1. Πέρσι όμως τι έγινε με τον Βάλνερ;; Η επο ακύρωσε δελτίο παίκτη που η ίδια είχε επικυρώσει πιο πριν. Επίσης διαιτησίες σαν αυτή του κυπέλλου στο γήπεδό σου ξεφτιλίζουν τον ίδιο σας τον αυτοσεβασμό και την αξιοπρέπεια.
3. Λογικά θα επιδικαστεί κάτι να πληρώσουμε (τίποτα τρομερό φυσικά σε σχέση με το πραγματικό χρέος, όπως είχε γίνει και με εσάς). Άλλοι μπήκαν 44 χωρίς προϋποθέσεις. Το σωστό θα ήταν να πέσουμε εθνική. Αυτό όμως θα έπρεπε να γίνει με εσάς, αεκ ρουλη οφη κτλ κτλ. Μήπως κάνω λάθος;;; Εξάλλου για πες μου κυνηγήθηκε κανένας από αυτούς που δημιούργησαν τα χρέη ως έπρεπε;;;;;
Πολλοί λένε ότι το κάνουμε για τον Κούδα αλλά και για κάποια πραγματάκια που έγινα την δεκαετία του 70 (οι παλιότεροι σίγουρα) Το δικό μου μίσος όμως μεγαλώνει σε κάθε ματς μεταξύ μας όπου ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ έχουμε υποστεί τεράστιες αδικίες (θυμήσου μπασκετάκι τα 5 δευτερόλεπτα του Σαβιτς, τα πέναλντι που κερδίζατε κάθε χρόνο κτλ). Αυτά όυτε με τον βάζελο δεκαετία 80 έως 95 δεν τα είχαμε δει. Φυσικά τον βάζελο τον απεχθάνομαι γιατί τον θεωρώ γλοιώδη ομάδα.
απαντάω μόνο σε αυτά που έχω αφήσει από το ποστάρισμά σου.
1. Διαιτησίες κακές στην Ελλάδα γίνονταν πάντα και θα γίνονται πάντα. Έχουμε κακούς διαιτητές που νομίζουν πως θα πάρουν κάτι αν φαλτσοσφυρίξουνε ή πως δεν θα πάθουν κάτι με τον ίδιο τρόπο. Δηλαδή θεωρούν πως είτε θα επωφεληθούν είτε δεν θα πληγούν. Σε ε΄να κράτος που είναι έτσι δομημένο έτσι έχουν μάθει να σκέφτονται όλοι. Αυτό δεν σημαίνει πως φταίει πάντα η ομάδα που επωφελείται. Να σου θυμίσω πως και εσείς έχετε πάρει φέτος αρκετά φαλτσοσφυρίγματα ακόμα και στο μεταξύ μας ματς και πως επίσης και πέρσι και φέτος (δεν αναφέρω άλλες χρονιές, άλλωστε δεν είμαι άνθρωπος που κρατάει τέτοια αρχεία με φάσεις κλπ)ΚΑΙ ο Ολυμπιακ΄ς είχε αδικηθεί σε πολλά ματσάκια, αλλά διαμαρτυρηθήκαμε μόνο για το ό,τι στο τέλος θα παίζαμε με τους φροντιστές από τους τραυματισμούς. Μην βλέπεις όμως το δέντρο, βλέπε το δάσος. Μιλάς για το ματς κυπέλλου όταν δεν σου έχουν αποβάλει παίκτη που ρίχνει μπουνιά ΕΚΤΟΣ έδρας; Φέτος κάνετε προσπάθεια να επανέλθετε...αλλά σκαλώνετε στη διαιτησία λες και η ομάδα σας φέτος είναι για να πάρει νταμπλ....ήμαρτον. Και θυμάστε μόνο τα διαιτητικά λάθη με τον ολυμπιακό λες και έχετε μόνο 2 ματς το χρόνο. Στα υπόλοιπα λοιπόν ή ωφελείστε ή εσκεμμένα δεν τα βλέπετε;;
Για τον Βάλνερ τα έχουμε ξαναπεί. Σαν Ολυμπιακό δεν με νοιάζει τι μαλακία έκανε η ΕΠΟ ρε αδερφέ, γιατί να με νοιάζει; Αυτό είναι πρόβλημα της Καλαμαριάς που πήγε και πήρε παίκτη που δεν τον χρησιμοποιούσε ούτε η 3η εθνική Σκωτίας και εκανε τόσο ντόρο για να τον κρατήσει παρανομα. Αν δεν τον είχε χρησιμοποιήσει θα είχαμε ρουφήξει το αβγό μας και όλα καλά. Από τη στιγμή που τον χρησιμοποίησε μαλακία της δική της και αν θες και της ΕΠΟ, αλλά γιατί να της χαριστεί ο Ολυμπιακός. ΟΥΤΕ εσείς ούτε καμία άλλη ομάδα δεν θα της χαριζότανε αν παιζότανε το πρωτάθλημα από αυτό το ματς. Οι ηθικοπλαστικές παπαριές είναι για το Δαλάι Λάμα. Εδώ μιλάμε για εταιρίες.
3. Με εμάς δεν είχε γίνει το ίδιο! Είχαμε πληρώσει ΟΛΟ το ποσό και διακανονίστηκε σε δόσεις. ΆΛΛΟ ΑΥΤΟ. Αν διακανονίζανε όλο το ποσό δεν θα μιλούσα. Αλλά όπως σου είπα, ό,τι και να εκδικαστεί είναι αθέμητος ανταγωνισμός απέναντι στις άλλες ομάδες, γιατί κάνεις μεταγραφές χωρίς να έχεις ξεχρεώσει τη στιγμή που οι υπόλοιπες μετράνε στα έξοδά τους αυτά που έχουν να πληρώσουνε το κράτος.
Και φυσικά δεν πιάνεται κανείς στην Ελλάδα. Μόνο ο Κοσκωτάς και ο Σαλιαρέλης είχανε πιαστεί. Όλα τα υπόλοιπα λαμόγια περνάνε όμορφα και ωραία, αν και νομίζω πως κάτι πήρε το μάτι μου για τον Μπατατούδη.
Το βασικότερο πρόβλημα της Θεσσαλονικης είναι πως δεν έχετε σοβαρούς επιχειρηματίες στο ποδοσφαιρο. πάτε να βάωετε αβγά με πορδές, δεν γίνεαι. Έτσι δεν κάνετε ποτέ μεγάλη ομάδα. Όταν ο Άρης στο μπάσκετ εείχαν προπονητή και διοίκηση (και ο ΠΑΟΚ) κάνανε παπάδες, μετά μπήκανε τα λαμόγια.
Για τον Κούδα ούτε ξέρουνε τι είχε γίνει. Όλοι οι τσατσοδημοσιογράφοι απλά φωνάζουνε πως τους τον πήρε τον Κούδα όπως φωνάζανε για τον Σαλπι τώρα πρόσφατα. Παραπληροφόρηση πλήρης. Παπαριές.
Οι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ αδικίες που λες είναι φυσικά ..... διαιτησίες και πάλι...τι περίεργο, πάλι το κράτος της Αθήνας και του Πειραιά, έτσι; Κλασική ελληνική νοοτροπία, τα λάθη εις βάρος μας είναι τεράστια, τα λάθη που μας ωφελούν δεν τα βλέπουμε ή τα δικαιολογούμε...
και φυσικά, τις παπαριές των διαιτητών τις πληρώνουνε η ομάδα και φυσικά οι φίλαθλοι!! Μιλάμε λογική για όσκαρ.
Ψάξε λίγο τι είχε γίνει με τον Κούδα, θα δεις πως πάλι μαλακία είχε κάνει ο ΠΑΟΚ σας που δεν τον άφηνε να φύγει κιόλας ενώ ήθελε να φύγει από μόνος του. Άσε που ξαναγύρισε. Αλλά αυτόν τον δεχτήκατε, τα ξεχάσατε, η άλλη ομάδα έφταιγε που ήθελε να κάνει μεταγραφή ένα παίκτη.....