shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
ΕτσιΜπουξαρε ζηταω συγνωμη προκαταβολικως ΑΛΛΑ πρεπει να κερδισω
ΕτσιΜπουξαρε ζηταω συγνωμη προκαταβολικως ΑΛΛΑ πρεπει να κερδισω
μαλακα δεν μας βλεπω για ευρωπη αν δεν παρουμε κυπελλο
Όχι ρε θα κερδίσουμε σήμερα μπουχος και προχωράμεμαλακα δεν μας βλεπω για ευρωπη αν δεν παρουμε κυπελλο
για να δουμε σε αναμμενα καρβουνα ειμαιΌχι ρε θα κερδίσουμε σήμερα μπουχος και προχωράμε
που θα το δεις?για να δουμε σε αναμμενα καρβουνα ειμαι
τηλεορασαρα μου με καφεδαραπου θα το δεις?
σταματα ρε γρουσουζαρεΑντε 1-3 γιατι ειστε καλα παιδια.
0-3 σκορ το επαιξες;σταματα ρε γρουσουζαρε
Ενω ο ΠΑΟ θα παρει το ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ...Δεδομένο 1ο : το σκουλήκι, μετά την σημερινή ισοπαλία με τον ΠΑΣ, πήγε στους 47 πόντους.
Δεδομένο 2ο : ο Βάζελος είναι στους 44 πόντους.
Δεδομένο 3ο : εμείς έχουμε 59 πόντους. Ούτε πρωτάθλημα μπορούμε να χτυπήσουμε (ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας), ούτε κινδυνεύει η 2η θέση.
Μήπως να το δώσουμε σήμερα το ματσάκι;
Και πάμε ξεκούραστοι στη Μασσαλία, και βοηθάμε μια σοβαρή ομάδα να βγει Ευρώπη. Αλλιώς, αν τα ερπετά βγουν Ευρώπη, πάλι θα κληρωθούν με κανένα μεγαθήριο τύπου Αστάνα ή Κόλος Κοβαλίνκα ή κανένα άλλο βουβαλοχώρι, θα αποκλειστούν, και η Ελλάδα θα χάσει και την 15η θέση στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ. Θυσία για το γενικότερο καλό γινόμαστε πάλι ρε πούστη μου...
Βρε χέστηκα για το τι θα κάνει ο βάζελος. Οι άλλοι οι ξεφτίλες να μην βγουν θέλω...Ενω ο ΠΑΟ θα παρει το ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ...
Θυσία για το γενικότερο καλό γινόμαστε πάλι ρε πούστη μου.
ΝΑΙΕνω ο ΠΑΟ θα παρει το ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ...
Γιατί γελάτε κύριε;
ΝΑΙΕνω ο ΠΑΟ θα παρει το ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ...
Ας μιλήσουμε για κάτι πιο ρεαλιστικό και να σου παραθέσω απόσπασμα από το προηγούμενο ποστ σου.Γιατί γελάτε κύριε;
Εσείς διδάσκετε ήθος και πολιτισμό...
Δεδομένο 3ο : εμείς έχουμε 59 πόντους. Ούτε πρωτάθλημα μπορούμε να χτυπήσουμε (ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας), ούτε κινδυνεύει η 2η θέση.
Το να γίνει σήμερα στραβή στο Τηγάνι είναι τόσο πιθανό , όσο και το να πάρουν τον Βαγγέλα για φωτομοντέλο.Ας μιλήσουμε για κάτι πιο ρεαλιστικό και να σου παραθέσω απόσπασμα από το προηγούμενο ποστ σου.
Κέρδισε εσύ σήμερα, να γίνει καμιά στραβή στο Καραϊσκάκη και την επόμενη ακριβώς έρχομαι Τούμπα... Για βάλτα κάτω με νίκη της ομάδας σου και εκεί.