Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Πού να πάει στην Αγγλία η κότα...
Τι κότα ο Λεβα ρε φίλε ? Τέτοιοι παίχτες σπάνια βγαίνουν, σεβασμός στον τεράστιο striker, όλη η Ευρώπη για τον αυτόν μίλαγε, μια μέρα θα πάω Γερμανία να πάρω αυτόγραφο, ούτε από Ρονάλντο θέλω ούτε Μέσι, μόνο Λέβα. Πιο μεγάλη αδικία απ'το να δώσεις τη χρυσή μπάλα στο Μέσσι δεν υπάρχει

Τελευταία τροποποίηση:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Και το γραφει στο νημα του Παοκ.
:uglystupid:
Ναι το γράφω στο νήμα του ΠΑΟΚ γιατί είμαι ΠΑΟΚ, Μπάγερν είμαι από ξένες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατί έχεις θέμα με τη Μπάγερν ρε φίλε μια χαρά ομάδα είναι

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Ναι το γράφω στο νήμα του ΠΑΟΚ γιατί είμαι ΠΑΟΚ, Μπάγερν είμαι από ξένες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατί έχεις θέμα με τη Μπάγερν ρε φίλε μια χαρά ομάδα είναι
μονο μαντσεστερ μαν τιποτα αλλο :undecided:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Η δύναμη σουυυ είμαστε εμείς οι εκατομμύρια οι οπαδοί σουυυυ, η Τούμπα πάλιιιι θα είναι καζανιιιι γαμω τον.... Το υπόλοιπο δε μπορώ να το πω γιατί μένω Αθήνα και σέβομαι το τόπο που μένω

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.978
Πόντοι
3.656
Τι κότα ο Λεβα ρε φίλε ? Τέτοιοι παίχτες σπάνια βγαίνουν, σεβασμός στον τεράστιο striker, όλοι η Ευρώπη για τον αυτόν μίλαγε, μια μέρα θα πάω Γερμανία να πάρω αυτόγραφο, ούτε από Ρονάλντο θέλω ούτε Μέσι, μόνο Λέβα. Πιο μεγάλη αδικία απ'το να δώσεις τη χρυσή μπάλα στο Μέσσι δεν υπάρχει

Ο Ιμπραήμοβιτς πήγε 35 στην Μαν Γιουναιτεντ για να δείξει ότι μπορεί να παίξει στo δυσκολότερο πρωτάθλημα.Ο Ρονάλντο στα 37.Γιατί να μην πάει κι αυτός;Στη μπουντεσλίγκα με την Μπάγερν μπορεί να βγαίνει πρώτος σκορερ μέχρι τα 45,σιγά το κατόρθωμα.Αν βάλει και στην Ισπανία 30 γκολ θα τον παραδεχτώ

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ο Ιμπραήμοβιτς πήγε 35 στην Μαν Γιουναιτεντ για να δείξει ότι μπορεί να παίξει στo δυσκολότερο πρωτάθλημα.Ο Ρονάλντο στα 37.Γιατί να μην πάει κι αυτός;Στη μπουντεσλίγκα με την Μπάγερν μπορεί να βγαίνει πρώτος σκορερ μέχρι τα 45,σιγά το κατόρθωμα.Αν βάλει και στην Ισπανία 30 γκολ θα τον παραδεχτώ
αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι παιχταρας, ασχετα το πρωταθλημα επισης ειναι και το Τσαμπιονς Λιγκ, ουτε αναιρει το γεγονος οτι τον αδικησαν το 21

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom