Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Και στο CAS ακόμα, μας τα κλάσατε κανονικά!!!περίμενε ρε...
θα πάνε στο κας μετά το τέλος της σεζόν να το διεκδικήσουν.......
Και στο CAS ακόμα, μας τα κλάσατε κανονικά!!!περίμενε ρε...
το Ουεφα θέλω να φέρεις απ το κας......Και στο CAS ακόμα, μας τα κλάσατε κανονικά!!!
περίμενε ρε...
τα κερδίζει......να το πάρουν στα χαρτιά, λέτε ???
Κάνει τέτοια πράματα ο ΟΣΦΠ ??? Δεν κερδίζει τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο ???
...να το πάρουν στα χαρτιά, λέτε ???
ενώ οι παναθηναίκοί πνεύμα και ηθική , ο οφη είναι ανεξάρτητη ομάδα , κόσμος πάει και έρχεται , προπονητές πάνε και έρχονται , ο Βγενοπουλος είπε σήμερα ότι θα τελειώσει το θέμα ανταλλαγής παιχτών μεταξύ των ομάδων , μήπως ξέρει κάτι? η Αεκ σήμερα δειλά δειλά μιλάει για τη διαιτησία και παναθηναικό , όλα καλά . πελάτες σας περιμένουμε στο μπάσκετ 6 -1 στην Ευρώπη...να το πάρουν στα χαρτιά, λέτε ???
Κάνει τέτοια πράματα ο ΟΣΦΠ ??? Δεν κερδίζει τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο ???
και εσείς πουθενάδες ούτε στο τάβλι , ε ρε μιζέρια , φάτε και κανένα ψαράκι γιατί δεν μας βλέπετε και πολύ καλά , μας χάσατε στη στροφή. Αφού δεν μπορείς να στρίψεις τι το παιδεύεις , άραξε στα κυβικά ανυπόλυπτε μικρούλητα κερδίζει...
εντός, εκτός και επί τα αυτά.
Ενώ εσύ από κούπες έχεις να δεις από τον καιρό της Βασιλειάδου , αστείε σαν και αυτή και εσύ προκαλείς τον γέλωτα . Μιλάει ο ανύπαρκτος , θέλοντας να τον προσέξουν . Αλλά δεν πειράζει είσαι τόσο πικραμένος από την ομάδα σου , που οι μοναδικές χαρές που παίρνεις αξιολύπητο ον είναι όταν χάνει ο ολυμπιακός. Είσαι αξιοθρήνητος γι΄ αυτό καλύτερα να μην μιλάς , όπως και εσύ το λες , γιατί προκαλείς τον οίκτοτο Ουεφα θέλω να φέρεις απ το κας......
όχι το λάκι κάπ.......
τότε ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ. ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ.
είστε τα μοναδικά όντα που προκαλείτε γέλωτα και οίκτο μαζί . ε ρε ευτυχισμένη γενιά
πάλι καλά...
εσύ δεν είσαι ο μοναδικός γαύρος μαλάκας....
χιλιάδες είστε......
σεμνα βαζελογαβρε η γενικεφσι δε αρμοζι σε σεπάλι καλά...
χιλιάδες είστε......
φίλε μου κάνεις ένα βασικό λάθος. Κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. έτσι αν κοιτάξεις στον καθρέφτη θα δεις τον ύψιστο μαμάκα , που κυκλοφορεί. Που θα βρίσεις τους ολυμπιακούς που στο έχω κάνει σουρωτήρι τόσα χρόνια , γι΄ αυτό δεν μπορείς να ηρεμήσεις και στάζεις φαρμάκιπάλι καλά...
χιλιάδες είστε......
σεμνα βαζελογαβρε η γενικεφσι δε αρμοζι σε σε
πικραμένοι ενωθείτεόλοι έχετε δίκαιο....
μάζεψε γάβραρε την αθερίνα....
δεν είναι γάβρος το μαριδάκι και η αθερίνα........
ορεκτικόν είναι.....
Το παραπάνω ποίημα βέβαια ταιριάζει και σε σένα Στέκας 72 . Πρώτα - πρώτα η αξιοθρήνητη γενιά των πικραμένων βρίσκει στο πρόσωπο σου έναν ιδανικό εκφραστή. Το σουρωτήρι είναι ένα από τα τόσα πολλά στοιχεία , που αποδεικνύουν την πικραμένη σου ζωή. Πικραμένοι του κόσμου ενωθείτε. Δεν αντέχουμε άλλο . Το φετίχ μου είναι να είσαι κάθε χρόνο λυπημένος και απογοητευμένος και να βλέπω τη μελαγχολία της ύπαρξης σου να αποτυπώνεται σε κάθε ενέργεια σου. Όσο για τον Τσουκαλά διαφωνώ με οτιδήποτε περιέχει βία. Ενώ εσείς , όπου και να έχετε πάει φέτος τα έχετε σπάσει . όσο για το αν είμαι μάγειρας , ναι μπορώ να πω ότι μαγειρεύω και τρώω καλά , ενώ εσύ είσαι πεινασμένος , όπως ο Γκιωνάκης στον Αχόρταγο . Επίσης αναφέρεσαι στο ευγενές δέντρο της συκιάς. Εσύ τι έχεις κάκτους , γαιδουράγκαθα και τα συναφή φυτά , που αρμόζουν στην κατάσταση σου. Πάντως φέτος είπαμε βελτώθηκες είσαι στο -9 , ενώ κάτι άλλες χρονιές στο -17. Μπράβο στα παιδιά. όσο για την κόκκινη παράγκα κοίταξε λίγο την πράσινη βίλα των οργίων και μετά μίλησε .ANAlgitos, επειδή μιλάς συνέχεια για σουρωτήρια, τον Τσουκαλά τον έχεις για ήρωά σου ή είσαι μάγειρας και έχεις φετίχ με τα σουρωτήρια ???
Μήπως, τη συκιά τη ποτίζεται με το σουρωτήρι, για να μεγαλώσει και άλλο και να παίρνεται σικέ αγώνες, ANAlgitos ???
Τη κόκκινη παράγκα από ξύλο συκιάς της φτιάξατε ANAlgitos ???