athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.758
- Πόντοι
- 12.756
Ενταξει τυπε, πρωτος εφερες μιλκο καπ.
Ποσα εχεις ειπαμε; Περισσοτερα ή λιγοτερα απο τον Λυπηριδη;
Ενταξει τυπε, πρωτος εφερες μιλκο καπ.
ΚΑΝΩ ΟΛΙΓΩΡΟ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΡΕ…..TΡΑΒΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΡΕ....
ΚΑΝΩ ΟΛΙΓΩΡΟ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΡΕ…..
Τυπε σε ρωτάω Γ το γκαλακι που ήταν σε 3 φάιναλ 4...κ δε απάντηση δε βλέπω.. κ μου πετάς ένα λυπηριδη.. κ σου λέω ο βουρτζουμης έχει ευρωλιγκα..το γκαλακι 0Ενταξει τυπε, πρωτος εφερες μιλκο καπ.
Το λέω γιατί στα φάιναλ 4 χάθηκε.. αντί να βάλει 40αρες κ 50αρες..λίγος..Μαλάκες μου βρέθηκε άνθρωπος να γράψει "γκαλάκι". Γκαλάκι ρε μαλάκες μου. Γκαλάκι. Σαν να λέει γιαπωνέζος "σιγά την ατομική βομβούλα, δυο κωλοτρυπίδες μας άνοιξε".
Γκαλάκι ρε μαλάκα. Γράψ'το στον τάφο σου, δεν υπάρχει κάτι που να σε χαρακτηρίζει περισσότερο σαν ύπαρξη αυτά τα χρόνια που ζεις στον πλανήτη. Γράψε "Είπα γκαλάκι".
Βάλε και όποια υποσημείωση θες, δεν πειράζει. Μόνο γράψ'το.Το λέω γιατί στα φάιναλ 4 χάθηκε.. αντί να βάλει 40αρες κ 50αρες..λίγος..
Α τυπε μη ξεχάσεις να πληρώσεις γκαλοσημο...Βάλε και όποια υποσημείωση θες, δεν πειράζει. Μόνο γράψ'το.
Δεν έχεις πει κάτι άλλο στην ζωή σου.
Εσενα παντως σιγουρα το εχει πληρωσει η κωλοτρυπιδα σου.Α τυπε μη ξεχάσεις να πληρώσεις γκαλοσημο...
Εγω Τότε διεκδικούσα πρωτάθλημα.. εσύ ήσουν ανύπαρκτος κ έπαιζες παπαστρατειο.. τι μας λες τυπε.. κάνε μια βράβευση στο τριχανθρωποΕσενα παντως σιγουρα το εχει πληρωσει η κωλοτρυπιδα σου.
Μπορεις να ριξεις μια ματια στην πλατη σου πως πας απο τριχοφυια;
Και τι επαιρνες μονιμως, θυμησε μου…..Εγω
Εγω Τότε διεκδικούσα πρωτάθλημα..
Θα απαντήσω όπως απαντάτε και εσείς οι παοκτζήδες στους ΑΕΚτζήδες για το ποδόσφαιροΤυπε πρώτος έφερα ευρωπαϊκό στην Ελλάδα..κ μη μου πεις για το 68 της κουλας..
ναι μπορεί να έχανα απ τον οαρηθ..το γκαλακι που λετε οτι πεταγε 40 κ 50 που ηταν σε 3 φαιναλ 4?
εσυ τοτε που ήσουν? Ανύπαρκτος ήσουν..
Στο διηπειρωτικό κέρδισα τον Πρωταθλητή Λατινικής Αμερικής, ούτε Κόρατς, ούτε Σαπόρτα, ούτε ΙντερτότοMαρκελα 6 φαπες σε τελικό ευρωλιγκας αλλα τα κάνεις γαργάρα..
Δε μου απάντησες στο διηπειρωτικό τους γουοριορς κέρδισες?
Γτ αποφεύγεις να απαντήσεις κοπελια
Βρε χωριατικα ζώα με 3 Ευρωλιγκες και άλλες 6 παρουσιες σε τελικό βρίσκομαι στο πάνθεον των ευρωπαϊκού μπάσκετ.Μαρκελα ποια πρωταθλήτρια λατινικής αμερικης..το πρωταθλήμα τους είναι υποδεέστερο.. μέχρι κ η κουλά πήρε.. αξία θα είχε αν κέρδιζες τους γουοριορς όπως η μπαρσελονα το 2010 τους λεικερς...
Ιστορική ομάδα με 6 φάπες σε τελικό? Μαζί με μπαρτσα οι πιο λουζερ είστε...τότε ρεαλ που έχει 11 τι να πει..συνελθε
ιστορικη πουτανα της Ευρωπης σε μπαλα και μπασκετ η λουζερ γαβριελα !
Ρε τσιμπουκλου πάλι στο νήμα του ΠΑΟΚ είσαι...το ξέρουν και οι πέτρες ότι ο ΟΣΦΠ είναι μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και γενικά στην Ελλάδα...Αλλά οι γαύροι είστε τόσο υψηλού επιπέδου στα ίδια επίπεδα με τον Τσουκαλά που αντί να μην σας νοιάζει τι κάνει μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ και να την θεωρείτε ανύπαρκτη όπως εμείς πχ με τον Ηρακλή που ούτε καν ασχολούμαστε η τριχωτή σου κωλοτρυπιδα μόλις ακούει για ΠΑΟΚ ερεθίζεται...Για αυτό ασχολεισου μόνο με την ομάδα σου μην γράφεις όλο παπαριές στο νήμα της ομαδάρας μας..Και επειδή είσαι από Αθήνα την Πακιστανουπολη και δεν κατάλαβες τι εννοώ με αυτό που έγραψα άνοιξε κανένα Google translate... ίσως σε βοηθήσειΒρε χωριατικα ζώα με 3 Ευρωλιγκες και άλλες 6 παρουσιες σε τελικό βρίσκομαι στο πάνθεον των ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Τι μου λες για τη Ρεάλ ρε ανύπαρκτε?
Ναι η Ρεάλ είναι μεγαλύτερη ομάδα.
Εσυ είσαι μικρομεσαιο μέγεθος για την Ελλάδα, όχι την Ευρώπη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ανταγωνιζεσαι τη φαρσελονα γα τις πιο λουζερ ομάδες που έχουν κατακτήσει ευρωλιγκα..ακόμα δε το κατάλαβες? Ο βαζελος έχει 6 στα 7Βρε χωριατικα ζώα με 3 Ευρωλιγκες και άλλες 6 παρουσιες σε τελικό βρίσκομαι στο πάνθεον των ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Τι μου λες για τη Ρεάλ ρε ανύπαρκτε?
Ναι η Ρεάλ είναι μεγαλύτερη ομάδα.
Εσυ είσαι μικρομεσαιο μέγεθος για την Ελλάδα, όχι την Ευρώπη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσυ τι εισαι, βαζελος;Ανταγωνιζεσαι τη φαρσελονα γα τις πιο λουζερ ομάδες που έχουν κατακτήσει ευρωλιγκα..ακόμα δε το κατάλαβες? Ο βαζελος έχει 6 στα 7
Μπα...Λέω αλήθειες που οι γαυροι δε κτλβνετεΕσυ τι εισαι, βαζελος;