ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.491
- Πόντοι
- 5.006
Πάει ο λεβα φιλεΕγώ αφού είμαι Μπάγερν
Πάει ο λεβα φιλεΕγώ αφού είμαι Μπάγερν
Γάμησε τα ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής είναι , και ο πιο αδικημένος όσον αφορά τα βραβεία που έπρεπε να πάρειΠάει ο λεβα φιλε
Πάει ο λεβα φιλε
Και βρήκε ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του ο μπαγλαμάς...
Αφού είσαι Μπαγερν πάρε αυτό.Εγώ αφού είμαι Μπάγερν
ελεος μπαγερνΑφού είσαι Μπαγερν πάρε αυτό.
Και το γραφει στο νημα του Παοκ.ελεος μπαγερν
Τι κότα ο Λεβα ρε φίλε ? Τέτοιοι παίχτες σπάνια βγαίνουν, σεβασμός στον τεράστιο striker, όλη η Ευρώπη για τον αυτόν μίλαγε, μια μέρα θα πάω Γερμανία να πάρω αυτόγραφο, ούτε από Ρονάλντο θέλω ούτε Μέσι, μόνο Λέβα. Πιο μεγάλη αδικία απ'το να δώσεις τη χρυσή μπάλα στο Μέσσι δεν υπάρχειΠού να πάει στην Αγγλία η κότα...
Ναι το γράφω στο νήμα του ΠΑΟΚ γιατί είμαι ΠΑΟΚ, Μπάγερν είμαι από ξένεςΚαι το γραφει στο νημα του Παοκ.
Γιατί έχεις θέμα με τη Μπάγερν ρε φίλε μια χαρά ομάδα είναιελεος μπαγερν
μονο μαντσεστερ μαν τιποτα αλλοΝαι το γράφω στο νήμα του ΠΑΟΚ γιατί είμαι ΠΑΟΚ, Μπάγερν είμαι από ξένες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί έχεις θέμα με τη Μπάγερν ρε φίλε μια χαρά ομάδα είναι
εκανα rotation ρε για να εχω τους παικτουρες μου ετοιμους για τον τελικοΑφού πήγες με κατεβασμένα σορτσάκια ρε κακομοίρογλου. Έπαθε λάστιχο το τρένο του Καρβέλα.
Μάντσεστερ Σίτι η Γιουνάιτεντ?μονο μαντσεστερ μαν τιποτα αλλο
Θα σου κάνει ριφιφί ο μπούξος το Σάββατοεκανα rotation ρε για να εχω τους παικτουρες μου ετοιμους για τον τελικο
Τι κότα ο Λεβα ρε φίλε ? Τέτοιοι παίχτες σπάνια βγαίνουν, σεβασμός στον τεράστιο striker, όλοι η Ευρώπη για τον αυτόν μίλαγε, μια μέρα θα πάω Γερμανία να πάρω αυτόγραφο, ούτε από Ρονάλντο θέλω ούτε Μέσι, μόνο Λέβα. Πιο μεγάλη αδικία απ'το να δώσεις τη χρυσή μπάλα στο Μέσσι δεν υπάρχει
αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι παιχταρας, ασχετα το πρωταθλημα επισης ειναι και το Τσαμπιονς Λιγκ, ουτε αναιρει το γεγονος οτι τον αδικησαν το 21Ο Ιμπραήμοβιτς πήγε 35 στην Μαν Γιουναιτεντ για να δείξει ότι μπορεί να παίξει στo δυσκολότερο πρωτάθλημα.Ο Ρονάλντο στα 37.Γιατί να μην πάει κι αυτός;Στη μπουντεσλίγκα με την Μπάγερν μπορεί να βγαίνει πρώτος σκορερ μέχρι τα 45,σιγά το κατόρθωμα.Αν βάλει και στην Ισπανία 30 γκολ θα τον παραδεχτώ