Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
Ντροπή των συλλογων και ντροπή των οπαδών σε επικίνδυνο βαθμό.
Οταν λεω πως πρεπει να διαλυθει αυτο το σωματειο, κατι ξερω.

20220227_170001.jpg

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.109
Πόντοι
10.411

20220227_170001.jpg
Τώρα με τον πόλεμο το σήκωσαν αυτό,ή είναι παλιό? :confused: :confused:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706

Ο "δικος μας" ρώσος ολιγαρχης θα παρει επισης θέση ή δεν θελει να δυσαρεστησει τον πούτιν βαφοντας τα χέρια του με αιμα αθώων ουκρανων ( εφοσον πληρωνει εκατομυρια σε φόρους στην ρωσία που τα χρηματα γινοντε σφαιρες και βόμβες)?

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706

20220227_170001.jpg
Θα πρεπει να βγει εκτος νόμου ο σύλλογος οπως εγινε με την χρυσή αυγή.

Και καποια μερα να λεμε
-"τον βλεπεις αυτον? Ηταν παοκτζης , εσπαζε τζαμαρίες"
-τον βλεπεις αυτον ? Ετρωγε σε εκδρομές και δεν πληρωνε και κοκορευοταν κιολας
-τον βλεπεις αυτον? Μαζι με αλλους 5-6 την πεφταν σε ανυπερασπιστους και ανυποψιαστους οπαδους αλλων ομαδων
- τον βλεπεις αυτον? Ηταν αστυνομικος κι εκανε πως δεν εβλεπε οταν σαπιζαν 15χρονα στο ξύλο
-τον βλεπεις αυτον. Ηταν παοκτζης αλλα δεν εκανε μαλακιες, ηταν απο τους λιγους

Cannon 4

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2021
Like
32
Πόντοι
0
Θα πρεπει να βγει εκτος νόμου ο σύλλογος οπως εγινε με την χρυσή αυγή.

Και καποια μερα να λεμε
-"τον βλεπεις αυτον? Ηταν παοκτζης , εσπαζε τζαμαρίες"
-τον βλεπεις αυτον ? Ετρωγε σε εκδρομές και δεν πληρωνε και κοκορευοταν κιολας
-τον βλεπεις αυτον? Μαζι με αλλους 5-6 την πεφταν σε ανυπερασπιστους και ανυποψιαστους οπαδους αλλων ομαδων
- τον βλεπεις αυτον? Ηταν αστυνομικος κι εκανε πως δεν εβλεπε οταν σαπιζαν 15χρονα στο ξύλο
-τον βλεπεις αυτον. Ηταν παοκτζης αλλα δεν εκανε μαλακιες, ηταν απο τους λιγους
Τι ομάδα είσαι? Έτσι απορώ χωρίς να χω διαβάσει λεπτομερώς τα όσα γράφεις μόνο βλέπω ότι γράφεις συνέχεια και πετάς λάσπη για τον ΠΑΟΚ.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.684
Πόντοι
4.546
Τι ομάδα είσαι? Έτσι απορώ χωρίς να χω διαβάσει λεπτομερώς τα όσα γράφεις μόνο βλέπω ότι γράφεις συνέχεια και πετάς λάσπη για τον ΠΑΟΚ.

Εσύ τί πιστεύεις να ναι ρεεέεεεε τύπε;;;;; ?

Cannon 4

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2021
Like
32
Πόντοι
0
Εσύ τί πιστεύεις να ναι ρεεέεεεε τύπε;;;;; ?
Δεν έχω ιδέα δεν είμαι σε φάση να τον ακολουθήσω λεπτομερώς είδα τη λάσπη απλά. Πολλοί θα μπορούσαν να πετάνε λάσπη. Ξέρεις εσύ να μου πεις ?

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.684
Πόντοι
4.546
Δεν έχω ιδέα δεν είμαι σε φάση να τον ακολουθήσω λεπτομερώς είδα τη λάσπη απλά. Πολλοί θα μπορούσαν να πετάνε λάσπη. Ξέρεις εσύ να μου πεις ?

Ούτε κι εγώ τύπε ΔΕΝ ασχολούμαι.. το μόνο σίγουρο πως ΔΕΝ είναι ΠΑΟΚ!

Cannon 4

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2021
Like
32
Πόντοι
0
Ούτε κι εγώ τύπε ΔΕΝ ασχολούμαι.. το μόνο σίγουρο πως ΔΕΝ είναι ΠΑΟΚ!
Το ότι θα έβρισκα και βαλτα παπαγαλάκια με τόσο μίσος προς τον ΠΑΟΚ και στο μπου με ξεπερνάει.

• Like
Αντιδράσεις: msakis

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.373
Πόντοι
6.256

Αναστέλλονται οι άδειες διαμονής επενδυτικού σκοπού για Ρώσους πολίτες στην Ελλάδα​

Στην αναστολή της έκδοσης και ανανέωσης αδειών διαμονής επενδυτικού σκοπού που προέρχονται από πολίτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας προχωρά το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Η αναστολή αφορά και σε υπό εξέταση άδειες και σε νέα αιτήματα.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, δεν θα εξετάζονται μέχρι νεωτέρας αιτήσεις για άδειες διαμονής της κατηγορίας «στελέχη επιχειρήσεων» για πολίτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Επισημαίνεται, τέλος, ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε αναμονή σχετικών αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τι ρε παιδια θα παρουν πουλο Αιμπαν και Γκιωργκο Σαμπιντι; :confused: :confused: :confused:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.454
Πόντοι
5.006

Αναστέλλονται οι άδειες διαμονής επενδυτικού σκοπού για Ρώσους πολίτες στην Ελλάδα​

Στην αναστολή της έκδοσης και ανανέωσης αδειών διαμονής επενδυτικού σκοπού που προέρχονται από πολίτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας προχωρά το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Η αναστολή αφορά και σε υπό εξέταση άδειες και σε νέα αιτήματα.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, δεν θα εξετάζονται μέχρι νεωτέρας αιτήσεις για άδειες διαμονής της κατηγορίας «στελέχη επιχειρήσεων» για πολίτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Επισημαίνεται, τέλος, ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε αναμονή σχετικών αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τι ρε παιδια θα παρουν πουλο Αιμπαν και Γκιωργκο Σαμπιντι; :confused: :confused: :confused:
:piss: :piss::alivedick:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.852
Πόντοι
10.326
Είναι ένας μαλακακος που υποστηρίζει την ομάδα που έχει για σήμα την κραμπα κ το λάστιχο στον κωλο!
Χρόνια βιασμενος από τον μεγάλο ΠΑΟΚ...Δεν λέει να το καταλάβει πως όσο ζεί θα τον γαμαμε για μια ζωή κ αυτό θα είναι πάντα Νόμος!

• Like
Αντιδράσεις: msakis

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.454
Πόντοι
5.006
Είναι ένας μαλακακος που υποστηρίζει την ομάδα που έχει για σήμα την κραμπα κ το λάστιχο στον κωλο!
Χρόνια βιασμενος από τον μεγάλο ΠΑΟΚ...Δεν λέει να το καταλάβει πως όσο ζεί θα τον γαμαμε για μια ζωή κ αυτό θα είναι πάντα Νόμος!
Εσύ μορή τρύπα πόσο ακόμα πιο κάτω θα είσαι από τα αρχιδια μας :alivedick: :alivedick::tooth::smiling-face-with-heart-eyes::wanker:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.852
Πόντοι
10.326

Stories

Νέο!