε θα το παρουμε, εγω σε ελεγα θα βγεις 4ος κι εκτος Ευρωπης αλλα ο Ποντενσε εκανε τα δικα του.... μεχρι τοτε βεβαια κι εσυ για κει το βλεπες το εργο κι ας μην το μολογουσες :badair:

πηρες αναβολη για του χρονου γιωτα
Για τον παρτουζα κωλ μποι μου είπε και ο Αντζελο.

Θελεις να παραθεσω τι ελεγε στο γαυρονημα για το ποια ειναι η θεση μου φετος; Μαλιστα τονιζε τεταρτος γιατι ειναι ο αρης να βγει πεμπτος. Με ειχε και για πιο κατω.

Αλλα στοιχημα τον κωλο του ο πουτανής δεν εβαλε.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.165
Πόντοι
5.006
Για τον παρτουζα κωλ μποι μου είπε και ο Αντζελο.

Θελεις να παραθεσω τι ελεγε στο γαυρονημα για το ποια ειναι η θεση μου φετος; Μαλιστα τονιζε τεταρτος γιατι ειναι ο αρης να βγει πεμπτος. Με ειχε και για πιο κατω.

Αλλα στοιχημα τον κωλο του ο πουτανής δεν εβαλε.
Μιλάμε για κωλομπαρα τέρμα :2on1::2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom