athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.454
- Πόντοι
- 12.756
χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΟ Τακαρος σε αποκλειστική φοτο μετά το ματς με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη...
χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΟ Τακαρος σε αποκλειστική φοτο μετά το ματς με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη...
κλασσικο δειγμα μπαοκτζη.
ΣΚΑΣΕ Μπαρε και μιλα ομορφα στον Μπουξοκλασσικο δειγμα μπαοκτζη.
εσυ να σκασεις αλογοτροφη.ΣΚΑΣΕ Μπαρε και μιλα ομορφα στον Μπουξο
στον Μπουξο θα μιλας ομορφα αλλιως θα σε ταισω στο μποςς να ειμαστε ξηγημενοιεσυ να σκασεις αλογοτροφη.
για να δεις ποσο μαλακας εισαι,εισαι ο μοναδικος που ονοματιζεις τον μπουχο μπουξο,κιμποκο της λεωφορου.στον Μπουξο θα μιλας ομορφα αλλιως θα σε ταισω στο μποςς να ειμαστε ξηγημενοι
αποφοιτε δημοτικου εργατη της πρεσσας τον ονοματιζω ετσι γιατι εχει βαλει το x το αγγλικο και τιμω την ΣΩΣΤΗ αγγλικη ορολογιαγια να δεις ποσο μαλακας εισαι,εισαι ο μοναδικος που ονοματιζεις τον μπουχο μπουξο,κιμποκο της λεωφορου.
ωραια τιμα και τ'αρχιδια μου τωρα πεογλυφτη.αποφοιτε δημοτικου εργατη της πρεσσας τον ονοματιζω ετσι γιατι εχει βαλει το x το αγγλικο και τιμω την ΣΩΣΤΗ αγγλικη ορολογια
θα στα κανω μπεγλερια τα καρυδακια σουωραια τιμα και τ'αρχιδια μου τωρα πεογλυφτη.
α δηλαδη δεν ειναι "μπουχος" επειδη γινεται μπουχος καθε φορα που τον ξεφτυλιζουμε εδω μεσα?αποφοιτε δημοτικου εργατη της πρεσσας τον ονοματιζω ετσι γιατι εχει βαλει το x το αγγλικο και τιμω την ΣΩΣΤΗ αγγλικη ορολογια
Μπουξος προτιμησε να γραφεται το νικ τουα δηλαδη δεν ειναι "μπουχος" επειδη γινεται μπουχος καθε φορα που τον ξεφτυλιζουμε εδω μεσα?
Εδω ρε τυπε καποτε κοροιδευε το συμπολιτη του στο μπασκετ γιατι εφτανε τελικο Κυπελλουχων.παλι ενας γυρος ηταν μονο τυπε...
υπαρχει καμια χρονια απο την επανασταση του 1821 και μετα που να πηγατε εσεις εναν γυρο παραπανω ή ολο κατω απο τα αρχιδια μας ειστε???/
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
o ορισμος του λουζερ : μας κοροιδευει επειδη ειναι μονο ενα γυρο κατω απο μας!!!!!
κλαμμααααααα
ε σιγα ρε τυπε, τι ειναι ο τελικος κυπελλοχων?Εδω ρε τυπε καποτε κοροιδευε το συμπολιτη του στο μπασκετ γιατι εφτανε τελικο Κυπελλουχων.
Σημειωση: επαιζε στο κυπελλουχων ως ΦΙΝΑΛΙΣΤ γιατι και εκει τον πιτσιλουσε ο τοτε αυτοκρατωρας.
υπηρχε ομαδα μπαοκ στο μπασκετ?ε σιγα ρε τυπε, τι ειναι ο τελικος κυπελλοχων?
μονο 10 γυροι παραπανω απο εκει που πηγαινε αυτος...
Και μόνος σου είπες ότι εισαι ακροδεξιός και χρυσαυγιτης. Άρα ή ξεγραψου τώρα από το σάιτ ή ζητά συγνώμη από όσους εθιξες.... Αλλιώς είσαι μια ρόμπα απλά που βγάζεις ήχουςΣτοίχημα εσυ ζήτησες να βάλεις αρχικά, γιατί ήθελες να το παίξεις μάγκας. Στο ξαναλέω, γιατί είσαι μικρός ακόμη . Κουμάρι (πάσης φύσεως) παίζουμε με το μυαλό, αυτό δλδ που πιθανολογούμε ότι θα γίνει και όχι αυτό που θελουμε να γίνει. Αυτή είναι η διαφορά μας. Στοίχημα για το μεταξύ μας παιχνίδι δεν θα βάλω γιατί πολύ απλά πιστεύω πως θα χάσουμε, και χαμένα από χέρι στοιχήματα δεν βάζω.
Οσον αφορά σ’ αυτό που σε έθιξε, αναγνωρίζω πως η έκφραση ήταν άστοχη, την αποσύρω και απολογούμαι για το ότι σε έθιξα. Δεν ήταν πρέπον από μέρους μου.
Την καλησπέρα μου.
Αμάν...Και μόνος σου είπες ότι εισαι ακροδεξιός και χρυσαυγιτης. Άρα ή ξεγραψου τώρα από το σάιτ ή ζητά συγνώμη από όσους εθιξες.... Αλλιώς είσαι μια ρόμπα απλά που βγάζεις ήχους
..
Τώρα περιμένεις ότι είμαι ένα 30+ τσογλανακι και να σου πω "άντε ρε μπάρμπα πάνε παίξε κάνα τάβλι στο καφενείο και άσε το σεξ για εμάς τους γαμιαδες... όχι" .. απλά θα σου αντιγραψω ότι έγραψε ο Jimiadis ..."οποτε λιγο προσεχε πως μιλας και τι μου λες...εγω δεν σε εθιξα ποτε" .. Αυτό τα λέει όλα σε πιάνει προσωπικό κόμπλεξ λόγω ηλικίας και θίγεις έναν συνάδελφο( σε θέμα ιερόδουλων πάντα)...Αν θέλετε να μαλώσετε για τις ομάδες-εταιριες που υποστηρίζετε υπάρχει και το πμ θα έπρεπε να το γνωρίζεις ως γηραιότερος...Και μωράκι να πεις τον εγγονό σου που δεν έχεις βέβαια...Αμάν...
Το μωράκι έκανε ιδιαίτερα, και μου 'μαθε και τον Υπερσυντέλικο.
"μια ρόμπα απλά που βγάζει ήχους" !!! Ειλικρινώς αγαπητέ εκπλήσσομαι με την συγγραφική σας ευφράδεια. Λύστε μου όμως μια απορία: να αυτοδιαγραφώ επειδή είμαι ακροδεξιός ή επειδή έθιξα κάποιον;
Στην πρώτη περίπτωση, δεν θεωρώ πως οφείλω εξήγηση στον οποιονδήποτε για τις πολιτικές μου θέσεις. Εδώ άλλοι δεν ντρέπονται να πουν πως είναι κομμουνιστές, θα ντραπώ εγώ;
Στην δεύτερη, αν έθιξα κάποιον που δεν το άξιζε, εδώ είμαι να το συζητήσουμε. Αν στο παρελθόν έθιξα εσένα, και γι αυτό μου επιτίθεσαι, χωρίς στο φινάλε να σου πέφτει και λόγος μιας και η συζήτηση ήταν μεταξύ εμού και του Τζιμιάδη, καλά σου έκανα, αν είχες κάνει κάτι αντίστοιχο.