Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αμα γκελαρουν σημερα..ευκαιρια να τους τελειωσουμε εμεις την κυριακη.ΒΙΑΣΜΕΝΕ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΙΣΚΗ!!!![]()
Πήρε μπρος ο ΜΠΟΥΣΤΗΣ!Αυτός ο μαύρος Τοργκελε θα άφησει εποχή ο ΜΠΟΥΣΤΗΣ !
3 μήνες Φορ που δεν εχει κάνει ούτε φάση!![]()
Ρε μλκΠήρε μπρος ο ΜΠΟΥΣΤΗΣ!![]()
Μόνος πρώτος ανύπαρκτοι!Τι κόμπλεξ εχεις ρε γαμημενε κωλοζωο; Που ήσουν χθες; Που ρουφηξες κλασικά μια πουτσα γερμανική; Μια ζωή θα είσαι η πουτανα της Ευρώπης και το σίχαμα της Ελλάδας!
Μόνος πρώτος ανύπαρκτοι!
Μια ζωή κάτω από τα αρχίδια μας άχρηστοι!
![]()
Τσακο εσύ4ος θα τερματισεις μαρκουλα μην ανησυχεις
Ρε τα μουνόπανα....τι στήσανε προχτές ρε συ....μας ψάχναμε πέντε λεπτά μπας και είναι καμιά πουτσοτριχα οφσάιντ και στον ποκ δίνανε πέναλντι εκτός περιοχής,άνευ παράβασης και ακυρωνανε πεντακάθαρα γκολ για οφσάιντ...ειδικά σε ματς παοκαι αεκς γαμιονται φέτος...Αμα ημουν ο Σαββιδης μετα τα χθεσινα, δεν θα ξανα κατεβαζα την ομαδα και ας πηγαινα 3 κατηγορια ερασιτεχνικο.
Οι ανθρωποι δεν παιζονται μιλαμε..τζαμπα λεφτα βαζεις στο Ελληνικο ποδοσφαιρο οταν αφηνουν να γινονται τετοια αισχη!
Να σαι καλα παικτη, μου θύμησες αυτοεπειδη ειμαι λατρης των τραγουδιων των 80ies(Εποχη μου) εβγαλα ενα συνθηματακι για την ΠΑΟΚΑΡΑ στο στυλ τραγουδιου του διασημου πλεον τραγουδιου των 80ies "Sara perche ti amo"....και οποιους κακοβολους κανουν σχολιο ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑνΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ....αλλα στα αρχιδια μου!!!
Κάτω από τα αρχίδια μας θα είστε και φέτος ανύπαρκτοι!4ος θα τερματισεις μαρκουλα μην ανησυχεις
Κάτω από τα αρχίδια μας θα είστε και φέτος ανύπαρκτοι!
Μια ζωή σας γαμαμε σε ολα τα αθλήματα![]()
Η ασπρόμαυρη κομπλεξικη τουρκαλα πουτανα θα είναι απο κάτω.ποιος θα ειναι απο κατω ? με τον Σκραπα και τον Χεσε ? χαχαχαχαχα
μπαλα το Φρα'ι'μπουργκ σου εκλεισε το μπουρδελο , το αεκακι σε εχει για γιογιο παλι φετος, μπασκετ με τον βαζελο θα παιξετε τον κουτσο με τον αναπηρο
βολλε'ι' φετος θα σε πηδησω
ενα πολο και πολυ σου ειναι Τζουλιααααααααααααα
![]()
Ρουφα πουτσα πουστη!ποιος θα ειναι απο κατω ? με τον Σκραπα και τον Χεσε ? χαχαχαχαχα
μπαλα το Φρα'ι'μπουργκ σου εκλεισε το μπουρδελο , το αεκακι σε εχει για γιογιο παλι φετος, μπασκετ με τον βαζελο θα παιξετε τον κουτσο με τον αναπηρο
βολλε'ι' φετος θα σε πηδησω
ενα πολο και πολυ σου ειναι Τζουλιααααααααααααα
![]()