Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.454
Πόντοι
12.756
Ο Τακαρος σε αποκλειστική φοτο μετά το ματς με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη...
585-camisa-for%C3%A7as-manic%C3%B3mio-fatos-fantasias-homem-catalogo-4956.jpg

:tooth: :tooth::tooth:
χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
στον Μπουξο θα μιλας ομορφα αλλιως θα σε ταισω στο μποςς να ειμαστε ξηγημενοι
για να δεις ποσο μαλακας εισαι,εισαι ο μοναδικος που ονοματιζεις τον μπουχο μπουξο,κιμποκο της λεωφορου.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.454
Πόντοι
12.756
για να δεις ποσο μαλακας εισαι,εισαι ο μοναδικος που ονοματιζεις τον μπουχο μπουξο,κιμποκο της λεωφορου.
αποφοιτε δημοτικου εργατη της πρεσσας τον ονοματιζω ετσι γιατι εχει βαλει το x το αγγλικο και τιμω την ΣΩΣΤΗ αγγλικη ορολογια :2on1:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
αποφοιτε δημοτικου εργατη της πρεσσας τον ονοματιζω ετσι γιατι εχει βαλει το x το αγγλικο και τιμω την ΣΩΣΤΗ αγγλικη ορολογια :2on1:
ωραια τιμα και τ'αρχιδια μου τωρα πεογλυφτη. :alivedick:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.207
Πόντοι
5.006
α δηλαδη δεν ειναι "μπουχος" επειδη γινεται μπουχος καθε φορα που τον ξεφτυλιζουμε εδω μεσα?
:think:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.264
Πόντοι
5.506
παλι ενας γυρος ηταν μονο τυπε...
υπαρχει καμια χρονια απο την επανασταση του 1821 και μετα που να πηγατε εσεις εναν γυρο παραπανω ή ολο κατω απο τα αρχιδια μας ειστε???/
:confused: :confused: :confused: :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

o ορισμος του λουζερ : μας κοροιδευει επειδη ειναι μονο ενα γυρο κατω απο μας!!!!!
κλαμμααααααα
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Εδω ρε τυπε καποτε κοροιδευε το συμπολιτη του στο μπασκετ γιατι εφτανε τελικο Κυπελλουχων.
Σημειωση: επαιζε στο κυπελλουχων ως ΦΙΝΑΛΙΣΤ γιατι και εκει τον πιτσιλουσε ο τοτε αυτοκρατωρας.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.207
Πόντοι
5.006
Εδω ρε τυπε καποτε κοροιδευε το συμπολιτη του στο μπασκετ γιατι εφτανε τελικο Κυπελλουχων.
Σημειωση: επαιζε στο κυπελλουχων ως ΦΙΝΑΛΙΣΤ γιατι και εκει τον πιτσιλουσε ο τοτε αυτοκρατωρας.
ε σιγα ρε τυπε, τι ειναι ο τελικος κυπελλοχων?
μονο 10 γυροι παραπανω απο εκει που πηγαινε αυτος...

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.871
Πόντοι
4.766
Στοίχημα εσυ ζήτησες να βάλεις αρχικά, γιατί ήθελες να το παίξεις μάγκας. Στο ξαναλέω, γιατί είσαι μικρός ακόμη . Κουμάρι (πάσης φύσεως) παίζουμε με το μυαλό, αυτό δλδ που πιθανολογούμε ότι θα γίνει και όχι αυτό που θελουμε να γίνει. Αυτή είναι η διαφορά μας. Στοίχημα για το μεταξύ μας παιχνίδι δεν θα βάλω γιατί πολύ απλά πιστεύω πως θα χάσουμε, και χαμένα από χέρι στοιχήματα δεν βάζω.
Οσον αφορά σ’ αυτό που σε έθιξε, αναγνωρίζω πως η έκφραση ήταν άστοχη, την αποσύρω και απολογούμαι για το ότι σε έθιξα. Δεν ήταν πρέπον από μέρους μου.
Την καλησπέρα μου.
Και μόνος σου είπες ότι εισαι ακροδεξιός και χρυσαυγιτης. Άρα ή ξεγραψου τώρα από το σάιτ ή ζητά συγνώμη από όσους εθιξες.... Αλλιώς είσαι μια ρόμπα απλά που βγάζεις ήχους
..

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Και μόνος σου είπες ότι εισαι ακροδεξιός και χρυσαυγιτης. Άρα ή ξεγραψου τώρα από το σάιτ ή ζητά συγνώμη από όσους εθιξες.... Αλλιώς είσαι μια ρόμπα απλά που βγάζεις ήχους
..
Αμάν...
Το μωράκι έκανε ιδιαίτερα, και μου 'μαθε και τον Υπερσυντέλικο.
"μια ρόμπα απλά που βγάζει ήχους" !!! Ειλικρινώς αγαπητέ εκπλήσσομαι με την συγγραφική σας ευφράδεια. Λύστε μου όμως μια απορία: να αυτοδιαγραφώ επειδή είμαι ακροδεξιός ή επειδή έθιξα κάποιον;
Στην πρώτη περίπτωση, δεν θεωρώ πως οφείλω εξήγηση στον οποιονδήποτε για τις πολιτικές μου θέσεις. Εδώ άλλοι δεν ντρέπονται να πουν πως είναι κομμουνιστές, θα ντραπώ εγώ;
Στην δεύτερη, αν έθιξα κάποιον που δεν το άξιζε, εδώ είμαι να το συζητήσουμε. Αν στο παρελθόν έθιξα εσένα, και γι αυτό μου επιτίθεσαι, χωρίς στο φινάλε να σου πέφτει και λόγος μιας και η συζήτηση ήταν μεταξύ εμού και του Τζιμιάδη, καλά σου έκανα, αν είχες κάνει κάτι αντίστοιχο.

Τελευταία τροποποίηση:

Patousakias19

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2021
Like
33
Πόντοι
0
ρε μαλακες μη σπάτε μπάλες ρε βλήματα...γαμησατε το post

groper

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Like
44
Πόντοι
0
Θα σκάσετε αμφότεροι;
Πείτε τα αλλού. Δεν διαβάζουμε καν τι γράφετε.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.871
Πόντοι
4.766
Αμάν...
Το μωράκι έκανε ιδιαίτερα, και μου 'μαθε και τον Υπερσυντέλικο.
"μια ρόμπα απλά που βγάζει ήχους" !!! Ειλικρινώς αγαπητέ εκπλήσσομαι με την συγγραφική σας ευφράδεια. Λύστε μου όμως μια απορία: να αυτοδιαγραφώ επειδή είμαι ακροδεξιός ή επειδή έθιξα κάποιον;
Στην πρώτη περίπτωση, δεν θεωρώ πως οφείλω εξήγηση στον οποιονδήποτε για τις πολιτικές μου θέσεις. Εδώ άλλοι δεν ντρέπονται να πουν πως είναι κομμουνιστές, θα ντραπώ εγώ;
Στην δεύτερη, αν έθιξα κάποιον που δεν το άξιζε, εδώ είμαι να το συζητήσουμε. Αν στο παρελθόν έθιξα εσένα, και γι αυτό μου επιτίθεσαι, χωρίς στο φινάλε να σου πέφτει και λόγος μιας και η συζήτηση ήταν μεταξύ εμού και του Τζιμιάδη, καλά σου έκανα, αν είχες κάνει κάτι αντίστοιχο.
Τώρα περιμένεις ότι είμαι ένα 30+ τσογλανακι και να σου πω "άντε ρε μπάρμπα πάνε παίξε κάνα τάβλι στο καφενείο και άσε το σεξ για εμάς τους γαμιαδες... όχι" .. απλά θα σου αντιγραψω ότι έγραψε ο Jimiadis ..."οποτε λιγο προσεχε πως μιλας και τι μου λες...εγω δεν σε εθιξα ποτε" .. Αυτό τα λέει όλα σε πιάνει προσωπικό κόμπλεξ λόγω ηλικίας και θίγεις έναν συνάδελφο( σε θέμα ιερόδουλων πάντα)...Αν θέλετε να μαλώσετε για τις ομάδες-εταιριες που υποστηρίζετε υπάρχει και το πμ θα έπρεπε να το γνωρίζεις ως γηραιότερος...Και μωράκι να πεις τον εγγονό σου που δεν έχεις βέβαια...

groper

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Like
44
Πόντοι
0
Τα ζώα μας γράφουν κανονικά. Προέχει ο εγωισμός τους να πουν την μαλακία τους λες και διαβάζει κανείς τα σεντόνια τους.
ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom