You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.015
- Πόντοι
- 5.006
Και 19+23αντε βρε νιαμου μας εχετε βγαλει την ψυχη ρε μαλακες,απο 18-22 σε 31 -29.....δεν θα μας πεθανετε μαλακισμενα ,κλεινω το λινκ ,αντε γαμω τη μαλακια σας
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.107
- Πόντοι
- 34.538
ΠΑΟΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Ο Σαμάτα προπονήθηκε και είναι έτοιμος για την ρεβάνς του Conference League
Ο Αλί Σαμάτα προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς, με τον έμπειρο επιθετικό του ΠΑΟΚ να τίθεται στην διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση
www.newsit.gr
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.989
- Πόντοι
- 1.436
Προπονήθηκε ο Πίου; Άντε ωραία!ΠΑΟΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Ο Σαμάτα προπονήθηκε και είναι έτοιμος για την ρεβάνς του Conference League
Ο Αλί Σαμάτα προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς, με τον έμπειρο επιθετικό του ΠΑΟΚ να τίθεται στην διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρησηwww.newsit.gr
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.107
- Πόντοι
- 34.538
Μη γελατε καθολου..ελειψε δυο παιχνιδια..Προπονήθηκε ο Πίου; Άντε ωραία!
Μπορει να μην σκοραρει,αλλα πιεζει τα αντιπαλα σεντερ μπακ,
τον νιωθει ο αντιπαλος.
Ο Μπραντον ειναι χαμενος στις κλειστες αμυνες.
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.989
- Πόντοι
- 1.436
Δεν ξέρω γιατί δεν πήραν το καλοκαίρι τον Τσέχο καράφλα Κρμέντσικ. Ήθελε να έρθει σαν τρελός και ξέρει πολλά κιλά μπάλα.Μη γελατε καθολου..ελειψε δυο παιχνιδια..
Μπορει να μην σκοραρει,αλλα πιεζει τα αντιπαλα σεντερ μπακ,
τον νιωθει ο αντιπαλος.
Ο Μπραντον ειναι χαμενος στις κλειστες αμυνες.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.233
- Πόντοι
- 3.786
7ο κύπελλο σε 16 χρόνια ζωής οι κοριτσάρες!Να'ναι καλά ο Χασεκίδης και ο ΙβάνΤελικός Κυπέλλου Χάντμπολ Γυναικών: Ώρα κούπας για ΠΑΟΚ ή Νέα Ιωνία - ο Φίλαθλος
Η Νέα Ιωνία είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον αποψινό (20:00) τελικό του Κυπέλλου χάντμπολ γυναικών, καθώς προκρίθηκε για 16η φορά στην ιστορία της στον καταληκτικό αγώνα του 20ού Final 4 που διεξάγεται στα Μελίσσια, με το 38-25 επί της Αναγέννησης Άρτας, στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του θεσμού...www.filathlos.gr
Τώρα τα κορίτσια του ΠΑΟΚ στον τελικό,ΕΡΤ3
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
Κυριοι νομιζω πως η αληθεια ειναι καπου στην μεση.Ο ρουμανος φταιει επειδη ο μιχαηλιδης τραυματιστικε.Φταιει ο ρουμανος που το αρχιδι το αλλο εσπασε τα πλευρα του σαστρε.Ο ρουμανος φταιει που ο αλλος το επαιξε εθνικος ηρωας και γυρισε με ενα ποδι.Ο ρουμανος φταιει που το μαυρο διαμαντι της αφρικης τον ενδιαφερει να κανει τζαμι και οχι να τιμησει τα λεφτα που παιζει.Ο ρουμανος φταει επειδη δεν εχει επιλογες και ο κεντζιορα απο τα πολλα παιχνιδια κλαταρε και εδωσε λαθος πασα και φαγαμε γκολ απο τον αρη.Δουλεια του ρουμανου ειναι να βγαζει με το συστημα να βγαζει τον επιθετικο η τα εξτρεμ σε θεση βολης.Αν ο αλλος σε ανοιχτη εστια δεν μπορει να βαλει γκολ ο ρουμανος φταει...Να το συνεχισω;
Λουτσέσκου: 5 χρόνια και 5 αγώνες χωρίς νίκη επί του Μάντζιου - PAOK24
Δε βελτιώνεται η κακή παράδοση που έχει κόντρα στον προπονητή του Άρη
www.paok24.com
Random User 123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.250
- Πόντοι
- 371
Άντε Παοκάρα θα την πάρουμε την πρόκριση...
Αν και τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν (βλέπε κύπελα και τελικούς σερί, εξόδους σε προκριματικά champions league, μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες, προκρίσεις χαμένες στις λεπτομέρειες και φυσικά πρωτάθλημα το 19 και κλεμμένο το 18), φαίνεται να διαμορφώνεται μια άσχημη πραγματικότητα. Το ντεφορμαρισμα στην πιο κρίσιμη περίοδο (play off) και η αποτυχία στα ντέρμπι.
Κατά τα αλλά ας περιμένουμε το τέλος της σεζόν για απολογισμό αν και την δεδομένη στιγμή δεν διαφαίνεται μεγάλη αισιοδοξία στις τάξεις των οπαδών και όχι άδικα.
Κατά τα αλλά ας περιμένουμε το τέλος της σεζόν για απολογισμό αν και την δεδομένη στιγμή δεν διαφαίνεται μεγάλη αισιοδοξία στις τάξεις των οπαδών και όχι άδικα.
HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.415
- Πόντοι
- 456
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Ενα κυπελλο και ενα νταμπλ αηττητος με αφετηρια -2 βαθμους...δεν σχολιαζω κατι αλλο* Προσωπικά ΔΕΝ έχω να σχολιάσω κάτι άλλο....Λουτσέσκου: 5 χρόνια και 5 αγώνες χωρίς νίκη επί του Μάντζιου - PAOK24
Δε βελτιώνεται η κακή παράδοση που έχει κόντρα στον προπονητή του Άρηwww.paok24.com
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.406
- Πόντοι
- 2.606
τι να σχολιασουμε ,ο προπονητης που εχουμε, προσπαθει να κερδισει τον αλλο ,που εχει προσαρμοσει ολη την σεζον πανω του, κανοντας ακριβως τα ιδια πραγματα ξανα και ξανα ,αναμενωντας διαφορετικο αποτελεσμα!* Προσωπικά ΔΕΝ έχω να σχολιάσω κάτι άλλο....Λουτσέσκου: 5 χρόνια και 5 αγώνες χωρίς νίκη επί του Μάντζιου - PAOK24
Δε βελτιώνεται η κακή παράδοση που έχει κόντρα στον προπονητή του Άρηwww.paok24.com
αμα θες πρωτάθλημα παιρνεις παικτες καλυτερους απ του αντιπάλου σου...με Σάστρε Ρικάρντο , Νασμπεργκ,Μπράντον Μουργκ ρε φιλε...έλεος...θέλω Μπερναρ θελω Ιωαννιδη θελω Ροντινει, θέλω Πόνσε ή Μπακασετα πχ κλπ....αν δεν μπορώ ...ειμαι Ηρακλης ,Αρης Μακεδονικος...
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.107
- Πόντοι
- 34.538
Tι μπερναρ ,ιωαννιδη καιροντινει μας λες ρε φιλε?αμα θες πρωτάθλημα παιρνεις παικτες καλυτερους απ του αντιπάλου σου...με Σάστρε Ρικάρντο , Νασμπεργκ,Μπράντον Μουργκ ρε φιλε...έλεος...θέλω Μπερναρ θελω Ιωαννιδη θελω Ροντινει, θέλω Πόνσε ή Μπακασετα πχ κλπ....αν δεν μπορώ ...ειμαι Ηρακλης ,Αρης Μακεδονικος...
Αυτους τους εχω απο κατω στη βαθμολογια.
Για την ώρα αδερφε..... αλλά και να τους περάσουμε...πρωτάθλημα με μέτριους παίκτες δε με φιάχνει...Tι μπερναρ ,ιωαννιδη καιροντινει μας λες ρε φιλε?
Αυτους τους εχω απο κατω στη βαθμολογια.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.107
- Πόντοι
- 34.538
Τι για την ωρα?Σε ολο το πρωταθλημα απο κατω ειναι.Για την ώρα αδερφε..... αλλά και να τους περάσουμε...πρωτάθλημα με μέτριους παίκτες δε με φιάχνει...
Δεν μπορεις να παρεις πρωταθλημα με μετριους παιχτες.
Δεν ειναι ενας αγωνας..ολοκληρος μαραθωνιος ειναι.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.406
- Πόντοι
- 2.606
τυπε αν ειναι να μαζεψουμε κωλοπαιδα τυπου μπακασετα να μας το πουνε απο πριν να γινουμε αλλη ομαδα....αμα θες πρωτάθλημα παιρνεις παικτες καλυτερους απ του αντιπάλου σου...με Σάστρε Ρικάρντο , Νασμπεργκ,Μπράντον Μουργκ ρε φιλε...έλεος...θέλω Μπερναρ θελω Ιωαννιδη θελω Ροντινει, θέλω Πόνσε ή Μπακασετα πχ κλπ....αν δεν μπορώ ...ειμαι Ηρακλης ,Αρης Μακεδονικος...
οκ αστους αυτους όλους ,δεκτόν.Φέρε μια φορά 2 παικτες τρομερούς άλλη κλαση....που να λες...: μ αυτους τους 2 παω Καραϊσκακη για διπλό όποτε θέλω.Θελω παικταράδες και στον παγκο.Παικταράδες και εκτος αποστολής.Όχι άλλο μετριότητες.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.406
- Πόντοι
- 2.606
αυτο!οκ αστους αυτους όλους ,δεκτόν.Φέρε μια φορά 2 παικτες τρομερούς άλλη κλαση....που να λες...: μ αυτους τους 2 παω Καραϊσκακη για διπλό όποτε θέλω.Θελω παικταράδες και στον παγκο.Παικταράδες και εκτος αποστολής.Όχι άλλο μετριότητες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 81K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K