Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.415
Πόντοι
456
Ναι ρε μπούφο αλλά το κράτος των Αθηνών σου έστειλε τον φυτευτό μπατμαν, εσύ χοροπηδούσες σαν το κατσίκι και σε χρέωσε μέχρι τα μπούνια, άλλο αν πάλι το κράτος των Αθηνών σε ξελάσπωσε και στο τέλος σου έστειλε δώρο και το ρωσσοπόντιο.

Και τώρα σου φταίει το κράτος των Αθηνών ταγάρι μπουγάτσα.

να ειμαι κι ευχαριστημενος δηλαδη ως Θεσσαλονικη που εχω παρει 3 πρωταθληματα, να ειμαι κι ευγνωμων

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.260
Πόντοι
5.506
να ειμαι κι ευχαριστημενος δηλαδη ως Θεσσαλονικη που εχω παρει 3 πρωταθληματα, να ειμαι κι ευγνωμων
Όχι ρε τύπε, αυτό δεν καταλαβαίνεις, ότι σε αυτή τη χώρα ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΔΗΜΕΝΑ ΟΛΑ είναι άθλος που έχεις πάρει τρία πρωταθλήματα.

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.415
Πόντοι
456
Όχι ρε τύπε, αυτό δεν καταλαβαίνεις, ότι σε αυτή τη χώρα ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΔΗΜΕΝΑ ΟΛΑ είναι άθλος που έχεις πάρει τρία πρωταθλήματα.

αυτο να λεγεται 1 του ΠΑΟΚ ισουται με 10 του κοκκινου παρακρατους Γουλανδρη Ντα'ι'φα Κοκκαλη Μαρινακη κι αντιστοιχα του αλλου φυτευτου βρυκολακα των αμερικανων Βαρδινογιαννη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.260
Πόντοι
5.506
αυτο να λεγεται 1 του ΠΑΟΚ ισουται με 10 του κοκκινου παρακρατους Γουλανδρη Ντα'ι'φα Κοκκαλη Μαρινακη κι αντιστοιχα του αλλου φυτευτου βρυκολακα των αμερικανων Βαρδινογιαννη
Όχι, κάνεις λάθος, απλά ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ.

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.650
Πόντοι
18.496
3 πρωταθληματα και ποσα κυπελλα!!!!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.007
Πόντοι
28.246
Και το φετινο πρωταθλημα μεχρι τωρα καλπικο ειναι. Αν πεσει απο την πρωτη ο Ολυμπιακος θα στρωσει και θα ξανα γινουμε Αγγλια, και το var θα εχει φερει πισω τις Κυριακές μας.

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.415
Πόντοι
456
Δυστηχως ο ΠΑΟΚ και παλι ειναι ανυπαρκτος οχι μονο στο γηπεδο αλλα και τον Προεδρο δεν το βλεπω ΖΕΣΤΟ οπως παλια-συντηρηση κανει για να μην βαζει καθε χρονο χρημα. Παλι ο Γαυρος καλυτερος και εφετος!

τυπε οπως τα λες ειναι ο Ιβαν μετραει αντιστροφα τωρα γραψανε οτι μαλλον θα πουλησει το Οπεν και τα σα'ι'τ μμε γιατι ειναι ζημιογονα

φετος την εβγαλε με τις πωλησεις και την Ευρωπη

δυστυχως τον βλεπω να την βγαζει ισα με 2 χρονια ακομα αρκει να πουλησει το ενα καλοκαιρι Κωνσταντελια και το αλλο Κοταρσκι Κουλιερακη

θα τσουλησει ο καιρος και πριν παει σε επομενες εκλογες ο Κουλης θα βαλει Μυστακιδη να μας παρει μαζι με την εργολαβια του γηπεδου

ζησε Μαη μου να φας τριφυλλι

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.751
Πόντοι
1.756
κριμα,παντως καναμε δυνατη εμφανιση κ αυτο ειναι σημαντικο...
μακαρι να συνεχισουμε ετσι!
Δυνατη εμφανιση οντως καναμε.....αλλα το περιεργο ειναι οτι,την καναμε χωρις να πατησουμε γκαζια...
Χαλαρα επαιζαν οι δικοι μας....ουτε τακλιν,ουτε δυνατα μαρκαρισματα,ουτε "πρωτοι" στην μπαλα....
Τσουκου-τσουκου με λιγες τελικες πετυχες 2 γκολ...Πιστευω αν εμπαιναν με το "μαχαιρι στα δοντια" θα το καθαριζαν απο το 1ο ημ.
Ισως φοβηθηκαν τραυματισμους...εχεις και δυσκολο ματς την Πεμπτη....

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.650
Πόντοι
18.496
πρεπει να τους ντρεσαρει κ αλλο ο ραζβαν κ να μπαινουνε μεσα τερμα κομαντο!
ραζβαν κ ξερο ψωμι αμα δεν ηταν αυτος ...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.982
Πόντοι
3.346
Αυτό ηξερα και γώ μέχρι που φέτος δεν έδωσαν εισιτήρια
Τους αδικεις, εχω παει παλιοτερα σε οφη-ΠΑΟΚ και πριν το ματς καθομασταν μαζι στα μαγαζια και τα πιναμε..στο γηπεδο και εξω και μεσα ολοι μαζι χωρις να γινει το παραμικρο.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.233
Πόντοι
3.786
Αυτό ηξερα και γώ μέχρι που φέτος δεν έδωσαν εισιτήρια
Αυτό είναι μαλακία της τωρινής διοίκησης τους,από τη στιγμή που έχουμε φιλική σχέση.Δεν αλλάζει όμως τη σχέση μεταξύ των φιλάθλων μια κακή απόφαση της διοίκησης

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
τυπε οπως τα λες ειναι ο Ιβαν μετραει αντιστροφα τωρα γραψανε οτι μαλλον θα πουλησει το Οπεν και τα σα'ι'τ μμε γιατι ειναι ζημιογονα

φετος την εβγαλε με τις πωλησεις και την Ευρωπη

δυστυχως τον βλεπω να την βγαζει ισα με 2 χρονια ακομα αρκει να πουλησει το ενα καλοκαιρι Κωνσταντελια και το αλλο Κοταρσκι Κουλιερακη

θα τσουλησει ο καιρος και πριν παει σε επομενες εκλογες ο Κουλης θα βαλει Μυστακιδη να μας παρει μαζι με την εργολαβια του γηπεδου

ζησε Μαη μου να φας τριφυλλι
ας φυγει ...ετγσι ξερουμε και εμεις να βγαζουμε χρημα

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.314
Πόντοι
6.056
ας φυγει ...ετγσι ξερουμε και εμεις να βγαζουμε χρημα
κατσε ντε να μοσχοπουλησει πρωτα τον κωνσταντελια κλπ λεμε...

ρε αυτος για να φυγει θα σκοτωσει οσο οσο μεχρι και τα κανγκελα της τουμπας για σκραπ... που να παει να φυγει ετσι λετε?

βουλινε θα λεμε και θα κλαιμε καποια στιγμη με αυτον και τις λυκοφιλιες του το βλεπω το εργο :undecided:

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.415
Πόντοι
456
ελα ρε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ παρε τη νικη με τις γερμανιδουλες :rockon::headbaning1:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.342
Πόντοι
12.756
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom