Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

atapos21

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
6.170
Πόντοι
1.046
Ενταξει τυπε, πρωτος εφερες μιλκο καπ.

Ποσα εχεις ειπαμε; Περισσοτερα ή λιγοτερα απο τον Λυπηριδη;
Τυπε σε ρωτάω Γ το γκαλακι που ήταν σε 3 φάιναλ 4...κ δε απάντηση δε βλέπω.. κ μου πετάς ένα λυπηριδη.. κ σου λέω ο βουρτζουμης έχει ευρωλιγκα..το γκαλακι 0

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
548
Πόντοι
81
Μαλάκες μου βρέθηκε άνθρωπος να γράψει "γκαλάκι". Γκαλάκι ρε μαλάκες μου. Γκαλάκι. Σαν να λέει γιαπωνέζος "σιγά την ατομική βομβούλα, δυο κωλοτρυπίδες μας άνοιξε".

Γκαλάκι ρε μαλάκα. Γράψ'το στον τάφο σου, δεν υπάρχει κάτι που να σε χαρακτηρίζει περισσότερο σαν ύπαρξη αυτά τα χρόνια που ζεις στον πλανήτη. Γράψε "Είπα γκαλάκι".

atapos21

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
6.170
Πόντοι
1.046
Μαλάκες μου βρέθηκε άνθρωπος να γράψει "γκαλάκι". Γκαλάκι ρε μαλάκες μου. Γκαλάκι. Σαν να λέει γιαπωνέζος "σιγά την ατομική βομβούλα, δυο κωλοτρυπίδες μας άνοιξε".

Γκαλάκι ρε μαλάκα. Γράψ'το στον τάφο σου, δεν υπάρχει κάτι που να σε χαρακτηρίζει περισσότερο σαν ύπαρξη αυτά τα χρόνια που ζεις στον πλανήτη. Γράψε "Είπα γκαλάκι".
Το λέω γιατί στα φάιναλ 4 χάθηκε.. αντί να βάλει 40αρες κ 50αρες..λίγος..

atapos21

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
6.170
Πόντοι
1.046

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Α τυπε μη ξεχάσεις να πληρώσεις γκαλοσημο...
Εσενα παντως σιγουρα το εχει πληρωσει η κωλοτρυπιδα σου.

Μπορεις να ριξεις μια ματια στην πλατη σου πως πας απο τριχοφυια;

atapos21

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
6.170
Πόντοι
1.046
Εγω
Εσενα παντως σιγουρα το εχει πληρωσει η κωλοτρυπιδα σου.

Μπορεις να ριξεις μια ματια στην πλατη σου πως πας απο τριχοφυια;
Εγω Τότε διεκδικούσα πρωτάθλημα.. εσύ ήσουν ανύπαρκτος κ έπαιζες παπαστρατειο.. τι μας λες τυπε.. κάνε μια βράβευση στο τριχανθρωπο

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.232
Πόντοι
201
Τυπε πρώτος έφερα ευρωπαϊκό στην Ελλάδα..κ μη μου πεις για το 68 της κουλας..
ναι μπορεί να έχανα απ τον οαρηθ..το γκαλακι που λετε οτι πεταγε 40 κ 50 που ηταν σε 3 φαιναλ 4?
εσυ τοτε που ήσουν? Ανύπαρκτος ήσουν..
Θα απαντήσω όπως απαντάτε και εσείς οι παοκτζήδες στους ΑΕΚτζήδες για το ποδόσφαιρο
Δεν έχετε τίτλο στο μπάσκετ. Αλλάξατε ΑΦΜ το 2004. Δεν έχετε κανένα ευρωπαϊκό και κανέναν τίτλο σε αυτό το τμήμα.

31689293_1987656784634326_4254466201075318784_o.jpg

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Mαρκελα 6 φαπες σε τελικό ευρωλιγκας αλλα τα κάνεις γαργάρα..
Δε μου απάντησες στο διηπειρωτικό τους γουοριορς κέρδισες?
Γτ αποφεύγεις να απαντήσεις κοπελια
Στο διηπειρωτικό κέρδισα τον Πρωταθλητή Λατινικής Αμερικής, ούτε Κόρατς, ούτε Σαπόρτα, ούτε Ιντερτότο :2funny:
Εσύ δεν έχεις φτάσει σε τελικό Ευρωλίγκας βρε καραγκιόζη και ούτε πρόκειται.
Ούτε στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας δεν μπορείς ανυπαρκτε κομπλεξικε κωλοβλαχε :2funny:
Είμαι από τις ιστορικοτερες ομάδες της Ευρώπης με 3 Ευρωλιγκες.
Σε γαμαω μέσα εξω 25 χρόνια.
Σου έχω γαμήσει ο,τι έχεις και δεν έχεις
Στον τάφο μπάσταρδα

atapos21

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
6.170
Πόντοι
1.046
Μαρκελα ποια πρωταθλήτρια λατινικής αμερικης..το πρωταθλήμα τους είναι υποδεέστερο.. μέχρι κ η κουλά πήρε.. αξία θα είχε αν κέρδιζες τους γουοριορς όπως η μπαρσελονα το 2010 τους λεικερς...
Ιστορική ομάδα με 6 φάπες σε τελικό? Μαζί με μπαρτσα οι πιο λουζερ είστε...τότε ρεαλ που έχει 11 τι να πει..συνελθε

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.419
Πόντοι
456
ιστορικη πουτανα της Ευρωπης σε μπαλα και μπασκετ η λουζερ γαβριελα !

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Μαρκελα ποια πρωταθλήτρια λατινικής αμερικης..το πρωταθλήμα τους είναι υποδεέστερο.. μέχρι κ η κουλά πήρε.. αξία θα είχε αν κέρδιζες τους γουοριορς όπως η μπαρσελονα το 2010 τους λεικερς...
Ιστορική ομάδα με 6 φάπες σε τελικό? Μαζί με μπαρτσα οι πιο λουζερ είστε...τότε ρεαλ που έχει 11 τι να πει..συνελθε
Βρε χωριατικα ζώα με 3 Ευρωλιγκες και άλλες 6 παρουσιες σε τελικό βρίσκομαι στο πάνθεον των ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Τι μου λες για τη Ρεάλ ρε ανύπαρκτε?
Ναι η Ρεάλ είναι μεγαλύτερη ομάδα.
Εσυ είσαι μικρομεσαιο μέγεθος για την Ελλάδα, όχι την Ευρώπη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ιστορικη πουτανα της Ευρωπης σε μπαλα και μπασκετ η λουζερ γαβριελα !

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.906
Πόντοι
4.766
Ρε τσιμπουκλου πάλι στο νήμα του ΠΑΟΚ είσαι...το ξέρουν και οι πέτρες ότι ο ΟΣΦΠ είναι μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και γενικά στην Ελλάδα...Αλλά οι γαύροι είστε τόσο υψηλού επιπέδου στα ίδια επίπεδα με τον Τσουκαλά που αντί να μην σας νοιάζει τι κάνει μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ και να την θεωρείτε ανύπαρκτη όπως εμείς πχ με τον Ηρακλή που ούτε καν ασχολούμαστε η τριχωτή σου κωλοτρυπιδα μόλις ακούει για ΠΑΟΚ ερεθίζεται...Για αυτό ασχολεισου μόνο με την ομάδα σου μην γράφεις όλο παπαριές

Βρε χωριατικα ζώα με 3 Ευρωλιγκες και άλλες 6 παρουσιες σε τελικό βρίσκομαι στο πάνθεον των ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Ρε τσιμπουκλου πάλι στο νήμα του ΠΑΟΚ είσαι...το ξέρουν και οι πέτρες ότι ο ΟΣΦΠ είναι μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και γενικά στην Ελλάδα...Αλλά οι γαύροι είστε τόσο υψηλού επιπέδου στα ίδια επίπεδα με τον Τσουκαλά που αντί να μην σας νοιάζει τι κάνει μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ και να την θεωρείτε ανύπαρκτη όπως εμείς πχ με τον Ηρακλή που ούτε καν ασχολούμαστε η τριχωτή σου κωλοτρυπιδα μόλις ακούει για ΠΑΟΚ ερεθίζεται...Για αυτό ασχολεισου μόνο με την ομάδα σου μην γράφεις όλο παπαριές στο νήμα της ομαδάρας μας..Και επειδή είσαι από Αθήνα την Πακιστανουπολη και δεν κατάλαβες τι εννοώ με αυτό που έγραψα άνοιξε κανένα Google translate... ίσως σε βοηθήσει

atapos21

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
6.170
Πόντοι
1.046
Ανταγωνιζεσαι τη φαρσελονα γα τις πιο λουζερ ομάδες που έχουν κατακτήσει ευρωλιγκα..ακόμα δε το κατάλαβες? Ο βαζελος έχει 6 στα 7

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom