athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.272
- Πόντοι
- 12.756
αν φερω χ σημερα αποχωρω απο τα αθλητικα νηματα
αν φερω χ σημερα αποχωρω απο τα αθλητικα νηματα
τα ιδια καναμε και εμεις.....με δανεικους δεν κανεις δουλεια....στα 4 σε ειχε η Τριπολιτσα σημερα αλλα πηρες πεναλτι χα'ι'λα'ι' παλιοκουφαλα που νομιζες εκανες ομαδα με την λεγεωνα των δανεικων.... εχεις να φας που θα βαλεις και στην τσεπη
εγω μετα την 4αρα και τις ομες επανηλθα δοκαρια , ακυρωθεν , τριμπαλο τα γνωστα
κουφαλα
ποια Κηφισια να πουμε την καναμε να φαινεται ομαδα πρωταθλητισμου να πουμεεχεις κυπελλο μπροστα και θα εισαι ρυθμιστης σε πρωταθλημα και.... εξοδο η' οχι γαυρου στας ευρωπας
ηρεμα μαν
τι να πουν κι οι φουκαραδες οι γαυροι
όντως?αν φερω χ σημερα αποχωρω απο τα αθλητικα νηματα
4 στην πουστικη κωλαρα σου δικεφαλη κομπλεξικη κότα μέσα στο εξοχικό μπουρδελο σας.καθαρο φαουλ σου κανει ο πακιστανος που σε ξεκωλιαζει καθε βραδυ ρε λουλου....
βγες στο μπαλκονι και κοιτα τον ουρανο.....3 πραγματα θα δεις....
τα αστρα....το φεγγαρι...και τα αρχιδια του Παοκ....
στα 4 σε ειχε η Τριπολιτσα σημερα αλλα πηρες πεναλτι χα'ι'λα'ι' παλιοκουφαλα που νομιζες εκανες ομαδα με την λεγεωνα των δανεικων.... εχεις να φας που θα βαλεις και στην τσεπη
εγω μετα την 4αρα και τις ομες επανηλθα δοκαρια , ακυρωθεν , τριμπαλο τα γνωστα
κουφαλα
Σκατά δεν είχαμε...
και εγω 4 σου εριξα σε σουργελο.....4 στην πουστικη κωλαρα δικεφαλη κομπλεξικη κότα μέσα στο εξοχικό μπουρδελο σας.
Προσκυνα τον αυτοκράτορα Θρύλο Πουστοτουρκε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάποιος τρύπιος που ειναι ακομα εδω εγραψε οτι αν ερθει ισοπαλια αποχωρει απο τα αθλητικά νηματα .. ενας ειδικός δηλαδη λιγότερος ..
Τρυπιοι παντου
αν και μας απεκλεισαν στο κυπελο,επεσε πολυ γκρινια στο ΦΒ για την αποδοση της ομαδας....Αδύνατο να πιστέψω ότι στην τελική κατάταξη θα είμαι κάτω από την πράσινη ομάδα που ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕ την ουραγό ...
...όλα τα λεφτά τα ξεφωνητα των βαζελων οπαδών με το σφύριγμα της λήξης.
4 στην πουστικη κωλαρα σου δικεφαλη κομπλεξικη κότα μέσα στο εξοχικό μπουρδελο σας.
Προσκυνα τον αυτοκράτορα Θρύλο Πουστοτουρκε.
Σε γαμαω μια ζωή σε όλα τα αθλήματα ανύπαρκτε
Καλά εσυ ανίατη περίπτωση.
Σταθερά καθυστερημένο και αγαμητο βλαχαδερο
Φιξντμεγαλη νικη για την μπαοκαρα...πρεπει να εφτασε καμια 20αρια συνεχομενες νικες ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ απεναντι στον παναιτωλικο..παιζει να ειναι και το μεγαλυτερο σερι στην ευρωπη....
παναιτωλικος μπαοκ και λαμια αεκ ειναι παντα πολυ αμφιρροπα ματς...
Σε ξεχάσαμε ήδη.αν φερω χ σημερα αποχωρω απο τα αθλητικα νηματα
τυπε την αλλη αγωνιστικη παιζουνε και με τον παοκ β στας σερρας...θα κερδισουν κανα 12-0 με 3 γκολ του τζιμα και 5 γκολ του θετρινου κουλιερακη και θα ονειρευονται ομαδαρες παλι....
Στα πλευ ωχ τους βλέπω να προλαβαίνουν μέχρι 4η θέση, μην πω 5η. Αυτό το υπερταλεντο ο Ντελιας πάλι έβγαζε φωτιές σήμερα, από το 6 και κάτω είναι Μεσι, από το 5 και πάνω δε σταυρώνει κοντρόλ, ΘΑΥΜΑ.τυπε την αλλη αγωνιστικη παιζουνε και με τον παοκ β στας σερρας...θα κερδισουν κανα 12-0 με 3 γκολ του τζιμα και 5 γκολ του θετρινου κουλιερακη και θα ονειρευονται ομαδαρες παλι....
και μετα ξεκινανε τα πλευ οφ με αρη και λαμια μεσα και θα φτασει η πουτσα συννεφο...
ε ρε βουρδουλιές που εχουν να φανε...
Βρε μαλάκα ανύπαρκτε κατάφερες να ισοφαρίσεις τον Αρη το 2019!και εγω 4 σου εριξα σε σουργελο.....
ομως, στα ευκολα ολυμπιακος....
στα δυσκολα φευγουμε και αδειαζουμε το γηπεδο απο το 80'.....
αυτοι ειστε...τι να προσκυνησω,αφου εισαι πιο χαμηλα απο μενα...
αν ο παοκ χεσει ορθιος,στο κεφαλι σου θα πεσουν.....
Κι αμα και εσύ δεν ήσουν αγαμητος no-lifer,θα είχες γκόμενες και ζωή και δε θα χρειαζόταν να ψημεροβραδιαζε σα θλιβερό σκουλήκι σε ενα μπουρδελοφορουμ όλη μερα.επρεπε να στην κανει η Τριπολη σημερα να εξαφανιστεις παλι για μηνες στην τρυπα σου αλλα το κορακι κι η σουφρα σου σε εσωσαν.... εχε το νου σου κι ερχονται να στην φερμαρουν οι εβραιοι.... ξερεις εσυ