Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.852
Πόντοι
10.326

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
Δεν έχω ιδέα δεν είμαι σε φάση να τον ακολουθήσω λεπτομερώς είδα τη λάσπη απλά. Πολλοί θα μπορούσαν να πετάνε λάσπη. Ξέρεις εσύ να μου πεις ?
Να τα μας παλι απο την αρχη την κασετα.

Μπλιωνας Τασκο Αλκης. Φτιαγμενοι απο λασπη και οι τρεις κατα την αποψη σου.
Για αυτο ειστε οτι σιχαμεροτερο .

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
Το ότι θα έβρισκα και βαλτα παπαγαλάκια με τόσο μίσος προς τον ΠΑΟΚ και στο μπου με ξεπερνάει.

Για το οτι ανηκεις κι εσυ στο ιδιο οπαδικο κινημα με τους δολοφονους θα μας πεις κατι ή αλλα λογια να αγαπιομαστε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είναι ένας μαλακακος που υποστηρίζει την ομάδα που έχει για σήμα την κραμπα κ το λάστιχο στον κωλο!
Χρόνια βιασμενος από τον μεγάλο ΠΑΟΚ...Δεν λέει να το καταλάβει πως όσο ζεί θα τον γαμαμε για μια ζωή κ αυτό θα είναι πάντα Νόμος!
Απο τότε που ειδα πως εισαι εραστης τραβεστοψωλων , τι να ασχοληθω μαζι σου.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.734
Πόντοι
14.936
Δεν έχω ιδέα δεν είμαι σε φάση να τον ακολουθήσω λεπτομερώς είδα τη λάσπη απλά. Πολλοί θα μπορούσαν να πετάνε λάσπη. Ξέρεις εσύ να μου πεις ?
Καλησπέρα τσακάλι.
Αρειανός είναι ο τύπος.
Λατρεύει να μισεί τον ΠΑΟΚ και ακόμα πιο πολύ τον λαό του.
Εν τω μεταξυ του λέμε ότι σε όλες τις ομάδες έχει και καλούς και κακούς οπαδούς αυτός ΟΧΙ εκεί το δικό του.
Ο Άρης έχει ΜΟΝΟ υγιείς φιλάθλους.
Μην ασχολείσαι καθόλου δεν βγαίνει νόημα.

byblo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
85
Πόντοι
1
Θα πρεπει να βγει εκτος νόμου ο σύλλογος οπως εγινε με την χρυσή αυγή.

Και καποια μερα να λεμε
-"τον βλεπεις αυτον? Ηταν παοκτζης , εσπαζε τζαμαρίες"
-τον βλεπεις αυτον ? Ετρωγε σε εκδρομές και δεν πληρωνε και κοκορευοταν κιολας
-τον βλεπεις αυτον? Μαζι με αλλους 5-6 την πεφταν σε ανυπερασπιστους και ανυποψιαστους οπαδους αλλων ομαδων
- τον βλεπεις αυτον? Ηταν αστυνομικος κι εκανε πως δεν εβλεπε οταν σαπιζαν 15χρονα στο ξύλο
-τον βλεπεις αυτον. Ηταν παοκτζης αλλα δεν εκανε μαλακιες, ηταν απο τους λιγους
Για το οτι ανηκεις κι εσυ στο ιδιο οπαδικο κινημα με τους δολοφονους θα μας πεις κατι ή αλλα λογια να αγαπιομαστε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Απο τότε που ειδα πως εισαι εραστης τραβεστοψωλων , τι να ασχοληθω μαζι σου.
Σκουλήκι είσαι ρε σκουπίδι ;

byblo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
85
Πόντοι
1
Σκουλήκι είσαι ρε σκουπίδι ;
Πες μας. Ρε σκουπίδι το 82 όταν σκοτώσατε τον Δημητριαδη ήταν πολύ παλιά ε; Τα παιδιά που τα κάψανε ζωντανά στην Αθήνα καλά τα κάνανε ε; Τον Κυπραίο που τον πάτησαν ζωντανό σκυλα τον γέννησε ε; Σκουπίδι κάτι σκουλίκια σαν κ σενα γεννάν την βία (θέλεις να σου στείλω τι σήκωνε ο τοσκο στο fb, σηκωνε βίντεο από ανελέητο ξύλο που έριχνε σε πασοκτζήδες μαζί με σκουλίκια επιστήμονες )

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
Πες μας. Ρε σκουπίδι το 82 όταν σκοτώσατε τον Δημητριαδη ήταν πολύ παλιά ε; Τα παιδιά που τα κάψανε ζωντανά στην Αθήνα καλά τα κάνανε ε; Τον Κυπραίο που τον πάτησαν ζωντανό σκυλα τον γέννησε ε; Σκουπίδι κάτι σκουλίκια σαν κ σενα γεννάν την βία (θέλεις να σου στείλω τι σήκωνε ο τοσκο στο fb, σηκωνε βίντεο από ανελέητο ξύλο που έριχνε σε πασοκτζήδες μαζί με σκουλίκια επιστήμονες )
Στειλε να δουμε ρε γκεμπελς

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.725
Πόντοι
2.606
τυπε εδερνε ο τοσκο πασοκτζηδες στο κοζλοντουι?

byblo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
85
Πόντοι
1
Οχι φίλε ερχόταν Θεσσαλονίκη για πεσίματα ήταν χουλιγκανος
Τέλος πάντων το παιδί έφυγε κ κακός μιλάμε τώρα για ένα παιδί που έφυγε απλά ο άλλος είναι επικίνδυνος με πόλη μίσος μέσα του.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
Οχι φίλε ερχόταν Θεσσαλονίκη για πεσίματα ήταν χουλιγκανος
Οποιος υποθετουμε ερχεται στην θεσνικη για πεσιματα, τον σκοτωνουμε και εχουμε δικιο.

-byblo 2022

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
Τέλος πάντων το παιδί έφυγε κ κακός μιλάμε τώρα για ένα παιδί που έφυγε απλά ο άλλος είναι επικίνδυνος με πόλη μίσος μέσα του.
Εισαι καλα ρε ψυχακια. Δολοφονησατε 2, ο ενας εντελως ασχετος απο οπαδικα κ θα μου πεις αν εχω μισος?
Ναι ρε, εχω μισος απυθμενο για το 80% τα κοπροσκυλα που στο ονομα του μπαοκ, σκοτωνετε, μαχσιρωνετε, 'σπαζετε, ριμαζετε, καιτε με την σιωπηρή συγκαταθεση των ρώσων ολιγαρχων.
Δολοφονοι

byblo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
85
Πόντοι
1
Εισαι καλα ρε ψυχακια. Δολοφονησατε 2, ο ενας εντελως ασχετος απο οπαδικα κ θα μου πεις αν εχω μισος?
Ναι ρε, εχω μισος απυθμενο για το 80% τα κοπροσκυλα που στο ονομα του μπαοκ, σκοτωνετε, μαχσιρωνετε, 'σπαζετε, ριμαζετε, καιτε με την σιωπηρή συγκαταθεση των ρώσων ολιγαρχων.
Δολοφονοι
Σκουπιδοτενεκε

byblo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
85
Πόντοι
1

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.725
Πόντοι
2.606
Γεματος επιχειρήματα
Ισα μωρη λουλου που θες και επιχειρηματα.....εδω και πανω απο ενα μηνα μας τα εχεις κανει ζεπελιν ΡΕ παλιοβλακα λες και σε ψαχνουμε με καλασνικωφ .....αν δεν αντεχεις τραβα μαχαιρωσου με αλλους μαλακες ψυχασθενεις ,η ψειρου περιμενει κατι μαλακες σαν και σενα και τα αλλα τα μουνοπανα.....το παιδακι εφυγε τσαμπα και ορισμενοι ακομα δεν λετε να βγαλετε τον σκασμο και να βαλετε μυαλο....εχουμε πει εχουμε κανει αλλα καπου ενα φρενο.....αντε γαμιδια μαλακες λες και ζειτε για σουβλιες ....τουλαχιστον βγαλτε τον σκασμο εδω μεσα ,δεν υπαρχει λογος να μας ζαλιζεις τα αρχιδια και εδω μεσα.....αρκετα ρε μαλακα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.....Και στα αρχιδια σας ολα αλλα δειχτε λιγο σεβασμο στον πιτσιρικα που πηγε τζαμπα και σκαστε επιτελους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom