αμφισβητώ τις προθέσεις του και where his loyalty lies.
Με ποιές συνθήκες και ποιά περίοδο βγήκε η φουρνιά του εν μία νυκτί ρώσοι επιχειρηματίες και πάμπλουτοι είναι γνωστό.
Ότι δεν κατηγορήθηκε όπως ο κροκούς (τα ίδια και αυτός) δεν σημαίνει τίποτα.
οκ οταν εχεις κατι χειροπιαστο να μας πεις και οχι απλα να μιλας απο αντιπαθεια προς τον παοκ ή προς την επιχειρηματικοτητα του να μας το πεις.
παλαβιαρα συναδελφος κκε μου ελεγε προπερσι με ιστρο οτι κανει δωρεες σε εκκλησιες κλπ φιλανθρωπιες σε αρρωστα παιδια γιατι ετσι απαλλασεται απο φορο εισοδηματος....
της γνωστοποιησα οτι δωρεες που κανει στο πατριαρχειο ιεροσολυμων ή την παναγια σουμελα ή σε παιδια με καρκινο που πρεπει να παν εξωτερικο για χειρουργειο καμμια σχεση δεν μπορουν να εχουν με την ελληνικη νομοθεσια περι φορολογιας εισοδηματος φυσικου προσωπου ΓΙΑΤΙ Ως ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
οποτε απλα το βουλωσε λεγοντας ενα ξερο "α δεν το ηξερα" ΨΕΜΑΤΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ
αλλα ειναι η γραμμη του κκε να επιτηθεται σε καθε πατριωτη, οπως και η δικη σου να επιτηθεσαι σε καθε παοκση
την πατησε και μια γειτονισσα μου ετσι που την βγαλαν σεντρα οι κκε για κατι πατριωτικο και σωστο που υποστηριξε σχετικα με τα τελωνεια που δουλευε παλια και βγηκε η κοπελα και ειπε "τι λετε ρε παιδια για ρατσισμους και αλλα τετοια, απο εσας δεν το περιμενα, κκε ψηφιζω και εγω παντα και ολη μου η οικογενεια απο παραδοση"