athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.550
- Πόντοι
- 12.756
η νικη εχει σημασιατι σας εκανε ο γυφτοβιτς ρε?
Στο είπα προχωράμεη νικη εχει σημασια
Tυπικά παοξίδια σκέψη.Μήπως να το δώσουμε σήμερα το ματσάκι;
Βρε χέστηκα για το τι θα κάνει ο βάζελος. Οι άλλοι οι ξεφτίλες να μην βγουν θέλω...
Προκειμένου να βγει ο Γαύρος Β στην Ευρώπη, ας χάσουμε. Να πάμε ξεκούραστοι την Πέμπτη στη Γαλλία. Εσείς γαυράκια, βρείτε αναπαυτικό καναπέ...Tυπικά παοξίδια σκέψη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προκειμένου να βγει ο Γαύρος Β στην Ευρώπη, ας χάσουμε. Να πάμε ξεκούραστοι την Πέμπτη στη Γαλλία. Εσείς γαυράκια, βρείτε αναπαυτικό καναπέ...
ΥΓ. Κι εσείς το ίδιο δεν κάνατε; Η νομίζετε ότι τρώμε σανό, όταν κατσατε κ χάσατε από το υποκατάστημα μέσα στο Χαριλάου, με το τείχος που έσκυψε για να περάσει η μπάλα...
Άστον,σκουπιζει τα χύσια από τη μούρη ακόμα....@mpouxos δεν πιστευω να στεναχωρηθηκες;
ΓΑΜΩΣΠΙΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ....ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑΑΥΡΙΟ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Τέτοιο φιάσκο, τέτοιο σκάνδαλο δεν έχει ξαναγίνει. Ενώ ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται την Πέμπτη στη Μασσαλία για τα προημιτελικά του Conference League και θα ΕΧΕΙ στο πλευρό του 3500 οπαδούς του αποφασίζουν για πρώτη φορά στα χρονικά να απεργήσουν για 24 ώρες οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και η απεργία τους κρίνεται νόμιμη από τα ελληνικά δικαστήρια γεγονός που δεν έχει προηγούμενο.
Όλοι γνωρίζατε ότι τη συγκεκριμένη ημερομηνία πετάνε 3500 ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ για τη Γαλλία, όλοι γνωρίζετε ότι είναι ένας κλάδος που είναι πολύ δύσκολο να απεργήσει ολοκληρωτικά. Όταν απεργούν οι γιατροί στα εφημερεύοντα νοσοκομεία υπάρχουν γιατροί όλων των ειδικοτήτων δεν πεθαίνει ο κόσμος επειδή απεργούν οι γιατροί. Όλοι έχουν δικαίωμα στην απεργία αλλά κάποιοι τομείς δουλεύουν με μειωμένο προσωπικό σε οποιαδήποτε περίπτωση.
ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ ΑΜΕΣΑ, ο ΠΑΟΚ θα έχει το λαό στο πλευρό του για να πάρει την πρόκριση. Έχουμε κλείσει αεροπλάνα, έχουμε κλείσει ξενοδοχεία, έχουμε αγοράσει τα εισιτήρια του αγώνα. Εμείς θα γίνουμε στην τελική οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και τα αεροπλάνα θα πετάξουν. Καλούμε όλο το λαό του ΠΑΟΚ αύριο στο αεροδρόμιο Μακεδονία στις 5 το απόγευμα. Την πρόκριση θα την πάρουμε ΕΜΕΙΣ.
Με το που βγήκε η ανακοίνωση, μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκε κ η λύση!
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ!!!
ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ!
ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΌΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ!!!
ομορφα στον μπουχο ρε καναπεδατε
Ρε τραβά να βάψεις κανένα καγκελοομορφα στον μπουχο ρε καναπεδατε
εγω θα φτιαξω γηπεδαραΡε τραβά να βάψεις κανένα καγκελο
εγω θα φτιαξω γηπεδαρα
εγω θα φτιαξω γηπεδαρα