ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.425
- Πόντοι
- 5.006
του βαζελου ο παίχτης μαν,παιχτουραΚότσιρα;;;!;!!;;
του βαζελου ο παίχτης μαν,παιχτουραΚότσιρα;;;!;!!;;
Όχι άλλο ήταν αυτό.οχι πρωην Κυψελιωτης νυν Χαλανδριωτης ειμαι, αν και τοτε ζουσα φοιτητης Ιταλια. το ματς με το μ@υνι τον Σαπουντζη ηταν? ημουν μεσα. αλλα νομιζω ηταν πιο παλια αυτο.
που ρε φιλε Νεα Σμυρνη;Α,ρε Χόλλυγουντ ,τι με θύμισες τωρα...που έλεγε ο ΜΕΓΑΣ Απόστολος Νικολα'ι'δης!
Περνούσαμε πορεία το '99 μέσα από την Νέα Σμύρνη και την μισή Αθήνα και έβλεπα από τα μπαλκόνια να βγαίνουν ΠΑΟΚτσηδικα διακριτικά λες και ήταν κρυπτοχριστιανοί και εμείς από κάτω ήμασταν απελευθερωτικός Στρατός που τους επέτρεψε επιτέλους να τα ανεμίζουν...
Μήπως πέρασα και κάτω από το μπαλκόνι σου;
Σιγά μην ξέρεις όλη την Νέα Σμύρνη...αυτό το είδα το'99.Μερικοι μπορεί να μην ζουν πλέον.που ρε φιλε Νεα Σμυρνη;
25 ατομα ειναι συνολο
ονομαστικα εναν εναν τους ξερουν στο καφενε που πανε να δουνε τον μπαουγκ
ολοι στο ιδιο καφενε πανεΣιγά μην ξέρεις όλη την Νέα Σμύρνη...αυτό το είδα το'99.Μερικοι μπορεί να μην ζουν πλέον.
Σαν μου λες για σκηνικό χωριού και όχι μιας μεγάλης περιοχής ...ολοι στο ιδιο καφενε πανε
ε πως θα γινει δηλαδη;Σαν μου λες για σκηνικό χωριού και όχι μιας μεγάλης περιοχής ...
Αν είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα ..." Η ισχύς εν τη ενώσει".ε πως θα γινει δηλαδη;
αφου εκει πανε
σε ενα μαγαζι
θες να ειναι και καποιοι που το βλεπουν διασπαρτα; οκ
αλλα στα μεγαλα ματς ολοι πανε εκει
δεν τα ενοχλουν τα παιδια ετσι κι αλλοιωςΑν είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα ..." Η ισχύς εν τη ενώσει".
Αυτό είναι πολύ καλό,μπράβο!δεν τα ενοχλουν τα παιδια ετσι κι αλλοιως
Δε γαμιέται μωρέ κι αυτός που πήγε στο γάβρο και τώρα το παίζει επαγγελματίας και έτσι...* Προετοιμάζεται για το ματς της ζωής του ο Αλιέξανδρος!Πασχαλάκης: «Θα πάμε στην Τούμπα για να αντιμετωπίσουμε το ματς όπως τα υπόλοιπα»
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στην επικράτηση του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις στο φινάλε της αναμέτρησης, κρατώντας το 2-1 υπέρ τωνwww.metrosport.gr
Και μετά ξύπνησες......Περνούσαμε πορεία το '99 μέσα από την Νέα Σμύρνη και την μισή Αθήνα και έβλεπα από τα μπαλκόνια να βγαίνουν ΠΑΟΚτσηδικα διακριτικά
Εγώ όχι ...που τέτοια τυχη...ούτε νερό δεν θυμάμαι να ήπια.Και μετά ξύπνησες......
Σούρας και εσύ?
Λογικό αφού η πλειοψηφία των ματατζήδων είναι από Λιτόχωρο και πάνω....Εγώ όχι ...που τέτοια τυχη...ούτε νερό δεν θυμάμαι να ήπια.
Άσε που παραφυλουσαν και τα Μ.Α.Τ .και μας έβαζαν και τρικλοποδιές.
Η πλάκα ήταν όταν μπήκαμε στον Ηλεκτρικό ...αυτοί που μας έβαζαν τρικλοποδιές,σήκωσαν τις ασπίδες τους μέσα στα βαγόνια για να μας προστατέψουν από τις πέτρες που έπεφταν στα τζάμια.
Ποτέ άλλοτε δεν ένιωσα από τόσο κοντά την Αστυνομία να προστατεύει τον πολίτη.
Είχαμε δίπλα έναν Ματατζη από Καβάλα...ΠΑΟΚτσακι ήταν,μιλούσε μαζί μας!Λογικό αφού η πλειοψηφία των ματατζήδων είναι από Λιτόχωρο και πάνω....
Τσαίος καλός μόνο ο ΦαραώΕίχαμε δίπλα έναν Ματατζη από Καβάλα...ΠΑΟΚτσακι ήταν,μιλούσε μαζί μας!
Προφανώς δεν μας πείραξε αυτός.
Είχαν εντολές από τους ανώτερους τους να σηκώσουν τις ασπίδες...δεν το έκαναν επειδή θυμήθηκαν την καταγωγή τους.