atapos21
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2021
- Like
- 6.171
- Πόντοι
- 1.046
Εσύ πηγές 50 χρόνια πίσω...ζούσες τότε? Τα πρόλαβες? Η τα είδες σε καμία βιντεοκασέτα?Καλά , τα κύπελλα που έχει κουβαλήσει ο Κούδας σου δεν θα τα φτάσει ποτέ
Εσύ πηγές 50 χρόνια πίσω...ζούσες τότε? Τα πρόλαβες? Η τα είδες σε καμία βιντεοκασέτα?Καλά , τα κύπελλα που έχει κουβαλήσει ο Κούδας σου δεν θα τα φτάσει ποτέ
Καλά , τα κύπελλα που έχει κουβαλήσει ο Κούδας σου δεν θα τα φτάσει ποτέ
σε όσα ζούμε εμείς θα λέμε τώρα ;;;Εσύ πηγές 50 χρόνια πίσω...ζούσες τότε? Τα πρόλαβες? Η τα είδες σε καμία βιντεοκασέτα?
ρε φιλαράκι μου στην πόλη μου δεν πήρες τα τελευταία 2 με εμένα ;;;πηρε και 2..... τελικο παλι στην πολη σου ? η' δεν πιανεται γιατι εισαι μειονοτητα ?
Ποσο ετων εισαι τυπε?Εδω και 20 χρονια εισαι με ενα χαρτινο και το κυπελλο που πηρες το 16 απο τον γαυρο.Οι νεαρες ηλικιες των παοκτζηδων εχουν δει 2 πρωταθληματα(το ενα που τους εκλεψες στα χαρτια) κα 4 κυπελλα.Δεν βαζω το 2003 με τον ρουλη ουτε το 2001 με τον gayro.Για κανε μαθηματικα και προσθεσε ποσα ειναι ολα αυτα απο το 2000 μεχρι σημερα.σε όσα ζούμε εμείς θα λέμε τώρα ;;;
Έστω .. εγώ όσο ζω λοιπόν έχω δει 4 πρωταθλήματα ... όσα δεν έχουν δει 4 γενιές ΠΑΟΚτζήδων τα τελευταία σου 97 χρόνια
ρε φιλαράκι μου στην πόλη μου δεν πήρες τα τελευταία 2 με εμένα ;;;
Τωρα μιλας με την κουλα που επεσε γ εθνικη και νομιζει οτι εχει περισσοτερο λαο απο τον ΠΑΟΚ...τζαμπα χαραμιζεις χρονο με τον Ηρακλη της Αθηνας...αυτοι νομιζουν οτι εχουν 50 πρωταθληματα και 150 κυπελλα περισσοτερα απο τον ΠΑΟΚ.Τα μισα εντωμεταξυ ειναι του περασμενου αιωνα.Η κουλα υπηρξε μεγαλη ομαδα το 90 απο κει και μετα το χαος.πηρε και 2..... τελικο παλι στην πολη σου ? η' δεν πιανεται γιατι εισαι μειονοτητα ?
Τωρα μιλας με την κουλα που επεσε γ εθνικη και νομιζει οτι εχει περισσοτερο λαο απο τον ΠΑΟΚ...τζαμπα χαραμιζεις χρονο με τον Ηρακλη της Αθηνας...αυτοι νομιζουν οτι εχουν 50 πρωταθληματα και 150 κυπελλα περισσοτερα απο τον ΠΑΟΚ.Τα μισα εντωμεταξυ ειναι του περασμενου αιωνα.Η κουλα υπηρξε μεγαλη ομαδα το 90 απο κει και μετα το χαος.
91,92,93 και 96,97 ηταν τα καλυτερα τους χρονια.Απο εκει και μετα ειναι στα 4 απο τους βαζελογαυρους.Πηρε τιτλο το 2001 και το 2002 και μετα το 2011.Μια ζωη στην φαπα την εχουν οι γαυροι και οι βαζελοι και το παιζει μεγαλη ομαδα στον φουκαρα τον ΠΑΟΚ...3 χρονια ηταν τοτε αρχες 90
ασε που τωρα ειναι αλλη ομαδα η ΑΕΧ44
Γαμώ τις πόλεις είναι η Θεσσαλονίκη τύπε(σε σχέση με το μπουρδέλο εδώ κάτω) και καθόλου βλάχοι δεν είσαστε ...εχεις δικιο να μην σας ξεβολευουμε κι εμεις οι βλαχοι οι βορειοι που να τρεχετε τωρα
Συμφωνώ αλλά πως ν καταλάβουν οι Κουλες πως είναι οι αναλογίες αναλόγως με τον πληθυσμό στην Αθήνα και με τη Σαλονίκη που είναι το 1/5 της Αθήνας....Αν δεν είχαν την 5ετια στις αρχές του 90 ' άντε και λίγο με την ομάδα του Παπαϊωάννου θα ήταν όντως επίπεδο Ηρακλή..Μην μας τα κάνουν τσουρέκια με τους βρωμοτιτλους τους...Σε κόσμο τους έχουμε πελατακια, μόνο σε ομογένεια στο εξωτερικό άμα μετρήσουμε θα κλαίνε δύο μέρες...Οι μόνοι που μπορούν να μας την πούνε ειναι οι γαύροι και ο ΠΑΟ...που όντως μας περνάνε και στους δύο τομείς... Αλλά κουλες μην ξεφτιλιζεστε άλλο φτάνει....Τωρα μιλας με την κουλα που επεσε γ εθνικη και νομιζει οτι εχει περισσοτερο λαο απο τον ΠΑΟΚ...τζαμπα χαραμιζεις χρονο με τον Ηρακλη της Αθηνας...αυτοι νομιζουν οτι εχουν 50 πρωταθληματα και 150 κυπελλα περισσοτερα απο τον ΠΑΟΚ.Τα μισα εντωμεταξυ ειναι του περασμενου αιωνα.Η κουλα υπηρξε μεγαλη ομαδα το 90 απο κει και μετα το χαος.
Στην πιο χρυσή εποχή σου ρε φωτοτυπία ομάδας που ούτε δικό σου σήμα δεν μπόρεσες να βρεις και έκλεψες το δικό μου , και στην πιο άσχημη περίοδο δική μου , έχουμε ακριβώς τα ίδια πρωταθλήματα ρε φίλε ...Τωρα μιλας με την κουλα που επεσε γ εθνικη και νομιζει οτι εχει περισσοτερο λαο απο τον ΠΑΟΚ...τζαμπα χαραμιζεις χρονο με τον Ηρακλη της Αθηνας...αυτοι νομιζουν οτι εχουν 50 πρωταθληματα και 150 κυπελλα περισσοτερα απο τον ΠΑΟΚ.Τα μισα εντωμεταξυ ειναι του περασμενου αιωνα.Η κουλα υπηρξε μεγαλη ομαδα το 90 απο κει και μετα το χαος.
Μόνο για τον κόσμο λέτε συνέχεια και ότι έχετε περισσότερο από εμάς ... αλλιώς θα είχατε πέσει σε κατάθλιψηΣυμφωνώ αλλά πως ν καταλάβουν οι Κουλες πως είναι οι αναλογίες αναλόγως με τον πληθυσμό στην Αθήνα και με τη Σαλονίκη που είναι το 1/5 της Αθήνας....Αν δεν είχαν την 5ετια στις αρχές του 90 ' άντε και λίγο με την ομάδα του Παπαϊωάννου θα ήταν όντως επίπεδο Ηρακλή..Μην μας τα κάνουν τσουρέκια με τους βρωμοτιτλους τους...Σε κόσμο τους έχουμε πελατακια, μόνο σε ομογένεια στο εξωτερικό άμα μετρήσουμε θα κλαίνε δύο μέρες...Οι μόνοι που μπορούν να μας την πούνε ειναι οι γαύροι και ο ΠΑΟ...που όντως μας περνάνε και στους δύο τομείς... Αλλά κουλες μην ξεφτιλιζεστε άλλο φτάνει....
Tυπε η κουλα ειναι ομαδα που την εφτιαξαν προσφυγες απο την βορεια Ελλαδα και το ξες αυτο.Τωρα για τα αλλα που γραφεις ξεφτιλιζεσαι απο μονος σου.Το χαρτινο που πηρες ειναι η ντροπη της ιστοριας σου.Ακομα πιο ντροπιαστικο και απο την πτωση σου στην Γ εθνικη.Παντως για ομαδα του ΠΟΚ εχεις πολυ λιγους τιτλους.Δηλαδη η διαφορα σου με τους αλλους 2 ειναι πολυ μεγαλη.Στην πιο χρυσή εποχή σου ρε φωτοτυπία ομάδας που ούτε δικό σου σήμα δεν μπόρεσες να βρεις και έκλεψες το δικό μου , και στην πιο άσχημη περίοδο δική μου , έχουμε ακριβώς τα ίδια πρωταθλήματα ρε φίλε ...
Και το 1 το πιο στημένο όλων των εποχών, ήρθα και στο πήρα μέσα στην έδρα σου και έμπαινες με όπλα μέσα μπας και μου το έκλεβες με οφσαιντ ... πάλι ... όπως το πρώτο κυπελλάκι
Συμφωνω σε ολα αλλα να ξες οτι και ο ΠΑΟ εχει μεγαλο προβλημα διοτι ειναι χρονια αττιλος(ιδιως πρωταθλημα) και ο γαυρος του παιρνει πολυ κοσμο.Στην νοτια Ελλαδα ιδιως στην επαρχια εξω απο την Αθηνα τα πιτσιρικια γινονται ολα γαυροι σε μεγαλο βαθμο.Συμφωνώ αλλά πως ν καταλάβουν οι Κουλες πως είναι οι αναλογίες αναλόγως με τον πληθυσμό στην Αθήνα και με τη Σαλονίκη που είναι το 1/5 της Αθήνας....Αν δεν είχαν την 5ετια στις αρχές του 90 ' άντε και λίγο με την ομάδα του Παπαϊωάννου θα ήταν όντως επίπεδο Ηρακλή..Μην μας τα κάνουν τσουρέκια με τους βρωμοτιτλους τους...Σε κόσμο τους έχουμε πελατακια, μόνο σε ομογένεια στο εξωτερικό άμα μετρήσουμε θα κλαίνε δύο μέρες...Οι μόνοι που μπορούν να μας την πούνε ειναι οι γαύροι και ο ΠΑΟ...που όντως μας περνάνε και στους δύο τομείς... Αλλά κουλες μην ξεφτιλιζεστε άλλο φτάνει....
Για το πρωτάθλημα του 2018 τα έχουμε ξαναπεί, παίζει και μαζί, οπότε δεν θα βγάλουμε άκρηTυπε η κουλα ειναι ομαδα που την εφτιαξαν προσφυγες απο την βορεια Ελλαδα και το ξες αυτο.Τωρα για τα αλλα που γραφεις ξεφτιλιζεσαι απο μονος σου.Το χαρτινο που πηρες ειναι η ντροπη της ιστοριας.Ακομα πιο ντροπιαστικο και απο την πτωση σου στην Γ εθνικη.Παντως για ομαδα του ΠΟΚ εχεις πολυ λιγους τιτλους.Δηλαδη η διαφορα σου με τους αλλους 2 ειναι πολυ μεγαλη.
Nαι ρε δεν εχει ο ΠΑΟΚ περισσοτερο κοσμο που αριθμει χιλιαδες κοσμο στην διασπορα με συνδεσμους και εχει η αεχ που εχει μεινει με τα ανω λιοσια,την φιλαδελφεια και το ζεφυρι...Μόνο για τον κόσμο λέτε συνέχεια και ότι έχετε περισσότερο από εμάς ... αλλιώς θα είχατε πέσει σε κατάθλιψη
Ψέματα όμως και σε αυτό .. το είπε το open όμως ... χαχαχαχααχαχχααα
Για τον γαυρο ειναι κλεφτης.Εσυ το 18 που εκλεψες απο τον ΠΑΟΚ καθαρο γκολ τι εισαι?Για το πρωτάθλημα του 2018 τα έχουμε ξαναπεί, παίζει και μαζί, οπότε δεν θα βγάλουμε άκρη
Και σου πε κανείς ότι θεωρώ την ΑΕΚ πάνω από τους άλλους 2 ;;;
Αλλά και ποια μεγάλη διαφορά μου λες ;; με τον βάζελο ;;; 20 πρωταθλήματα αυτός, 12 εγώ ... 19 κύπελλα αυτός, 15 εγώ ... σιγά τη μεγάλη ... ο άλλος είναι κλέφτης και δεν τον υπολογίζω καν
Παραδέχομαι ότι είμαι η 3η ομάδα της Ελλάδος λοιπόν ... και σίγουρα πάνω (μη πω πολύ πάνω) από εσάς ...
Τώρα αν εσείς νομίζετε η σας πουλάνε παραμύθι και το πιστεύετε, ότι είσαστε η υπερδύναμη των Βαλκανίων, είναι δικό σας θέμα
Συμφωνώ όντως αλλά όπως και να έχει ο ΠΑΟ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα μετά τον γαύρο που είναι άλλο επίπεδο, θα μου πεις πήρανε πόσα ψεύτικα με διαιτησίες κλπ αλλά είναι η πρωτη ομάδα στην Ελλάδα... Αλλά Κούλα γελάω που βγάζουν γλώσσα η Σαλονίκη μέχρι την δεκαετία του 60' χωριό ήταν και ο ΠΑΟΚ έχει κάνει εκπληκτικά πράγματα από την δεκαετία του 70 και μετά...αν εξαιρέσεις εποχές Βουλινου και μετά με Γουμενο.. Πάνω από 50 χρόνια ο ΠΑΟΚ είναι υπερδύναμη στο ελληνικό πρωτάθλημα και όσο υπάρχει ακόμα ο τεράστιος Ιβάν θα γίνουν και άλλα ωραία υπομονή να δούμε πολλούς ακόμα τίτλουςΣυμφωνω σε ολα αλλα να ξες οτι και ο ΠΑΟ εχει μεγαλο προβλημα διοτι ειναι χρονια αττιλος(ιδιως πρωταθλημα) και ο γαυρος του παιρνει πολυ κοσμο.Στην νοτια Ελλαδα ιδιως στην επαρχια εξω απο την Αθηνα τα πιτσιρικια γινονται ολα γαυροι σε μεγαλο βαθμο.