θενκς , χαλαρά περνάμε κ γράφουμε μαν«Απέφυγε»
Καλό βράδυ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.447
- Πόντοι
- 2.306
αποφυγε ειναι το σωστο ρε μουνοπανα!!!!
ολοι οι αμορφωτοι εδω μεσα...λιγοι ειμαστε οι επιστημονες....
![]()
![]()
![]()
Ναι αλλά τσίμπησες. Είδες;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.142
- Πόντοι
- 5.506
Εγώ ξέρω Τάκαρε οτι μόνο ο κύριος Ευαγγελος και ο κύριος Θεόδωρος ο παλέτας επιτέλους έθεσαν θέμα Εγκληματικής Ποδοσφαιρικής Οργάνωσης επισήμως και δεν κουνιέται φύλλο στα γραφεία τύπου τους.αποφυγε ειναι το σωστο ρε μουνοπανα!!!!
ολοι οι αμορφωτοι εδω μεσα...λιγοι ειμαστε οι επιστημονες....
![]()
![]()
![]()
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.196
- Πόντοι
- 5.006
τον θοδωρα τον πηγαινει γαμιωντας η εγκληματικη...Εγώ ξέρω Τάκαρε οτι μόνο ο κύριος Ευαγγελος και ο κύριος Θεόδωρος ο παλέτας επιτέλους έθεσαν θέμα Εγκληματικής Ποδοσφαιρικής Οργάνωσης επισήμως και δεν κουνιέται φύλλο στα γραφεία τύπου τους.
ευτυχως εμεις εχουμε τον κυριο μαρινακη και δεν τολμαει κανεις...
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.142
- Πόντοι
- 5.506
Εντάξει, ο κύριος Ευάγγελος είναι ο πρωθυπουργός αλλά και ο θόδωρας είναι σκληρό καρύδι, τους τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί και έρχεται η γιουεφα να κόψει κωλαράκια στο μπουρδέλο των τσετσενοαφραγκουζονιάουδων.τον θοδωρα τον πηγαινει γαμιωντας η εγκληματικη...
ευτυχως εμεις εχουμε τον κυριο μαρινακη και δεν τολμαει κανεις...
![]()
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.469
- Πόντοι
- 3.346
Αμα ειχαμε τσοχα, που επι πασοκ ηταν το ν 2 θα ειχαμε παρει 40 πρωταθληματα 50 κυπελλα και καμια δεκαρια διηπειρωτικαΟ Τσακαλωτος ο Μπενυ και ο Τσοχας τι ηταν τυπε; Περαστικοι;
Ρε μλκ, μονοι σας τα μαρτυρουσατε ως ησασταν πλυντηριο του πασοκ, δεν τα ελεγε κανενας ξενος
χαλαρωσε λιγο..οι αλλοι ουτε απ εξω απο την Τουμπα δεν περασαν.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.469
- Πόντοι
- 3.346
Προβατα ειναι τυπε..αυτοι που πανηγυριζουν ενα κυπελλακι δωρο..με μιση φαση και στημενο διαιτητη.να μην ξεχνάς μόνο να φοράς την ζαρτιερα σαν αυτή που έβαλε στο κεφάλι ο Ίβιτς τότε και το σκατασατε σαν κότες παίρνοντας το ματς στα χαρτιά.... και λέτε την Αεκ χάρτινη. θεωρούσα ότι οι παοκζιδες είχαν μυαλό κρινοντας απ τους 3-4 πολύ καλούς φίλους που έχω επάνω, αλλά τελικά πρόβατα είστε οι συντριπτική πλειοψηφία....
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.469
- Πόντοι
- 3.346
Σκασαν μυτη και οι γαυροβαζελοι τωρα..
τελικα οταν σας
ο ΠΑΟΚ τα βρισκετε μεταξυ σας ![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.833
- Πόντοι
- 3.446
τόσο στημένος που δεν έδωσε κόκκινε κάρτες από το 1ο ημίχρονο μόνο εσείς θα βγάζετε στημένο έναν διαιτητή που παίζει τελικούς τσου Λου. ξίδι φίλε....κάνει καλό.Προβατα ειναι τυπε..αυτοι που πανηγυριζουν ενα κυπελλακι δωρο..με μιση φαση και στημενο διαιτητη.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.469
- Πόντοι
- 3.346
Ναι εβγαζε κιτρινες απο το πρωτο λεπτο!τόσο στημένος που δεν έδωσε κόκκινε κάρτες από το 1ο ημίχρονο μόνο εσείς θα βγάζετε στημένο έναν διαιτητή που παίζει τελικούς τσου Λου. ξίδι φίλε....κάνει καλό.
φατε σανο που ειναι και πρασινο.
Με ολο το σεβασμο ΑΠΟΦΥΓΕ KI OXI απεφυγε«Απέφυγε»
Καλό βράδυ.
Ειναι πρροστακτικη και δεν παιρνει εσωτερικη αυξηση (σκεψου το β πληθυντικο: αποφυγετε -κι οχι απεφυγετε)
Αμα ειναι να διορθωνεις να ξερεις τι λες
Χρειαζεται ΚΑΙ ομαδαΑμα ειχαμε τσοχα, που επι πασοκ ηταν το ν 2 θα ειχαμε παρει 40 πρωταθληματα 50 κυπελλα και καμια δεκαρια διηπειρωτικα
χαλαρωσε λιγο..οι αλλοι ουτε απ εξω απο την Τουμπα δεν περασαν.![]()
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.833
- Πόντοι
- 3.446
βασικά ο αντίπαλος μου είναι ο γαύρος, μ αυτόν χαίρομαι περισσότερο την κάθε νίκη εναντίον του από οποιαδήποτε άλλη νικη και το ιδιό πιστεύω πως νιώθουν κ αυτοί. αυτός είναι ο βασικός αντίπαλος μου όσο χάλια κ να είμαι κ για αυτούς εμείς είμαστε αυτοί που θέλουν να νικανε πάντα. εσείς όσο και να θέλετε ούτε είσασταν, ούτε είστε κ ούτε θα είστε βασικός αντίπαλος όσο καλύτερος κ αν είσαι (βασικά είσαι νεόπλουτος που την έχει δει μεγαλος) η νίκη έναντι στο παοκ δεν μας δίνει τόσο καυλα.... όταν με το καλό σε καμία 50αρι χρόνια φτάσεις να είσαι στα επίπεδα που ήμουν κ εδώ κ έξω τότε ίσως δω το παοκ για μεγάλη ομάδα. τώρα είναι απλά καλή ομάδα. μεγάλη ομάδα στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη είναι μια . Ηρακλής.Σκασαν μυτη και οι γαυροβαζελοι τωρα..τελικα οταν σας
ο ΠΑΟΚ τα βρισκετε μεταξυ σας
![]()
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.447
- Πόντοι
- 2.306
Μόνο ΠΑΟΚ ρε μουνια.
Έλα ρε χαβαλέ εκανα τον ραοπαο. Νταξ αλάνι μη τρελενεσαι, δικό σου είναι το κύπελλο. Απλά να ξες δεν ήταν πέναλτι.
Με ολο το σεβασμο ΑΠΟΦΥΓΕ KI OXI απεφυγε
Ειναι πρροστακτικη και δεν παιρνει εσωτερικη αυξηση (σκεψου το β πληθυντικο: αποφυγετε -κι οχι απεφυγετε)
Αμα ειναι να διορθωνεις να ξερεις τι λες
Έλα ρε χαβαλέ εκανα τον ραοπαο. Νταξ αλάνι μη τρελενεσαι, δικό σου είναι το κύπελλο. Απλά να ξες δεν ήταν πέναλτι.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.606
- Πόντοι
- 6.536
Παίξε σύστημα τζορμάκα μαν.Μόνο ΠΑΟΚ ρε μουνια.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.469
- Πόντοι
- 3.346
Α μπραβο..την δεκαετια του 70 με ομαδαρα μου κλεψατε καμια δεκαρια τιτλους..γιατι ποτε δεν ειχα πολιτικους και παντα επαιζα στα ισα και οχι εξωαγωνιστικα.Χρειαζεται ΚΑΙ ομαδα
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.469
- Πόντοι
- 3.346
Τον εξαφανισατε το ηρακλη και τωρα τον συμπονατε..αυτοι ειστε!βασικά ο αντίπαλος μου είναι ο γαύρος, μ αυτόν χαίρομαι περισσότερο την κάθε νίκη εναντίον του από οποιαδήποτε άλλη νικη και το ιδιό πιστεύω πως νιώθουν κ αυτοί. αυτός είναι ο βασικός αντίπαλος μου όσο χάλια κ να είμαι κ για αυτούς εμείς είμαστε αυτοί που θέλουν να νικανε πάντα. εσείς όσο και να θέλετε ούτε είσασταν, ούτε είστε κ ούτε θα είστε βασικός αντίπαλος όσο καλύτερος κ αν είσαι (βασικά είσαι νεόπλουτος που την έχει δει μεγαλος) η νίκη έναντι στο παοκ δεν μας δίνει τόσο καυλα.... όταν με το καλό σε καμία 50αρι χρόνια φτάσεις να είσαι στα επίπεδα που ήμουν κ εδώ κ έξω τότε ίσως δω το παοκ για μεγάλη ομάδα. τώρα είναι απλά καλή ομάδα. μεγάλη ομάδα στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη είναι μια . Ηρακλής.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 191
- Εμφανίσεις
- 91K