Αφότου ολοκληρώθηκε η τριλογία με τους πράσινους ας κάνω κι εγώ το προσωπικό μου σχόλιο.
Έπεσαν μέσα οι άτιμοι της Λεωφόρου ούτε ένα ματσάκι ΔΕΝ πήραμε...
Απ'το σημερινό παιχνίδι ξεχώρισα Schwab διότι με το που πάτησε χορτάρι συμμάζεψε το κέντρο βγάζοντας ηρεμία και στον Ντάντας, αποσόβησε την σίγουρη κόκκινη που θα έδινε ο κόρακας στον Augusto που μύριζε από χιλιόμετρα που τελικά την πήρε ο κακομοίρης ο Μπράντον επειδή ντε και καλά κάποιος ασπρόμαυρος έπρεπε να κοκκινιστεί !!!!
Και φυσικά το πέναλτι που κέρδισε απ'το οποίο και ολοκληρώθηκε το θέμα πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού....
Γι'ακόμα ένα παιχνίδι εξαιρετικός ο Nélson Oliveira κερδίζοντας σχεδόν όλες τις μονομαχίες με τους αντιπάλους και πολλά φάουλ υπέρ μας.
Ο Ντέλιας αν και εμφανώς κουρασμένος απ'τα συνεχόμενα παιχνίδια έβγαλε πάρα πολλά τρεξίματα γι'ακόμα ένα παιχνίδι.
Και γενικά η συνολική εικόνα της ομάδας σταθερή & ικανοποιητική.
Ακόμα και όταν δεχθήκαμε το γκολ στο 18' προσωπικά ΔΕΝ αισθάνθηκα μέσα μου το φόβο μήπως δεχθούμε δεύτερο τεμάχιο και αλλάξει όλη η ροή του παιχνιδιού....
Ο υπέρβαρος διαιτητής έχασε εξαρχής το ματσάκι μοιράζοντας αριστερά και δεξιά κάρτες.. χαρίζοντας μάλιστα στον
Κουρμπέλη πεντακάθαρη κόκκινη!
Ένταση επικράτησε μεταξύ των πάγκων Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ μετά από μονομαχία Κουρμπέλη και Νάρεϊ, με τους ασπρόμαυρους να ζητάνε δεύτερη κίτρινη στον αρχηγό των πρασίνων.
www.gazzetta.gr
* Στηρίζουμε την ομάδα στην δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος και βήμα βήμα σκαρφαλώνουμε..