Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.491
- Πόντοι
- 3.656
πολυ γρηγορα εγινε το σολ αουτ μαλλον ενα μεγαλο μερος του γηπεδου στις κερκιδες θα ειναι δικοι μας
Θα ξεκινήσει σολντ αουτ και θα τελειώσει κεκλεισμένων
πολυ γρηγορα εγινε το σολ αουτ μαλλον ενα μεγαλο μερος του γηπεδου στις κερκιδες θα ειναι δικοι μας
Τα αρχιδια μου θα είσαστε κωλομπαραδεςπολυ γρηγορα εγινε το σολ αουτ μαλλον ενα μεγαλο μερος του γηπεδου στις κερκιδες θα ειναι δικοι μας
Τα αρχιδια μου θα είσαστε κωλομπαραδες
Μλκ παλι τυφλα είσαι κοκκαλομην μιλας εσυ μπουκωθηκες
Μλκ παλι τυφλα είσαι κοκκαλο
η ΠΑΟΚΑΡΑ μας μεθυσε μαν
Στη φοτο Οι μειτε μπαμπα σαματα και στο κέντρο η ρουλα της φαπαναστασιου...Παοκ Κυριακή βράδυ στου Χαριλαου
Σήμερα είχε μερεμέτισμα από Κούμπο,Γκράντ και Λεσόρ....Στη φοτο Οι μειτε μπαμπα σαματα και στο κέντρο η ρουλα της φαπαναστασιου...
Το σιαξαΣτη φοτο Οι Οντουμπατζιο Ζαν Ζιλ Ροουζ και στο κέντρο ντελιας της κλεανθους...
Μόνος έπαιζε ο πορτερ που στο νβα παίρνει σε μια χρονιά όλο το μπάτζετ του ζελα.. γεγονός ότι κέρδισες το τσιακμα και το σχίζα..Σήμερα είχε μερεμέτισμα από Κούμπο,Γκράντ και Λεσόρ....
Νίκησε απουσίες, Πόρτερ Τζούνιορ και ΠΑΟΚ και πήρε προβάδισμα για τα ημιτελικά ο Παναθηναϊκός AKTOR!
Με πλουραλισμό στην επίθεση αλλά και με σταθερά καλή άμυνα, ο Παναθηναϊκός AKTOR σταμάτησε ΠΑΟΚ και Πόρτερ Τζούνιορ, επικρατώντας με 84-66 στο ΟΑΚΑ για το 1-0 στη σειρά των playoffs του πρωταθλήματος.www.sport-fm.gr
Ήταν σοδομισμός όπως και να το κάνουμε...Μόνος έπαιζε ο πορτερ που στο νβα παίρνει σε μια χρονιά όλο το μπάτζετ του ζελα.. γεγονός ότι κέρδισες το τσιακμα και το σχίζα..
Θύμισε μου λίγο τύπε τι έκανες φετο με αντίπαλο τον Άρη ΘεσσαλονίκηςΟλα τα πυροβολημενα βληματα οπαδοι των αλλων ομαδων μαζευτηκαν στο νημα του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Ελληνικου ποδοσφαιρου και της καρδιας μας και βγαζουν πικρα και χολη διοτι τους σοδομισαμε ΟΛΟΥΣ.
Αντι να ασολειστε με τις ομαδες σας....ακομα συζητατε για τον γαμια σας !!!!!
Ποιονα ρε, τον βιαστή καταζητούμενο; Πάρε αν είναι και χορηγό τον χαρτοπολεμο φίλο του ατενεζου να προκόψεις.Ήταν σοδομισμός όπως και να το κάνουμε...
Αμα γουστάρουμε τον παίρνουμε για αλλαγή του Ναν του χρόνου να πούμε....
Θύμισε μου λίγο τύπε τι έκανες φετο με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης
Σε μας θα είναι Παναγία,αλλιώς πρόεδρος θα τον ρίξει στους κροκόδειλους....Ποιονα ρε, τον βιαστή καταζητούμενο; Πάρε αν είναι και χορηγό τον χαρτοπολεμο φίλο του ατενεζου να προκόψεις.
Ποντιος αμα παρει κεφαλια..ποιο πιθανο ειναι να σκασει η μπαλαΜιχαηλίδης λέγεται και βλέπω να σκοράρει με το κεφάλι...
Θυμισε μου λιγο την βαθμολογιαΘύμισε μου λίγο τύπε τι έκανες φετο με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης
Τα τελευταια δεκα χρονια..πρεπει συνολικα να τους εχουμε περασει ΜΟΝΟ καμια 150αρια βαθμους και ακομα μιλανε οι γυμνοσαλιαγκες