geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.861
- Πόντοι
- 34.478
Τύπε, με μέτρο τη μαλαματίνα.Η μικρη ομαδα της γειτονιας η αλλιως γαυρος β. που επι 35 λεπτα στο δευτερο ημιχρονο επαιζε κατενατσιο, δεν ηθελε να βγει στον αγωνιστικο χωρο..φοβουμενοι μην σκισουν κανα καλτσον για αυτο θα παραμεινετε αλλα 100 χρονια ατιτλοι.
Παμε στους οπαδους μας..50 καθροι δεν γινεται να καταστρεψουν την ομαδα, πρεπει να τους βρουνε και να τους διωξουν απο το γηπεδο!
Αγωνιστικα.. οαρης εκανε 3 φασεις εβαλε ενα γκολ που η φαση ξεκινησε με φαουλ..μετα εβαλε πισω 15 ποδοσφαιριστες τους φροντιστες και το καρυπιδη και πηρε μετα απο 11 χρονια αποτελεσμα στην ΤΟΥΜΠΑ
Τύπε, με μέτρο τη μαλαματίνα.
ο "ενας απο εμας" αφησε την ομαδα ξεβρακωτη με σαπιους παιχτες απο τα αζητηταΚάθε 10+ Χρόνια κ ένα διπλό...αυτή είναι η μοναδική σας χαρά όσο ζείτε κ όσο θα ζείτε!
Πάμε στα δικά μας τώρα....με την μπούκα δεν στεναχωρήθηκα καθόλου, ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! Έπρεπε να πάρει όλη η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ!
Ο Ηγέτης υπάρχει και τον θέλουμε δίπλα μας, όπως έλεγε κάποτε ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!
Λείπεις ΠΡΟΕΔΡΑ και τα ποντίκια που έχεις δίπλα σου κάνουν τις μλκιες την μία πάνω στην άλλη!
ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ! ΒΓΑΛΤΕ ΕΓΩΙΣΜΟ Κ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ!!!
Κάθε 10+ Χρόνια κ ένα διπλό...αυτή είναι η μοναδική σας χαρά όσο ζείτε κ όσο θα ζείτε!
Πάμε στα δικά μας τώρα....με την μπούκα δεν στεναχωρήθηκα καθόλου, ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! Έπρεπε να πάρει όλη η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ!
Ο Ηγέτης υπάρχει και τον θέλουμε δίπλα μας, όπως έλεγε κάποτε ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!
Λείπεις ΠΡΟΕΔΡΑ και τα ποντίκια που έχεις δίπλα σου κάνουν τις μλκιες την μία πάνω στην άλλη!
ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ! ΒΓΑΛΤΕ ΕΓΩΙΣΜΟ Κ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ!!!
α και το μονο μηνυμα που πηραν ολοι ειναι οτι η ομαδα εχει γυφτικο dnaμε την μπούκα δεν στεναχωρήθηκα καθόλου, ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! Έπρεπε να πάρει όλη η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ!
Με Ιβάν ΕΔΩ δεν θα είχε γίνει ΤΙΠΟΤΑ!!!α και το μονο μηνυμα που πηραν ολοι ειναι οτι η ομαδα εχει γυφτικο dna
σιχαθηκα την ζωη μου να βλεπω νταγκλαρισμενους αναρχογυφτες να διακοπτουν ματς γιατι ετσι ξερωγω σε αυτο το γηπεδο
εξω οσοι δεν εχουν ολα τα δοντια τους απο την τουμπα τελος ας βρουν αλλου να παιξουν
θα προλαβαινε να μπουκαρει αυτος με κανενα ak-47?Με Ιβάν ΕΔΩ δεν θα είχε γίνει ΤΙΠΟΤΑ!!!
Συγγνώμη ρε φίλε, αλλά ειναι δυνατόν να λες πως επρεπε να γινει το ντου? Καταλαβαινεις οτι ειναι παραλογο αυτό.
Ναι ρε έπρεπε να γίνει ΤΕΛΟΣ!Συγγνώμη ρε φίλε, αλλά ειναι δυνατόν να λες πως επρεπε να γινει το ντου? Καταλαβαινεις οτι ειναι παραλογο αυτό.
και τι ακριβως κερδισαμε με το ντου ρε μπουχο? εμαθαν μπαλα τα σαπακια που φορτωθηκαμε?Ναι ρε έπρεπε να γίνει ΤΕΛΟΣ!
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ.
Οπως θες...Ναι ρε έπρεπε να γίνει ΤΕΛΟΣ!
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ.
Μην κολλάς ρε μλκ στην μπάλα. Δεν λειτουργεί τίποτα σωστά στον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ. ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ! Θα φανεί αν πήραν το μνμ με ΚΙΝΗΣΕΙΣ!και τι ακριβως κερδισαμε με το ντου ρε μπουχο? εμαθαν μπαλα τα σαπακια που φορτωθηκαμε?
ΧαχαχαχαΣυγγνώμη ρε φίλε, αλλά ειναι δυνατόν να λες πως επρεπε να γινει το ντου? Καταλαβαινεις οτι ειναι παραλογο αυτό.
σαν να μου λες η γκομενα μου ειναι ασχημη και την δερνω για να γινει πιο εξυπνηΜην κολλάς ρε μλκ στην μπάλα. Δεν λειτουργεί τίποτα σωστά στον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ. ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ! Θα φανεί αν πήραν το μνμ με ΚΙΝΗΣΕΙΣ!
ε ναι ρε συ δεν ηξερε ο μαλακας και αυτος οτι τα ζακια απο την 4 μπουκαρουν καθε δευτερη κυριακη και διακοπτουν τα ματςΚαι κερδισαμε ,και πλακα σας καναμε, και μεγαλοψυχια δειξαμε. Οταν τρωμε 5 απο γιαννενα αλλα πατάμε εσας μεσα στο ρδελο ,δειχνει πόσο παρακατιανοι ειστε. Οσο γιατον αλλοδαπό ξεχαστε τον σιγα σιγα. Τωρα που ειδε κ το πραγματικο σας προσωπο θα γινει λουης ακομη νωριτερα χαχχαχχ