John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.467
- Πόντοι
- 3.786
Ναι βρε, χαβαλέ κάνουμε.Εσύ δεν έχεις παρωπίδες ούτως ή άλλωςΝαι δεν θα ξεχάσω....
Δεν με ενδιαφέρει....
Με είδες προχθές να γράψω κάτι?
Μετά από νίκη κτλ?
Ναι βρε, χαβαλέ κάνουμε.Εσύ δεν έχεις παρωπίδες ούτως ή άλλωςΝαι δεν θα ξεχάσω....
Δεν με ενδιαφέρει....
Με είδες προχθές να γράψω κάτι?
Μετά από νίκη κτλ?
Πρωταθλημα φετος θελουν να το δωσουν στην αεχ14 εμεις τους χαλαμε τα σχεδια και ο λουτσε τα δικα μαςΣτα @@ μου,τα έχω πει εξαρχής....
Όσο έχουμε μπούστη Βαρδινογιάννη στα @@ μου...
Βγάλατε όμως γλώσσα που έπρεπε να κοπεί....
Αν δεν το πάρει ο Οθωμανός θα ήθελα πρωτηθλητή εννοείται γυφτορουμάνο.
@mpouxos
Μπαρτσελόνα του Βορά κτλ....
Βιασμένο δικέφαλο κοτόπουλο σε κάνει πλάκα ο Γαμαϊκάνος μέσα-έξω....
Ασπρόμαυρη μποτάνα με σκώληκα νταβά....
Ενα κυπελλο και ενα νταμπλ αηττητος με αφετηρια -2 βαθμους...δεν σχολιαζω κατι αλλο
μιλας για παοκ ή Κιλκισιακο αδερφε? ο Ντεσποντωφ πάγκο δεν ήταν με Άρη? μας δουλευεις?
γιατι που ζηταμε 4 χρονια τωρα ενα φορ που να μην παταει την μπαλα και πεφτει μηπως μας ακουσαν στην οδο μικρας ασιας?Κυριοι με κουραζει υπερβολικα να καθομαι να ασχολουμαι με αδιαφορα πραγματα.Ο παοκ ειτε μας αρεσει ειτε οχι εχει προπονητη.Συνολικα εχει τις περισοτερς νικες απο ολους και καλως η κακως εχει και ενα νταμπλ αηητητο.Οταν καλως η κακως ο ρουμανος θα τελειωσει την θητεια του στον παοκ θα τον ευχαριστησω και θα στηριξω τον επομενο προπονητη.Λαθη εχουν γινει και θα εξακολουθησουν να γινονται λαθη απο τον προεδρο μεχρι τον φροντιστη της ομαδος.Εγω ως οπαδος αυριο απο την θυρα 5 θα αφησω το λαρυγγι μου στο γηπεδο.
Εσεις συνεχιστε να μαλωνετε αν ο ρουμανος ειναι μαλακας και στειλετε αιτησεις στην οδο μικρας ασιας για το ποιον θελετε να εχετε προπονητη.
Είναι μακριά μαν,για αυτό δεν ακούνε καλαμαρια με μικράς Ασίαςγιατι που ζητουμε 4 χρονια τωρα ενα φορ που να μην παταει την μπαλα και πεφτει μηπως μας ακουσαν στην οδο μικρας ασιας?
σοβαρα τωρα δεν θελω ουτε εγω να φυγει γιατι μετα μπλεκεις με τιποτα περιεργους που θα κανουν πειραματα και που θα "θελουν χρονο" και δεν ειμαστε για τετοιαΕίναι μακριά μαν,για αυτό δεν ακούνε καλαμαρια με μικράς Ασίας
Παλαμακιας εισαι δηλαδη.. τουλαχιστον παιρνεις κανα φραγκο σαν τους αρδ η τζαμπα ξελλαρυγγιαζεσε;;Κυριοι με κουραζει υπερβολικα να καθομαι να ασχολουμαι με αδιαφορα πραγματα.Ο παοκ ειτε μας αρεσει ειτε οχι εχει προπονητη.Συνολικα εχει τις περισοτερς νικες απο ολους και καλως η κακως εχει και ενα νταμπλ αηητητο.Οταν καλως η κακως ο ρουμανος θα τελειωσει την θητεια του στον παοκ θα τον ευχαριστησω και θα στηριξω τον επομενο προπονητη.Λαθη εχουν γινει και θα εξακολουθησουν να γινονται λαθη απο τον προεδρο μεχρι τον φροντιστη της ομαδος.Εγω ως οπαδος αυριο απο την θυρα 5 θα αφησω το λαρυγγι μου στο γηπεδο.
Εσεις συνεχιστε να μαλωνετε αν ο ρουμανος ειναι μαλακας και στειλετε αιτησεις στην οδο μικρας ασιας για το ποιον θελετε να εχετε προπονητη.
Δεν νομιζω οτι μαλωνει καποιος με καποιον για το αν ο λουτσεσκου ειναι μαλακας....μαλακας ειναι ,αλλα εχει πολλα ελαφρυντικα ,αυτο ειναι που τον κραταει ακομα στην ομαδα....και βεβαια ολοι κανουν λαθη απλως τα δικα του στοιχιζουν κουπες ....τεσπα αυριο μονο οσοι θα αφησετε τα λαρυγγια σας στο γηπεδο ,οι υπολοιποι σε καφε να κανετε και κουτσομπολιο με την αραδα σας.....ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!Κυριοι με κουραζει υπερβολικα να καθομαι να ασχολουμαι με αδιαφορα πραγματα.Ο παοκ ειτε μας αρεσει ειτε οχι εχει προπονητη.Συνολικα εχει τις περισοτερς νικες απο ολους και καλως η κακως εχει και ενα νταμπλ αηητητο.Οταν καλως η κακως ο ρουμανος θα τελειωσει την θητεια του στον παοκ θα τον ευχαριστησω και θα στηριξω τον επομενο προπονητη.Λαθη εχουν γινει και θα εξακολουθησουν να γινονται λαθη απο τον προεδρο μεχρι τον φροντιστη της ομαδος.Εγω ως οπαδος αυριο απο την θυρα 5 θα αφησω το λαρυγγι μου στο γηπεδο.
Ελα μωρε τωρα με τους παλαμακιδες..περιμενουν δυο παιχνιδια το χρονο για να πανε γηπεδο!Δεν νομιζω οτι μαλωνει καποιος με καποιον για το αν ο λουτσεσκου ειναι μαλακας....μαλακας ειναι ,αλλα εχει πολλα ελαφρυντικα ,αυτο ειναι που τον κραταει ακομα στην ομαδα....και βεβαια ολοι κανουν λαθη απλως τα δικα του στοιχιζουν κουπες ....τεσπα αυριο μονο οσοι θα αφησετε τα λαρυγγια σας στο γηπεδο ,οι υπολοιποι σε καφε να κανετε και κουτσομπολιο με την αραδα σας.....ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!
Παλαμακιας εισαι δηλαδη.. τουλαχιστον παιρνεις κανα φραγκο σαν τους αρδ η τζαμπα ξελλαρυγγιαζεσε;;
Μπουρδελακιαςεσυ τι εισαι τυπε καναπεδακιας ? η' μηπως φορουμακιας ?
Το εσιαξα.ο μπουχος αναρρωνει απο την νεα πρωκτοραφη μολις γιανει θα επανεμφανιστει. Ραβε ξηλωνε το παει.
Καλά αυτός Άστον έχει πέσει σε κώμα 1 μηναΤο εσιαξα.
Αμα προκριθει αυριο θα ξανα μπει.Καλά αυτός Άστον έχει πέσει σε κώμα 1 μηνα
Περιμένει κρυμμένος πίσω από κουρτίνα,σαν μπούσταρος που είναι....Καλά αυτός Άστον έχει πέσει σε κώμα 1 μηνα