HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.418
- Πόντοι
- 456
Ψιτ, ετοιμάσου
εσυ ετοιμαστηκες ?
Ψιτ, ετοιμάσου
Κοίταξε εσένα πουστοπαιδο θα σε χυσω στο στόμα σουθα γ@μηθεις οθωμανικα και το ξερεις.... να σαι καλο και φρονιμο παιδι να σου δωκουν και κανα εισητηριο τελικο
Εγώ τι να ετοιμαστώ, εσύ πρέπει να έχεις μαζί σου ότι κουμπί υπάρχει ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Σε περιμένουν στου Χαριλάου με λουλούδια και σαμπάνιες.εσυ ετοιμαστηκες ?
Ω ρε πουτανα Γαμαικαναρε, ποσό σπέρμα έχεις να τους λουσεις.Κοίταξε εσένα πουστοπαιδο θα σε χυσω στο στόμα σου
Αντε μαλάκα είμαι και 109 κιλα
Ένα νεφρό το βάζεις άνετα....1.67 δινει. Να πονταρουμε τα σπιτια μας δηλαδη?
Γιατι τοση σιγουρια?
να αδυνατησεις λιγο τυπε...σερνονατι θρομβωσειςΚοίταξε εσένα πουστοπαιδο θα σε χυσω στο στόμα σου
Αντε μαλάκα είμαι και 109 κιλα
Πολύ άνετους σας βλέπω.ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑ ΛΕΜΕ!!!
Συρρικνωμενοι σε έναν δρόμο! ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ!!!
Κανονιζουν και απονομες μετα στο κοτετσι διαβασα..Πολύ άνετους σας βλέπω.
Καθίστε καλά γιατί οι άλλοι δαγκώνουν άσχημα...
Φέτος σε έχουν κάνει πουτάνα....
Κεφάλια μέσα,σοβαρά,πειθαρχημένα θέλει να πας εκεί και όχι σαν τσίρκο Μεντράνο που βλέπω να πηγαίνεις...
Εγώ τι να ετοιμαστώ, εσύ πρέπει να έχεις μαζί σου ότι κουμπί υπάρχει ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Σε περιμένουν στου Χαριλάου με λουλούδια και σαμπάνιες.
Πρωτάθλημα φέτος ΓΙΟΚ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ω ρε πουτανα Γαμαικαναρε, ποσό σπέρμα έχεις να τους λουσεις.
γαυρος θα γαμηθει Λεωφορο,εχω κανει δηλωσεις σοβαρες,κυπελλο ουσιαστικα μενει ΜΟΝΟ η απονομη,Φατιχαρος φευγει ημι-αποτυχημενος,σωθηκε η χρονιαξαναρωταω.... εισαι ετοιμη για Λεωφορο?.... οπως Τουμπα μωρακι....
Στα επίσημα της φαπαναστασιου μωρη φτωχατζαΠου θα είσαι μωρή πρεζού γαμημενη???
Που βρε σκύλο πουτανοπαιδο???
Άρχισε να δροσίζει το νήμα....ξαναρωταω.... εισαι ετοιμη για Λεωφορο?.... οπως Τουμπα μωρακι....
ρε μλκ κλαιωΆρχισε να δροσίζει το νήμα....
Θα παιχτεί πολύ παρασκήνιο αυτές τις μέρες.. σγρ ο νιάου θα τάξει κάνα πριμ στους παπαναστασιακους..
Στα επίσημα της φαπαναστασιου μωρη φτωχατζα
Πιστεύεις πως τα Αρειανά θέλουν πριμ για να σου κάνουν ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ;Θα παιχτεί πολύ παρασκήνιο αυτές τις μέρες.. σγρ ο νιάου θα τάξει κάνα πριμ στους παπαναστασιακους..
Στα επίσημα της φαπαναστασιου μωρη φτωχατζα
Πιστεύεις πως τα Αρειανά θέλουν πριμ για να σου κάνουν ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ;
Και μετά βρε μουνοπανο ολκης θέλεις και παρακαλάς να γράψεις στο νήμα μας,πηγαινε γαμησου κωλομπαραεσενα δεν μας λες τι θα στον κανει ο βαζελος ? κι επεται και στο μπασκετ
μονη ελπιδα να χεις αγορασει το μιλκο
και θα γαμηθεις και θα γραψει στο νημα σουΚαι μετά βρε μουνοπανο ολκης θέλεις και παρακαλάς να γράψεις στο νήμα μας,πηγαινε γαμησου κωλομπαρα
Τα αρχιδια μου θα γράφει, μη πετάγεσαι μορη πορδή εσύ πήγαινε να δεις σογκουν μουνοπανο και εσύκαι θα γαμηθεις και θα γραψει στο νημα σου