ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.372
- Πόντοι
- 5.006
Πόσο πονάει ο κωλο σας μπουστηδες ποντενσε Ελ καυλι
Καλά κάτσε έχει ο κωλο σου ακόμα να μάθει περιμενε Ελ καυλιΕυρωπη γιοκ του χρονου κωλομπαραδες
Κοίτα πάνω από την βαθμολογία και πες μας τι βλέπεις..Καλά κάτσε έχει ο κωλο σου ακόμα να μάθει περιμενε Ελ καυλι
Τη τεσσάρα του ελ καυλιΚοίτα πάνω από την βαθμολογία και πες μας τι βλέπεις..
Καλά κάτσε έχει ο κωλο σου ακόμα να μάθει περιμενε Ελ καυλι
Καλά εσύ μη πινεις τόσο πολυ βρε μλκ εκτειθεσαι μαλαματινα,βρε μλκ με το σαματά θα προχωρήσεις σουρα.αυτοι οι παιχταραδες ολοι που φερατε δανεικοι τον μπουλο το καλοκαιρι , οξω απο Ευρωπη φα'ι'νανσιαλ φεαρ πλε'ι' και μαλακιες να ουμε , για να βλεπουμε το μπατζετακι να πεφτει
και μετα φτου κι απ'την αρχη φερε παρε δωσε προπονητες παιχτες παρατρεχαμενοι θελετε να κανετε και κορμο παναθεμα σας
ω ρε μανα μου ερχονται χρονια στερησης και δυσκολααααααααααααααα
εχετε και γιορτουλα του χρονου αλλα προμηνυεται μαυρη
βρε τον φουκαρα τον γαυρο !
κάτσε μλκ σε λιγο δεν θα γράφεις ούτε εδώ σέ λίγο.ΑΝΠΛΟΚ ΣΤΟ ΣΚΟΥΞΟΝΗΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΩ ΣΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΙΣΤΑΝ
tha banaristeis apo ta prasina nimata metaΚάτσε κωλομπαρα μην σε μπαναρω και σε σένα μην μου κολλάς.
Όχι,το γκολ της κωλοξεσκισμενης δικεφαλης κοτας ήταν καθαρό φάουλΣτη τεσσάρα όλα νόμιμα πάντως ΟΛΑ.
καθαρο φαουλ σου κανει ο πακιστανος που σε ξεκωλιαζει καθε βραδυ ρε λουλου....Όχι,το γκολ της κωλοξεσκισμενης δικεφαλης κοτας ήταν καθαρό φάουλ
Σκατά δεν είχαμε...Όχι,το γκολ της κωλοξεσκισμενης δικεφαλης κοτας ήταν καθαρό φάουλ
Καλά φαε τη πουτσα τώρα μλκ μας σκότισες τα αρχιδια μια ωραtha banaristeis apo ta prasina nimata meta
Όχι,το γκολ της κωλοξεσκισμενης δικεφαλης κοτας ήταν καθαρό φάουλ
στα 4 σε ειχε η Τριπολιτσα σημερα αλλα πηρες πεναλτι χα'ι'λα'ι' παλιοκουφαλα που νομιζες εκανες ομαδα με την λεγεωνα των δανεικων.... εχεις να φας που θα βαλεις και στην τσεπη
εγω μετα την 4αρα και τις ομες επανηλθα δοκαρια , ακυρωθεν , τριμπαλο τα γνωστα
κουφαλα