HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.418
- Πόντοι
- 456
αστο αδερφε....ενα απλο χωριατοπαιδο ειναι
οχι ακριβως
απλως μ'αρεσει να κατουραω το ολιμπιακο χωριο
αστο αδερφε....ενα απλο χωριατοπαιδο ειναι
ρε καραβλαχος εισαι....φαντασου αν ερθεις αθηνα θα σε πλακωνουν στης φαπες στην ομονοια και φυσικα Πειραια δεν θα μπορεις να ερθειςοχι ακριβως
απλως μ'αρεσει να κατουραω το ολιμπιακο χωριο
ρε καραβλαχος εισαι....φαντασου αν ερθεις αθηνα θα σε πλακωνουν στης φαπες στην ομονοια και φυσικα Πειραια δεν θα μπορεις να ερθεις
στα χωραφια?καλα αραξε στην φιδοτρυπα σου, εχουμε και δουλειες σημερα
δεν μπορουμε να ασχολουμεθα ολη μερα με γαυροφιδα
στα χωραφια?
αντε και ριχτε λιγο της τιμες γιατι ο μπουστης ο μητσοτακης μας εχει γαμησει
αμα κανεις μαλακια και τον ψηφισεις θα ερθει βραδυ και θα σου παρει το φετινο.... ειναι κλεφτοκοταςμας μοιρασε κουπες ειναι γουρλης τελικα μημπως να τον ψηφισουμε κιολα μπας και παιξουμε τζαμπιον λι
χορτασαμε μπουγατσα και μιλκο
τι τραβηξες και εσυ φετος ψυχουλα μου..μας μοιρασε κουπες ειναι γουρλης τελικα μημπως να τον ψηφισουμε κιολα μπας και παιξουμε τζαμπιον λι
τι τραβηξες και εσυ φετος ψυχουλα μου..
θυμαμαι ο μπαοκ πηγαινε για πρωταθλημα και εσυ εδω πρωι - βραδυ, με χιονια και με ζεστες, να γραφεις οτι ο ολυμπιακος θα βγει 4ος, ο αρης θα παρει το κυπελλο και τελικα ο θρυλος θα μεινει εκτος ευρωπης του χρονου και θα καταστραφει....και τελικα θα παιξουμε ευρωπη τελη σεπτεμβρη ως κυπελλουχοι.....
ο ορισμος του παιζω 40 νουμερα στο τζοκερ και βγαινουν τα αλλα 5....
Σαν τον Νώε έγινε τώρα...
Μετά την μπουγάτσα και το γάλα με κακάο σειρά έχει ....ανταπόκριση στο περί χεσίματος νήμα.μας μοιρασε κουπες ειναι γουρλης τελικα μημπως να τον ψηφισουμε κιολα μπας και παιξουμε τζαμπιον λι
Εγω λεω να ηρεμησεις λιγο μπας και γλυτωσεις και τον πουλοπουλο και απο αυτο το νημα.καργας ειμαι, παρε μπουλο τωρα απο το νημα μου
Αυτα παθαινει οποιος βαζει την μπουγατσα για μαντηλι στο κεφαλι.τι τραβηξες και εσυ φετος ψυχουλα μου..
θυμαμαι ο μπαοκ πηγαινε για πρωταθλημα και εσυ εδω πρωι - βραδυ, με χιονια και με ζεστες, να γραφεις οτι ο ολυμπιακος θα βγει 4ος, ο αρης θα παρει το κυπελλο και τελικα ο θρυλος θα μεινει εκτος ευρωπης του χρονου και θα καταστραφει....και τελικα θα παιξουμε ευρωπη τελη σεπτεμβρη ως κυπελλουχοι.....
ο ορισμος του παιζω 40 νουμερα στο τζοκερ και βγαινουν τα αλλα 5....
Έλα βρε μλκ πάλι τάπα εισαι καραγκιοζη σουρα.γεια σου Τακη, η σουφρα σου ξεχειλωσε ο Θεος κοιμηθηκε πηρες το μιλκο κι ο χοντρος γλυτωσε το κραξιμο κι εσυ το σκουξιμο
πηρες παραταση για του χρονου, μην χαθεις εδω θα ειμαστε να σε απολαυσουμε
τωρα το τσουρμο οι δανεικοι θα φυγουν, θα πας για αλλο νεο και θα μετρησουμε παλι προπονητες και παρελασεις
για φετος την γλυτωσες, παντως πρωταθλημα να ξαναπαρεις για μια 20ετια τουλαχιστον δεν σε αφηνουμε
Να μας περάσει να πάει που μετά?μπασκετ θα τον περασετε τον βαζελο ?
Σουρας τάπα κόκκαλο κτλΝα μας περάσει να πάει που μετά?
Ειμαστε σοβαροι τωρα????Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ....
Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ....