HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.415
- Πόντοι
- 456
ο Νταντας κανει 7μυρια......χμμμ δεν ειναι ασχημη προσφορα....
αλλα ο Ντελινιο πιανει κ μονος του 20...
κραταμε Νταντας και παιρνουμε και το χρημα !
ο Νταντας κανει 7μυρια......χμμμ δεν ειναι ασχημη προσφορα....
αλλα ο Ντελινιο πιανει κ μονος του 20...
Πήρε λίγες ευκαιρίες αλλά φάνηκε πως είναι λίγος! Γι αυτό κ είπα τον Μπουλο !Παλτό ΔΕΝ μπορείς να τον πεις από την στιγμή που ΔΕΝ του έχουμε δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ της ομάδας.
Από κει και πέρα η ΠΑΕ έχει θέμα με την οικογένειά του & τον μάνατζερ (Τουντούρης) του παίκτη που του φουσκώνουν τα μυαλά..
πως βλέπεις με βιασμενο?μλκ μου?Με 40εκ. το συζητάμε!
Με τέτοια ποσά ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ κουτρα θα το βγάλει το νέο γήπεδο
Θα τους πάρετε παραμαζωμα!πως βλέπεις με βιασμενο?μλκ μου?
Θα τους πάρετε παραμαζωμα!
Ανεκαθεν αυτοι ηντουσαν. Ο κυριος στοχος τους τους ηταν και ειναι να μην χασουν και αν τους κατσει να το "κλεψουν" Γι αυτο και οσο περνουν τα χρονια γινονται ολο και πιο μικρη ομαδα.η σεξυ βαζελα θα σκυλιασει εστω για την ισοπαλια 1 Χ
Ανεκαθεν αυτοι ηντουσαν. Ο κυριος στοχος τους τους ηταν και ειναι να μην χασουν και αν τους κατσει να το "κλεψουν" Γι αυτο και οσο περνουν τα χρονια γινονται ολο και πιο μικρη ομαδα.
Διαφωνω. Αυτοι κατεβαινουν να κερδισουν. Αλλες φορες το πετυχαίνουν αλλες οχι. Οταν χρειάζεται μονο κατεβαινει με σκοπιμοτητα. Ανεκαθεν επισης ητανε και ειναι πιο ποιοτικη ομαδα απο τον Παοκ. Προσεχε, οχι καλυτερη, πιο ποιοτικη.το ιδιο με τα σκουληκια κι εμας
Διαφωνω. Αυτοι κατεβαινουν να κερδισουν. Αλλες φορες το πετυχαίνουν αλλες οχι. Οταν χρειάζεται μονο κατεβαινει με σκοπιμοτητα. Ανεκαθεν επισης ητανε και ειναι πιο ποιοτικη ομαδα απο τον Παοκ. Προσεχε, οχι καλυτερη, πιο ποιοτικη.
Καποτε ειχαν και οι Βαζελοι ομαδα. Μαζι με τα κοζα.για πες μια χρονια εκτος απο το πρωταθλημα του 1980 που παιξαν το μπαραζ και το 1970 που πηραν το κυπελλο
ενταξει κι οι βαζελοι πριν την 25ετια πολλες χρονιες σας ειχαν για πλακα
Αυτό το λές εσύ ο γαύρος ο αντιπαναθηναικός...Ανεκαθεν αυτοι ηντουσαν. Ο κυριος στοχος τους τους ηταν και ειναι να μην χασουν και αν τους κατσει να το "κλεψουν" Γι αυτο και οσο περνουν τα χρονια γινονται ολο και πιο μικρη ομαδα.
για ποιο διπλο πατε ρε καιτη ντιρινταουα του σαιτ?????!!!!!Αυτό το λές εσύ ο γαύρος ο αντιπαναθηναικός...
Εμείς λέμε πάμε για το διπλό.
Η ισοπαλία αν δεν δίνει πρωτάθλημα δεν πανηγυρίζεται....
Εσεις πανηγυριζατε την ισοπαλια στην Λεωφορο και μας μιλαγατε για πουτσα που μας ριξατε.Αυτό το λές εσύ ο γαύρος ο αντιπαναθηναικός...
Εμείς λέμε πάμε για το διπλό.
Η ισοπαλία αν δεν δίνει πρωτάθλημα δεν πανηγυρίζεται....
Απάντησα στην πρόκληση του Ζεμπούδα ρε Όλγα Βασδέκη του σαϊτγια ποιο διπλο πατε ρε καιτη ντιρινταουα του σαιτ?????!!!!!
Υπάρχουν και μαλάκες.....Εσεις πανηγυριζατε την ισοπαλια στην Λεωφορο και μας μιλαγατε για πουτσα που μας ριξατε.
Οχι εσυ συγκεκριμενα αλλα οι υπολοιποι.
Καποτε ειχαν και οι Βαζελοι ομαδα. Μαζι με τα κοζα.
Σου ειπα για τον Αρη. Οχι καλυτερη αλλα πιο ποιοτικος ητανε και ειναι απο εσενα.
Εσυ εισαι καλος ανθρωπος και παραστρατημενος που εγινες Παναθηναικος.Υπάρχουν και μαλάκες.....
Από εδώ δεν νομίζω κάποιος...
Πες μου ότι θες.....Εσυ εισαι καλος ανθρωπος και παραστρατημενος που εγινες Παναθηναικος.
Εγω βεβαια ειμαι ακομα καλυτερος ανθρωπος. Αμα κανεις παρεα μαζι μου θα σε φερω στον ισιο δρομο.