You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Πολύ λουζερ ομάδα η Μπαρτσελόνα δε του ταιριάζει του Λεβα
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.479
- Πόντοι
- 2.606
τι σχεση εχει η αθηνα με τον πειραια ρε γιγα της κουλτουρας?Η δύναμη σουυυ είμαστε εμείς οι εκατομμύρια οι οπαδοί σουυυυ, η Τούμπα πάλιιιι θα είναι καζανιιιι γαμω τον.... Το υπόλοιπο δε μπορώ να το πω γιατί μένω Αθήνα και σέβομαι το τόπο που μένω
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
ε τι ειναι ο Πειραιας ρε φιλε? το λιμανι της Αθηνας δεν ειναι?τι σχεση εχει η αθηνα με τον πειραια ρε γιγα της κουλτουρας?
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.479
- Πόντοι
- 2.606
να ξες ,αν ημουν πειραιωτης θα σε εψαχνα να σε κεντησω....ε τι ειναι ο Πειραιας ρε φιλε? το λιμανι της Αθηνας δεν ειναι?
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
ολοι οσοι μενουν στα προαστια Αθηναιοι ειναι, απο Κηφισια μεχρι Βαρηνα ξες ,αν ημουν πειραιωτης θα σε εψαχνα να σε κεντησω....
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.180
- Πόντοι
- 3.346
Ναι αρχιστε την Γεωγραφια να πουμε ξερω γω
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.479
- Πόντοι
- 2.606
πως καταντησε το νημα αυτο ετσι?απο τα ραντεβου για ξυλιες καταληξαμε στα σεμιναρια πιανου και τα σχολια για τον μινιμαλισμο και την επιδραση του στο πειραματικο κουκλοθεατρο!Ναι αρχιστε την Γεωγραφια να πουμε ξερω γω
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
ναι ραντεβου για ξυλιες και μετα δινουμε δικαιωματα στους αλλους να μας λενε δολοφονουςπως καταντησε το νημα αυτο ετσι?απο τα ραντεβου για ξυλιες καταληξαμε στα σεμιναρια πιανου και τα σχολια για τον μινιμαλισμο και την επιδραση του στο πειραματικο κουκλοθεατρο!
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.479
- Πόντοι
- 2.606
τυπε εχω μια εντυπωση οτι εισαι παλιος εδω στο νημα.....εκανες τιποτα παρεες με τερματοφυλακες παλαιοτερα?....ξερεις εναν αλαναρο με νικ "νικ140" ,εχετε καποια συγγενικη σχεση,ας πουμε εισαι μηπως ο ιδιος?ναι ραντεβου για ξυλιες και μετα δινουμε δικαιωματα στους αλλους να μας λενε δολοφονους
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Εύκολα το επαναφέρουμε τυπε.πως καταντησε το νημα αυτο ετσι?απο τα ραντεβου για ξυλιες καταληξαμε στα σεμιναρια πιανου και τα σχολια για τον μινιμαλισμο και την επιδραση του στο πειραματικο κουκλοθεατρο!
Να βρεθούμε κάπου στα ενδιάμεσα...
Στην διάθεση σου.
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
οχι ποιος ειναι αυτος? καμια σχεση τον Γεναρη μπηκα στο forumτυπε εχω μια εντυπωση οτι εισαι παλιος εδω στο νημα.....εκανες τιποτα παρεες με τερματοφυλακες παλαιοτερα?....ξερεις εναν αλαναρο με νικ "νικ140" ,εχετε καποια συγγενικη σχεση,ας πουμε εισαι μηπως ο ιδιος?
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Και μια ιστορία από τα παλιά.
Αγώνας Παο-Παοκ στην Γλυφάδα.
Κύπελο νομίζω δεκαετία 90..Πηγαινα σχολείο,πιτσιρικάς 14-15
Πάω να πάρω 2 προσκλήσεις πολύ πιο νωρίς,με το που στρίβω από Εσπερίδων πέφτω σε 500 περίπου Παόκια....
Εγώ με κασκολ,λέω τώρα με γάμησαν.Άβγαλτος ακόμα από επεισόδια κτλ.
Κι όμως δεν με πείραξε κανείς,λόγω ηλικίας λογικά.Ουτε κουβέντα ούτε τίποτα.
Πέρνα πιτσιρίκο μου είπε ένας.
Πέρασα πήγα στο Λιούγκας στο γραφείο αριστερά,πήρα τις προσκλήσεις και έφυγα κύριος.
Είχα πεταλούδα πάνω μου,αν με ψάχνανε την είχα γαμησει.Θα μου την βάζανε στον κωλο....
Μου έχει μείνει αυτό.
Πάω να πάρω 2 προσκλήσεις πολύ πιο νωρίς,με το που στρίβω από Εσπερίδων πέφτω σε 500 περίπου Παόκια....
Πέρασα πήγα στο Λιούγκας στο γραφείο αριστερά,πήρα τις προσκλήσεις και έφυγα κύριος.
Είχα πεταλούδα πάνω μου,αν με ψάχνανε την είχα γαμησει.Θα μου την βάζανε στον κωλο....
Μου έχει μείνει αυτό.
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
κατι τετοιες ιστοριες μου εχει πει κι εμενα ο πατερας μου οταν ηταν στον Πανελληνιο, αλλα ηταν λιγο πιο μεγαλος δηλαδη 18-25Και μια ιστορία από τα παλιά.
Μου έχει μείνει αυτό.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.283
- Πόντοι
- 5.506
Τοτε υπηρχαν ακομα αντρακια, μετα εγιναν αδερφες τα μπαοκια.Και μια ιστορία από τα παλιά.
Μου έχει μείνει αυτό.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.283
- Πόντοι
- 5.506
Παμε στα δικα μας παλι, μωρη γαμιολα κοροιδεψες τον ατενεζο χθες να σου κατσει κυρια μην κατσει κανενα Χ και σε κανει ο παλετας βρακι στη μπουγατσουπολη και του εταξες ανταλλαγμα το πιπελλο το σαββατο. Αλλα κι αυτος δεν ξερει ο μπουφος τι πουτανα εισαι και οτι το σαββατο θα σκυλιασεις να του ψυρισεις ΚΑΙ το κυπελλο μην ξυπνησουν τα προβατα σου.πως καταντησε το νημα αυτο ετσι?απο τα ραντεβου για ξυλιες καταληξαμε στα σεμιναρια πιανου και τα σχολια για τον μινιμαλισμο και την επιδραση του στο πειραματικο κουκλοθεατρο!
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Μπουγατσουπολη κανονικα επρεπε να ειναι οι Σερρες, αυτες εχουν τη πιο καλη μπουγατσαΠαμε στα δικα μας παλι, μωρη γαμιολα κοροιδεψες τον ατενεζο χθες να σου κατσει κυρια μην κατσει κανενα Χ και σε κανει ο παλετας βρακι στη μπουγατσουπολη και του εταξες ανταλλαγμα το πιπελλο το σαββατο. Αλλα κι αυτος δεν ξερει ο μπουφος τι πουτανα εισαι και οτι το σαββατο θα σκυλιασεις να του ψυρισεις ΚΑΙ το κυπελλο μην ξυπνησουν τα προβατα σου.
Τελευταία τροποποίηση:
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.283
- Πόντοι
- 5.506
Ισχυει, επιβεβαιωνω και επαυξανωΜπουγατσουπολη κανονικα επρεπε να ειναι η Σερρες, αυτες εχουν τη πιο καλη μπουγατσα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 83K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K