petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.791
- Πόντοι
- 41.813
Μη βριζεις μορη γαμιολα σουρα του υπογείου ΜΠΟΥΣΤΗ
Πες το έτσι κοπέλα μου!Μαρκελα μου γτ βρίζεις? Όταν σ λέμε Γ τις φάπες γιουλ μισιτς πετάς συνέχεια ότι έχεις μέχρι κ διηπειρωτικό...με ομάδα νβα το πήρες? Αν όχι...αυτό είναι μιλκο καπ..
Σαπορτα κορατς έχω μπουφο..
εσυ τι μιλας μωρη γυφτομπειραιωτισα μαυριδερη φτωχομπινου λεχρα κατιμα αρουραιε καχεχτικια βρωμιαρα πουτανα της Τρουμπας ? ε ? βγαλε τον σκασμο μωρη κουραδα του βρωμοσαρωνικου !
Βάλε κ πόσες ευρωλιγκες έχεις χάσει.. 6 κοπελιά...λουζερομαδα εισαιΠες το έτσι κοπέλα μου!
Έχεις και ολόκληρο Σαπόρτα!
3 ευρωλιγκες και διηπειρωτικό εχω βρε καθυστερημένο ζώον γαμω τη γυφτια σου μέσα κωλοτουρκε!
Τι δεν καταλαβαίνεις?
Σε γαμαω μέσα εξω διαρκώς.
Τι Γιουλ μου λες μωρη Γιουλάκη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πες το έτσι κοπέλα μου!
Έχεις και ολόκληρο Σαπόρτα!
3 ευρωλιγκες και διηπειρωτικό εχω βρε καθυστερημένο ζώον γαμω τη γυφτια σου μέσα κωλοτουρκε!
Τι δεν καταλαβαίνεις?
Σε γαμαω μέσα εξω διαρκώς.
Τι Γιουλ μου λες μωρη Γιουλάκη?
Ποιο Σαπόρτα και Ιντερτότο μου λες βρε καθυστερημένο ζώον?Βάλε κ πόσες ευρωλιγκες έχεις χάσει.. 6 κοπελιά...λουζερομαδα εισαι
Το διηπειρωτικό με τους γκολντεν στειτ γουοριορς το σήκωσες? Η με καμια βραζιλιάνικη ομάδα της γειτονιάς Ε μαρκελα μου?
Σαπορτα και κορατς κέρδισα ομαδαρες κοπελιά.. εσύ έχεις να θυμάσαι κηδείες από Κορνήλιο..μισιτς..γιουλ..μη ξεχάσω κ το ξυστό του πετζα στο τηγάνι
που ειναι ο Σλουκας βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε αχααχαχχαχαχαχαχαχαχααχα
Mαρκελα 6 φαπες σε τελικό ευρωλιγκας αλλα τα κάνεις γαργάρα..Ποιο Σαπόρτα και Ιντερτότο μου λες βρε καθυστερημένο ζώον?
3 ευρωλιγκες έχω μωρη Γιουλάκη!
Ούτε μια τρίχα από τα αρχιδια μου είσαι βρε σκατογυφτα του Δενδροπόταμου
Σαπορτα και Κορατς σηκωσες ας ειναι καλα ο μεγαλος Αρης της εποχης που σου ειχε κανει το κωλοσουφριδι σηραγγα του μετρο και ξεπεφτες στα Κορατς.Βάλε κ πόσες ευρωλιγκες έχεις χάσει.. 6 κοπελιά...λουζερομαδα εισαι
Το διηπειρωτικό με τους γκολντεν στειτ γουοριορς το σήκωσες? Η με καμια βραζιλιάνικη ομάδα της γειτονιάς Ε μαρκελα μου?
Σαπορτα και κορατς κέρδισα ομαδαρες κοπελιά.. εσύ έχεις να θυμάσαι κηδείες από Κορνήλιο..μισιτς..γιουλ..μη ξεχάσω κ το ξυστό του πετζα στο τηγάνι
Ενώ ο οαρηθ τι έκανε στα φάιναλ φορ? 3 φάπες έφυγε.. και το γκαλακι με το ζόρι 25π έβαζε τι μας λες τυπε..Σαπορτα και Κορατς σηκωσες ας ειναι καλα ο μεγαλος Αρης της εποχης που σου ειχε κανει το κωλοσουφριδι σηραγγα του μετρο και ξεπεφτες στα Κορατς.
Εμ γι αυτο εισαι τυχερος γιατι ο αρηθ επαιζε με τα μεγαθηρια της Ευρωπης τοτε και συ στα μιλκο καπ.Ενώ ο οαρηθ τι έκανε στα φάιναλ φορ? 3 φάπες έφυγε.. και το γκαλακι με το ζόρι 25π έβαζε τι μας λες τυπε..
Τυπε πρώτος έφερα ευρωπαϊκό στην Ελλάδα..κ μη μου πεις για το 68 της κουλας..Εμ γι αυτο εισαι τυχερος γιατι ο αρηθ επαιζε με τα μεγαθηρια της Ευρωπης τοτε και συ στα μιλκο καπ.
Αλλα οτι σου ειχε κανει τον πατο πενηνταρικο κατοσταρικο πεντοχιλιαρο ουτε λογος.
Εμ γι αυτο εισαι τυχερος γιατι ο αρηθ επαιζε με τα μεγαθηρια της Ευρωπης τοτε και συ στα μιλκο καπ.
Αλλα οτι σου ειχε κανει τον πατο πενηνταρικο κατοσταρικο πεντοχιλιαρο ουτε λογος.
Ενταξει τυπε, πρωτος εφερες μιλκο καπ.Τυπε πρώτος έφερα ευρωπαϊκό στην Ελλάδα..κ μη μου πεις για το 68 της κουλας..
ναι μπορεί να έχανα απ τον οαρηθ..το γκαλακι που λετε οτι πεταγε 40 κ 50 που ηταν σε 3 φαιναλ 4?
εσυ τοτε που ήσουν? Ανύπαρκτος ήσουν..