Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Egine

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2022
Like
15
Πόντοι
0
Λογικά Μπάρτσα ο Λεβα, το θέμα είναι αν θα ταιριαξει με τον τρόπο παιχνιδιού των Καταλανών.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Πολύ λουζερ ομάδα η Μπαρτσελόνα δε του ταιριάζει του Λεβα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Η δύναμη σουυυ είμαστε εμείς οι εκατομμύρια οι οπαδοί σουυυυ, η Τούμπα πάλιιιι θα είναι καζανιιιι γαμω τον.... Το υπόλοιπο δε μπορώ να το πω γιατί μένω Αθήνα και σέβομαι το τόπο που μένω
τι σχεση εχει η αθηνα με τον πειραια ρε γιγα της κουλτουρας?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
ρε σεις νταξει,ειπαμε οκ δεν γραφουμε στο νημα του ΠΑΟΚ αρκετα φετος και το χετε κανει εδω μεσα γαλλικη πρεσβεια ....απο σεβασμο σε σεβασμο το πατε το νημα!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Ναι αρχιστε την Γεωγραφια να πουμε ξερω γω :confused:
πως καταντησε το νημα αυτο ετσι?απο τα ραντεβου για ξυλιες καταληξαμε στα σεμιναρια πιανου και τα σχολια για τον μινιμαλισμο και την επιδραση του στο πειραματικο κουκλοθεατρο!

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
πως καταντησε το νημα αυτο ετσι?απο τα ραντεβου για ξυλιες καταληξαμε στα σεμιναρια πιανου και τα σχολια για τον μινιμαλισμο και την επιδραση του στο πειραματικο κουκλοθεατρο!
ναι ραντεβου για ξυλιες και μετα δινουμε δικαιωματα στους αλλους να μας λενε δολοφονους

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
ναι ραντεβου για ξυλιες και μετα δινουμε δικαιωματα στους αλλους να μας λενε δολοφονους
τυπε εχω μια εντυπωση οτι εισαι παλιος εδω στο νημα.....εκανες τιποτα παρεες με τερματοφυλακες παλαιοτερα?....ξερεις εναν αλαναρο με νικ "νικ140" ,εχετε καποια συγγενικη σχεση,ας πουμε εισαι μηπως ο ιδιος?

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Εύκολα το επαναφέρουμε τυπε.

Να βρεθούμε κάπου στα ενδιάμεσα...

Στην διάθεση σου.

:cool2:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
τυπε εχω μια εντυπωση οτι εισαι παλιος εδω στο νημα.....εκανες τιποτα παρεες με τερματοφυλακες παλαιοτερα?....ξερεις εναν αλαναρο με νικ "νικ140" ,εχετε καποια συγγενικη σχεση,ας πουμε εισαι μηπως ο ιδιος?
οχι ποιος ειναι αυτος? καμια σχεση τον Γεναρη μπηκα στο forum

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Και μια ιστορία από τα παλιά.
Αγώνας Παο-Παοκ στην Γλυφάδα.
Κύπελο νομίζω δεκαετία 90..Πηγαινα σχολείο,πιτσιρικάς 14-15
Πάω να πάρω 2 προσκλήσεις πολύ πιο νωρίς,με το που στρίβω από Εσπερίδων πέφτω σε 500 περίπου Παόκια....
Εγώ με κασκολ,λέω τώρα με γάμησαν.Άβγαλτος ακόμα από επεισόδια κτλ.
Κι όμως δεν με πείραξε κανείς,λόγω ηλικίας λογικά.Ουτε κουβέντα ούτε τίποτα.
Πέρνα πιτσιρίκο μου είπε ένας.
Πέρασα πήγα στο Λιούγκας στο γραφείο αριστερά,πήρα τις προσκλήσεις και έφυγα κύριος.
Είχα πεταλούδα πάνω μου,αν με ψάχνανε την είχα γαμησει.Θα μου την βάζανε στον κωλο.... :confused:
Μου έχει μείνει αυτό.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Πάω να πάρω 2 προσκλήσεις πολύ πιο νωρίς,με το που στρίβω από Εσπερίδων πέφτω σε 500 περίπου Παόκια....
Πέρασα πήγα στο Λιούγκας στο γραφείο αριστερά,πήρα τις προσκλήσεις και έφυγα κύριος.
Είχα πεταλούδα πάνω μου,αν με ψάχνανε την είχα γαμησει.Θα μου την βάζανε στον κωλο.... :confused:
Μου έχει μείνει αυτό.
κατι τετοιες ιστοριες μου εχει πει κι εμενα ο πατερας μου οταν ηταν στον Πανελληνιο, αλλα ηταν λιγο πιο μεγαλος δηλαδη 18-25

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.283
Πόντοι
5.506
Μου έχει μείνει αυτό.
Τοτε υπηρχαν ακομα αντρακια, μετα εγιναν αδερφες τα μπαοκια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.283
Πόντοι
5.506
Παμε στα δικα μας παλι, μωρη γαμιολα κοροιδεψες τον ατενεζο χθες να σου κατσει κυρια μην κατσει κανενα Χ και σε κανει ο παλετας βρακι στη μπουγατσουπολη και του εταξες ανταλλαγμα το πιπελλο το σαββατο. Αλλα κι αυτος δεν ξερει ο μπουφος τι πουτανα εισαι και οτι το σαββατο θα σκυλιασεις να του ψυρισεις ΚΑΙ το κυπελλο μην ξυπνησουν τα προβατα σου.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Παμε στα δικα μας παλι, μωρη γαμιολα κοροιδεψες τον ατενεζο χθες να σου κατσει κυρια μην κατσει κανενα Χ και σε κανει ο παλετας βρακι στη μπουγατσουπολη και του εταξες ανταλλαγμα το πιπελλο το σαββατο. Αλλα κι αυτος δεν ξερει ο μπουφος τι πουτανα εισαι και οτι το σαββατο θα σκυλιασεις να του ψυρισεις ΚΑΙ το κυπελλο μην ξυπνησουν τα προβατα σου.
Μπουγατσουπολη κανονικα επρεπε να ειναι οι Σερρες, αυτες εχουν τη πιο καλη μπουγατσα

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom