ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.527
- Πόντοι
- 5.006
ΒΟΛΕΪρε γαμηστε τον γαυρο στο βολλει
πηραμε το 1ο σετ και χασαμε το 2ο
ΒΟΛΕΪρε γαμηστε τον γαυρο στο βολλει
πηραμε το 1ο σετ και χασαμε το 2ο
δεν πα να διαλυθει κιολας το μπασκετΟπότε ο μπασκετικός παοκ που άλλαξε ΑΦΜ το 2004 (για να μηδενίσουν τα χρέη) έχει μηδέν τίτλους και μηδέν διακρίσεις σωστά; Πάντα με τη δική σας λογική το πάω.
«ΠΑΟΚ 2004 – ΚΑΕ ΠΑΟΚ»
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 04379360600
ΑΦΜ 999719662 – Δ.Ο.Υ ΦΑΕ Θεσσαλονίκης
δεν πα να διαλυθει κιολας το μπασκετ
μονο ποδοσφαιρο βλεπουμε
Τον Άλκη κ τον Τόσκο πάντως εσείς σίγουραΣωστά και τον Νάσο εμείς τον φάγαμε…
Ας πρόσεχαν να μην έμπλεκαν με τα οπαδικά.Τον Νάσο ρε τσόγλανε τον φάγατε γιατί φορούσε μπλούζα του ΠΑΟΚ και έφευγε από το γήπεδο.Κομπλεξάρες σκουλικόγριεΣ.Το ίδιο είναι με τον Βούλγαρο χούλιγκαν που ήρθε για μπάχαλα και με τον άλλο τον Άλκη που έκανε παρέα με τους σουπεράδες που πριν κάτι μήνες μαχαίρωναν ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ στο παλαιοκαστρο;Τον Άλκη κ τον Τόσκο πάντως εσείς σίγουρα
Α καλά, είσαι μαλάκας εσύ. Είσαι από αυτά τα σιχάματα με τα πανό 'λευτερια στα αδερφια μας΄. Σιχάματα της κοινωνίαςΑς πρόσεχαν να μην έμπλεκαν με τα οπαδικά.Τον Νάσο ρε τσόγλανε τον φάγατε γιατί φορούσε μπλούζα του ΠΑΟΚ και έφευγε από το γήπεδο.Κομπλεξάρες σκουλικόγριεΣ.Το ίδιο είναι με τον Βούλγαρο χούλιγκαν που ήρθε για μπάχαλα και με τον άλλο τον Άλκη που έκανε παρέα με τους σουπεράδες που πριν κάτι μήνες μαχαίρωναν ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ στο παλαιοκαστρο;
Σίχαμα είναι η μάνα σου.Διάβασε τι έγραψα προσεκτικά και μην μου το παίζεις εμένα αθώα περιστερα.Τον Νάσο τον φάγατε πρώτο πρώτο χωρίς κανένα λόγο απλά και μόνο επειδή περνούσε με μπλούζα του ΠΑΟΚ έξω από το μπουρδελο σας κομπλεξικά δίποδα….και σας έπιασε ο πόνος τώρα για τον Βούλγαρο χουλιγκάνο και τον Άλκη που είχε πάρε δώσε με τα αλητάκια του σούπερ 3.Πρώτα θα λυπηθείς για τον Νάσο…θα καταδικάσεις τα μπασταρδα της ομάδας σου που τον σκότωσαν και μετά θα πιάσεις τους ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ στο στόμα σου.Αν θες να σε πάρουμε στα σοβαρά,αλλιώς τραβα και γαμησου!!!Α καλά, είσαι μαλάκας εσύ. Είσαι από αυτά τα σιχάματα με τα πανό 'λευτερια στα αδερφια μας΄. Σιχάματα της κοινωνίας
Ας πρόσεχαν να μην έμπλεκαν με τα οπαδικά.Τον Νάσο ρε τσόγλανε τον φάγατε γιατί φορούσε μπλούζα του ΠΑΟΚ και έφευγε από το γήπεδο.Κομπλεξάρες σκουλικόγριεΣ.Το ίδιο είναι με τον Βούλγαρο χούλιγκαν που ήρθε για μπάχαλα και με τον άλλο τον Άλκη που έκανε παρέα με τους σουπεράδες που πριν κάτι μήνες μαχαίρωναν ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ στο παλαιοκαστρο;
Αλλο ενας που μας περιγραφει πολυ γλαφυρα οτι το ποδοσφαιρο διοικειται μεσα στη Βουλη και κατω απο τα τραπεζια. Συγχαρητηρια τυπε, ειδες φως.Τι αν... και ο ΟΣΦΠ αν ήταν στην Πάτρα θα ήταν η μεγαλύτερη ομάδα στην Πελοπόννησο μην γράφετε παιδικοτητες.. Αναλογικά με τίτλους και κόσμο με έδρα στην Αθήνα είστε χαμηλού επιπέδου... Είναι αστείο να μπαίνω σε αντιπαράθεση με οπαδούς της Κούλας νιώθω σαν να μου απαντάει κάποιος οπαδός του Άρη πχ...δεν βρίσκω διαφορά σε δυναμικότητα...
Ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν έπεσε όπως και ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ κατηγορία για τον απλό λόγο ότι είναι οι ομάδες με δυναμική και δεν γίνεται να τις αγγίξει καμία ετυμηγορία... Αντιθέτως με Κούλα και Άρη που έχουν πέσει μέχρι 3η κατηγορία.. ξεφτίλα απλά απλή απόδειξη ότι είναι ομάδες χαμηλής δυναμικότητας....
Τι γραφεις μωρη πουταναρα ΔΟΛΟΦΟΝΕ;Σίχαμα είναι η μάνα σου.Διάβασε τι έγραψα προσεκτικά και μην μου το παίζεις εμένα αθώα περιστερα.Τον Νάσο τον φάγατε πρώτο πρώτο χωρίς κανένα λόγο απλά και μόνο επειδή περνούσε με μπλούζα του ΠΑΟΚ έξω από το μπουρδελο σας κομπλεξικά δίποδα….και σας έπιασε ο πόνος τώρα για τον Βούλγαρο χουλιγκάνο και τον Άλκη που είχε πάρε δώσε με τα αλητάκια του σούπερ 3.Πρώτα θα λυπηθείς για τον Νάσο…θα καταδικάσεις τα μπασταρδα της ομάδας σου που τον σκότωσαν και μετά θα πιάσεις τους ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ στο στόμα σου.Αν θες να σε πάρουμε στα σοβαρά,αλλιώς τραβα και γαμησου!!!
Γαμημένε διόρθωσε τώρα την μαλακία που έγραψεςΣίχαμα είναι η μάνα σου.Διάβασε τι έγραψα προσεκτικά και μην μου το παίζεις εμένα αθώα περιστερα.Τον Νάσο τον φάγατε πρώτο πρώτο χωρίς κανένα λόγο απλά και μόνο επειδή περνούσε με μπλούζα του ΠΑΟΚ έξω από το μπουρδελο σας κομπλεξικά δίποδα….και σας έπιασε ο πόνος τώρα για τον Βούλγαρο χουλιγκάνο και τον Άλκη που είχε πάρε δώσε με τα αλητάκια του σούπερ 3.Πρώτα θα λυπηθείς για τον Νάσο…θα καταδικάσεις τα μπασταρδα της ομάδας σου που τον σκότωσαν και μετά θα πιάσεις τους ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ στο στόμα σου.Αν θες να σε πάρουμε στα σοβαρά,αλλιώς τραβα και γαμησου!!!
Ρε ψοφα βλακακο που μπήκες στο νήμα του ΠΑΟΚ να βγάλεις τα ψυχολογικά σου καρναβάλι.Ποσο αδερφη εισαι μωρη λουμπινα?
Παλι ρε αδερφαρες 7 σε 1 την πεσανε με πλατες αστυνομιας που τους αφησε και επιασε αυτον που χτυπησαν
Σιχαμα
Ρε φτύσε τα μπούτια σου ερπετό που θα κάνω και διάλογο μαζί σου πουστρακι!!!Γαμημένε διόρθωσε τώρα την μαλακία που έγραψες
@antisthenisΣκάσε εσυ ρε πουτανας γιε γαμω την καρκινιάρα την μάνα σου!!!
Σκάσε εσυ ρε πουτανας γιε γαμω την καρκινιάρα την μάνα σου!!!