CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.439
- Πόντοι
- 2.606
καλημερα αλανια...δεν φανταζομαι να εχετε ταραχτει απο χτες?Δηλαδη δεν το περιμενατε καπου καπως ,αυτη η φαρσα που εχει ξεκινησει απο το καλοκαιρι με τους παπαδες και συνεχιζε μεχρι χτες, να σταματησει ανωμαλα?Μην πεφτετε απο τα συννεφα.....μας ζαλισανε τα αρχιδια ολο το καλοκαιρι για μεταγραφες απο το πανω ραφι και για παιχταραδες που ηταν κλεισμενοι απο τον περσινο χειμωνα και τελικα καταφεραν να διωξουν το καραφλο τανκ και να φερουν παρακαλετα ενα συνταξιουχο παλτο απο την αεχ ,δεν καταφεραν να κρατησουν ουτε τον μπαμπα,δεξι μπακ εφεραν τα αρχιδια τους και κερασακι δανειστηκαν τον ακπομ που το παιδι ειχε δυο χρονια να ακουμπησει μπαλα......Αν δε,δεν επαιζε ο κουρτιτς,σημερα θα γελουσε ο καθε πικραμενος(οχι οτι δεν γελαει δηλαδη)....
Ο ΙΒΑΝΑΡΟΣ εχει αφησει την ομαδα με τα πολυ βασικα και περιμενει ,οποτε χαλαρωστε......Με τον πολεμο που δεχεται απο την συμμορια ,ουτε γηπεδο ,ουτε παικταραδες ουτε τα σκαμπω μου και τα αρχιδια μου.....αυτοματο πιλοτο και εχει ο θεος(εμεις δεν εχουμε ουτε μαντηλι).....
υγ.....δεν εχω βρισει ποτε συνοπαδους ,αλλα ρε γαμημενοι εχτες μου την βιδωσατε πιο πολυ και απο τους πουστογαυρους!
υγ2 ...στο μπουρδελο των γαυρων βεβαια ,εχτες ηταν αλλη μια συνηθισμενη κυριακη στη δουλεια.....ρομπες,μη φοβαστε δεν κλανει ρε ο πεθαμενος!
υγ3..οβερ και αουτ τα λεμε ξανα οταν θα εχουμε κατι σοβαρο να πουμε!
Ο ΙΒΑΝΑΡΟΣ εχει αφησει την ομαδα με τα πολυ βασικα και περιμενει ,οποτε χαλαρωστε......Με τον πολεμο που δεχεται απο την συμμορια ,ουτε γηπεδο ,ουτε παικταραδες ουτε τα σκαμπω μου και τα αρχιδια μου.....αυτοματο πιλοτο και εχει ο θεος(εμεις δεν εχουμε ουτε μαντηλι).....
υγ.....δεν εχω βρισει ποτε συνοπαδους ,αλλα ρε γαμημενοι εχτες μου την βιδωσατε πιο πολυ και απο τους πουστογαυρους!
υγ2 ...στο μπουρδελο των γαυρων βεβαια ,εχτες ηταν αλλη μια συνηθισμενη κυριακη στη δουλεια.....ρομπες,μη φοβαστε δεν κλανει ρε ο πεθαμενος!
υγ3..οβερ και αουτ τα λεμε ξανα οταν θα εχουμε κατι σοβαρο να πουμε!