Τρομακτικές αποκαλύψεις από το κυριακάτικο «Documento» για τη διαδρομή του χρήματος από εταιρίες προς το Noor 1 με τους 2.1 τόνους ηρωίνης και τα τραπεζικά εμβάσματα που «έκαψαν» τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
www.sdna.gr
3) καμμενος - συριζανελ :
Πάνος Καμμένος: Ναι, μίλησα επί 21 λεπτά με τον ισοβίτη για να δώσει στοιχεία για το Noor-1
«Αν έχετε τα άντερα καταθέστε τώρα πρόταση μομφής ή πρόταση για προανακριτική» προκάλεσε τον Μάκη Βορίδη ο Πάνος Καμμένος - Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι διαθέτει καταγραφές συνομιλιών από τον υπερκοριό της ΕΥΠ όπου βουλευτές της ΝΔ συνομιλούν με εμπλεκόμενους
www.protothema.gr
Αποκάλυψη-σοκ: Οι συνομιλίες Καμμένου-λιμενικού με τον ισοβίτη του Noor-1 (ΗΧΗΤΙΚΟ)
Αποκάλυψη σοκ που έρχεται να ρίξει φως στη σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί στο παρασκήνιο από πολιτικά και οικονομικά κέντρα προκειμένου να στοχοποιηθεί ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης φέρνει σ…
neodimokratis.gr
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σημερα ο τριανταφυλλοπουλος στο μετροσπορτ :
«Είχα δώσει τα χέρια με τον Ιβάν Σαββίδη για να ξεκινήσουμε μαζί το OPEN, ο ίδιος επειδή θα έβαζε τα χρήματα θα ήταν ο ιδιοκτήτης και εγώ θα έβαζα την ομάδα και τον τρόπο δουλειάς. Του είπα τι δεσμεύσεις έχετε και τότε μαζί του στη συναντηση είχε και τον Πάνο Καμμένο. Η πρώτη του δέσμευση ήταν η Ρωσία και ήμουν και εγώ σύμφωνος, ενώ η δεύτερη δέσμευση ήταν η Ορθοδοξία. 3η δέσμευση ήταν ο ΠΑΟΚ και συμφωνήσαμε και σε αυτό. 4η δέσμευση ήταν ο Τσίπρας και 5η ο Καμμένος. Τότε εγώ απάντησα ότι οι τρεις πρώτες είναι σταθερές ενώ οι άλλες δύο σήμερα είναι και αύριο δεν είναι, εγώ δεν έχω φίλους πολιτικούς και τότε του λέω ότι αν υπάρξει λόγος, θα είμαι απέναντι από τον Καμμένο. Ο ίδιος μάλιστα κοίταξε τον Καμμένο και τον ρώτησε αν θα γίνει αυτό, με τον Καμμένο να απαντάει ναι. Έτσι τελείωσε η συζήτησή μας. Πρέπει να πω βέβαια οτι ο Σαββιδης πολύ πιο κύριος απ' όλους αυτούς».
εχυσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα με το 3μπαλο στο ημιχρονο της ΑΕΚ Στον Αρη
με το που εμαθα οτι το τριπολη - μπαοκ θα γινει με ελληνα διαιτητη (μην με ρωτατε γιατι?γιατι ετσι..μπαοκ εισαι και εχεις αναγκη τους βαθμους για την ευρωπη), φυσικα δεν μπορουσα να χασω τον αγωνα...και λιγο πριν το 30, η μεγαλη μπαοκαρα με δικαιωσε :
πεντακαθαρο χερι του κρεσπο μεσα στην περιοχη, το ειδε ο κορακας, το ειδε το βαρ, κλαφτηκε και λιγο ο αστερας, και τελικα κορνερ....
αχαχαχχααχ τι γινεται ρε μαλακες....
κλαιω με κρεσπο και τον φουκαρα τον κορακα τον καραντωνη...
στις καθυστερησεις του 1ου ημιχρονου, παει ο αλλος να περασει μεσα στην περιοχη και ο κρεσπο ζμπουτσα του ολα..παει κατα πανω του και του ριχνει μια σπρωξια..ουτε μπαλα ουτε τιποτα...σου λεει ελληνα κορακα εχουμ, στα αρχιδια μου...
θυμισε αηττητοχαχααχαχ πρωταθλητη κρεσπο....