Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.415
Πόντοι
456
Εσυ εισαι καλος ανθρωπος και παραστρατημενος που εγινες Παναθηναικος.
Εγω βεβαια ειμαι ακομα καλυτερος ανθρωπος. Αμα κανεις παρεα μαζι μου θα σε φερω στον ισιο δρομο.
:2funny: :hi:

ολοι καλοι ειμαστε εκτος απο τον @brabus67 τον μοβορο :cheesy:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.096
Πόντοι
28.246
τυπε αλλο βαζελος και αλλο "ο αρης"

βλεπω ποδοσφαιρο απο το 80 και δεν υπηρξε χρονια να ειναι καλυτερος ο σκουληκις απο τον ΠΑΟΚ

προσεξε , δεν κανω πλακα η' υπερβαλω για χαβαλε , το λεω κυριολεκτικα

οπως εκανα 34 χρονια να δω πρωταθλημα σου λεω οτι 40 δεν ειδα αρη καλυτερο

1-2 χρονιες θες ? δεν συγκρινεται με σενα και τον βαζελο πριν την 25ετια και την εποχη Βαρδινογιαννη και ολα τα χρονια πριν

1-2-3-4 χρονιες (οι ποιοτικες που λες) εφτασαν κοντα να με κοιταξουν στα ματια και μ' αρεσαν που με κοντραρανε

η αληθεια ομως ειναι αυτη που τους λεμε , οτι ειναι ανυπαρκτοι

δες βαθμολογιες τα τελευταια 40 χρονια να βρεις 1-2 χρονιες να με περασαν

καταλαβαινω οτι τους εχετε παραρτημα και καπου τους πονας , τους συμπαθεις , αλλα η αληθεια ειναι οτι πιο πολυ σε Πανιωνιο-Ατρομητο φερνουν

αν δεν ηταν το μπασκετ τα γκαλοπαιδα θα ηταν χειροτερα κι απ' αυτους
Αντε παλι.

Ποιοτικοτερος δεν σημαινει καλυτερος.
Ποιοτική ομαδα ειναι αυτη που εχει παιχτες που ξερουν μπαλα, με πολυ καλη τεχνικη καταρτηση. Ειχε και εχει περισσοτερη ποιοτητα απο εσενα. ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ παντως. ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ειπα.

Στα παπαρια μου τι νταραβερια και παρε δωσε εχουν σιαξει Καρυπιδης και Μαρινακης. Αν σου πω οτι το καβλι που φαγαμε στο Βικελιδης με ανατροπη κιολας το ευχαριστηθηκα, θα με πιστεψεις; Αμφιβαλω. Προσωπικα καμια ομάδα δεν θελω για παραρτημα. Και αποδεδειγμενα δεν μου βγηκε σε καλο....

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.415
Πόντοι
456
Αντε παλι.

Ποιοτικοτερος δεν σημαινει καλυτερος.
Ποιοτική ομαδα ειναι αυτη που εχει παιχτες που ξερουν μπαλα, με πολυ καλη τεχνικη καταρτηση. Ειχε και εχει περισσοτερη ποιοτητα απο εσενα. ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ παντως. ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ειπα.

Στα παπαρια μου τι νταραβερια και παρε δωσε εχουν σιαξει Καρυπιδης και Μαρινακης. Αν σου πω οτι το καβλι που φαγαμε στο Βικελιδης με ανατροπη κιολας το ευχαριστηθηκα, θα με πιστεψεις; Αμφιβαλω. Προσωπικα καμια ομάδα δεν θελω για παραρτημα. Και αποδεδειγμενα δεν μου βγηκε σε καλο....

για πες κανενα ονομα απο αυτους τους ποιοτικους , εγω τον Κολτσιδα θυμαμαι και τον ζηλευα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.096
Πόντοι
28.246
για πες κανενα ονομα απο αυτους τους ποιοτικους , εγω τον Κολτσιδα θυμαμαι και τον ζηλευα
Χαβιτο, Κοκε, Νετο. Παλμα φετος. Μαντσινι.

Ενταξει, εβγαλες Τζολη θα μου πεις, βγαζεις Ντελια φετος.

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.415
Πόντοι
456

αντε ενταξει καλοι ειναι αυτοι που λες αλλα πολυ λιγες οι χρονιες εως ελαχιστες

Τζολη και Ντελια στα @@ μου τους γραφω , το μελλον θα δειξει για αυτους , ο Τζολης τρωει φαπες στην Αγγλια , θα δειξει τι θα κανουν , οι πιθανοτητες ειναι εναντιων τους αν και θα προλαβουν να τα αρπαξουν

παιξτε μπαλα ρε κοπροσκυλα !

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.096
Πόντοι
28.246
αντε ενταξει καλοι ειναι αυτοι που λες αλλα πολυ λιγες οι χρονιες εως ελαχιστες

Τζολη και Ντελια στα @@ μου τους γραφω , το μελλον θα δειξει για αυτους , ο Τζολης τρωει φαπες στην Αγγλια , θα δειξει τι θα κανουν , οι πιθανοτητες ειναι εναντιων τους αν και θα προλαβουν να τα αρπαξουν

παιξτε μπαλα ρε κοπροσκυλα !
Ποια Αγγλια ο Τζολης; Στην Τβεντε δανεικος ειναι.

Αυτο για... τα "τσογλανια" που λεγαμε τις προαλλες και που τα ξεσηκωσαν στα μυαλα και τα στελνουν σε Αγγλιες ακομα δεν ξετσουτσουνεψαν... Λες και γινανε απο την μια στιγμή στην αλλη Χατζηπαναγηδες.
Τα ιδια και εδω κατω...

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.536
Πόντοι
1.336
Ποια Αγγλια ο Τζολης; Στην Τβεντε δανεικος ειναι.

Αυτο για... τα "τσογλανια" που λεγαμε τις προαλλες και που τα ξεσηκωσαν στα μυαλα και τα στελνουν σε Αγγλιες ακομα δεν ξετσουτσουνεψαν... Λες και γινανε απο την μια στιγμή στην αλλη Χατζηπαναγηδες.
Τα ιδια και εδω κατω...
Φίλε έχει γυρίσει εδώ και έναν μήνα πίσω στην Νόριτς. Ολιγόλεπτες συμμετοχές έχει, όμως έσταξε ένα γκολακι πριν λίγες μέρες

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.060
Πόντοι
1.436
«Η Μπενφίκα δίνει 25 εκ. για Κωνσταντέλια-Κουλιεράκη!» | inpaok.com

αρχισαν τα οργανα.... τι λετε ? και μας χαριζουν Νταντας ! καλη φαση !
Πρέπει να μείνουν άλλον έναν χρόνο στην ομάδα μας για να παίξουν του χρόνου Ευρώπη για να ανεβεί η αξία τους στο transfermarkt και να πωληθούν πιο ακριβά.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.984
Πόντοι
5.506
Πρέπει να μείνουν άλλον έναν χρόνο στην ομάδα μας για να παίξουν του χρόνου Ευρώπη για να ανεβεί η αξία τους στο transfermarkt και να πωληθούν πιο ακριβά.
νομιζω οτι αν μεινουν ενα χρονο ακομα θα πινουν ρετσινες με μπουχο υπογα

bourdgeorge

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
343
Πόντοι
21

Φιλε είσαι με τα καλά σου; ο Νετο ήταν ένας τριτοτέταρτος σπυριαρης που ένα ματς έπαιζε δύο δεν έκανε τίποτα πέρα από το να μαζεύει κάρτες. Ο κοκε δε μπορούσε να πάρει τα πόδια του και τώρα είναι φυλακή. Μπερδευεις τον ποιοτικό παίκτη με αυτόν της Λατινικής Αμερικής και τον τρόπο παιχνιδιού του. Καμια σχέση το ένα με το άλλο. Ποιοτικος είναι αυτος που παιζει καλά πάντα και χρησιμοποιεί το μυαλό του, όχι αυτος που τριπλαρει σαν τον Ροναλντινιο. Ποιοτικος είναι ο Κωσταντέλιας, ο τρόπος παιχνιδιού του ειναι α-ρι-στος, το μόνο που με κρατάει για κριτικη ακόμα είναι ότι είναι νωρίς. Ο Τζολης υπερμετριος ήταν και αυτός, σα το χαζό έτρεχε στα πλάγια και έπαιρνε ενα κόρνερ, στην καλύτερη γκολ από σπόντα.

Ο Άρης δεν είναι ποιοτική ομάδα, απλώς υπάρχει το στοιχείο της λατινικής Αμερικής που όντως "αρεσει" στο μάτι. Υπαρχει μια ευφορία όταν βλέπεις γλυκές πάσες και αβιαστες τριπλες. Αποτελεσμα; μηδέν. Γιατι; γιατι δεν υπάρχει ποιότητα ούτε μυαλό.

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.415
Πόντοι
456
σεντρα με το Γιαννενο κυριοι αντε να δουμε τι θα δουμε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.393
Πόντοι
12.756
Φιλε είσαι με τα καλά σου; ο Νετο ήταν ένας τριτοτέταρτος σπυριαρης που ένα ματς έπαιζε δύο δεν έκανε τίποτα πέρα από το να μαζεύει κάρτες. Ο κοκε δε μπορούσε να πάρει τα πόδια του και τώρα είναι φυλακή. Μπερδευεις τον ποιοτικό παίκτη με αυτόν της Λατινικής Αμερικής και τον τρόπο παιχνιδιού του. Καμια σχέση το ένα με το άλλο. Ποιοτικος είναι αυτος που παιζει καλά πάντα και χρησιμοποιεί το μυαλό του, όχι αυτος που τριπλαρει σαν τον Ροναλντινιο. Ποιοτικος είναι ο Κωσταντέλιας, ο τρόπος παιχνιδιού του ειναι α-ρι-στος, το μόνο που με κρατάει για κριτικη ακόμα είναι ότι είναι νωρίς. Ο Τζολης υπερμετριος ήταν και αυτός, σα το χαζό έτρεχε στα πλάγια και έπαιρνε ενα κόρνερ, στην καλύτερη γκολ από σπόντα.

Ο Άρης δεν είναι ποιοτική ομάδα, απλώς υπάρχει το στοιχείο της λατινικής Αμερικής που όντως "αρεσει" στο μάτι. Υπαρχει μια ευφορία όταν βλέπεις γλυκές πάσες και αβιαστες τριπλες. Αποτελεσμα; μηδέν. Γιατι; γιατι δεν υπάρχει ποιότητα ούτε μυαλό.
:rockon: :rockon: :rockon:

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.415
Πόντοι
456
φευγω μεχρι να ξαναρθω , αδερφια μου πουλια αλητες ΠΑΟΚτσηδες σπαμαρετε αβερτα !

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.536
Πόντοι
1.336
Κάνει τίποτα ο νέος Φετφατζίδης;

bourdgeorge

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
343
Πόντοι
21

Screenshot_20230225_195202_Chrome.jpg

@2.71, πήγες πάλι να το σκοτώσεις καλά που το κατάλαβα και έπαιξα την Αμπερντίν ο1.0 και όχι ο1.5, πορνη. :coffee:

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.415
Πόντοι
456
κουλουρια κι εμεις κουλουρια κι οι ακατονομαστοι , θα το παρουν οι χαρτομεζουρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom