Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (6 μέλη και 18 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.454
Πόντοι
12.756
βρε καλως τον μπουχο βρε καλως τα παιδια βρε καλως του τεταρτοπεμπτους βρε βρε βρε φαγαμε τπτ σημερα η εχεις μεινει με το λουκανικο απο χθες. :confused: :confused: :confused:
ετσι θα γραφεις ομορφα για τον μπουξο

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
βρε καλως τον μπουχο βρε καλως τα παιδια βρε καλως του τεταρτοπεμπτους βρε βρε βρε φαγαμε τπτ σημερα η εχεις μεινει με το λουκανικο απο χθες. :confused: :confused: :confused:
Ρε Πουστη μέντιουμ είσαι??
Σοβαρά τώρα έφαγα εχθές 2 σάντουιτς με λουκάνικο πεπερονε! :tooth:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.264
Πόντοι
5.506
Ποιός άρρωστος έχει γράψει σενάριο 2ος άρης 3ος αστερας και κυπελλούχος ο Γιάννενος;;

:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Τα ζευγάρια είναι:
ΠΑΟΚ-αεκακι
ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΣ-Παγουρια! :alivedick: :alivedick::alivedick:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.535
Πόντοι
46.423

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.207
Πόντοι
5.006
μια φορα δεν τους αφησαμε να κανουν την κληρωση αυτοι και πεσανε με την αεκ...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Εδώ σου είπαν ότι πας για ντάμπλ και το πίστεψες εσύ...
Εδώ σου είπαν ότι θα σου δώσουν τίτλο μετά από 51 χρόνια και το πίστεψες και έβαζες και στοιχήματα...
Μετά βέβαια ανέλαβε ο Κουέστα και ξύπνησες...
ΥΓ. Θες να βάλεις κανένα στοιχηματάκι ακόμη; Είχα κάτι απρόοπτα έξοδα αυτές τις μέρες και θέλω να ρεφάρω...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Εδώ σου είπαν ότι θα σου δώσουν τίτλο μετά από 51 χρόνια και το πίστεψες και έβαζες και στοιχήματα...
Μετά βέβαια ανέλαβε ο Κουέστα και ξύπνησες...
ΥΓ. Θες να βάλεις κανένα στοιχηματάκι ακόμη; Είχα κάτι απρόοπτα έξοδα αυτές τις μέρες και θέλω να ρεφάρω...
χαχα γελαω με αυτα που γραφεις....το σκατο στην καλτσα σου εφτασε εκεινη την μερα....αν θελεις στοιχηματακι και εχεις αντερα και επειδη εβγαλες γλωσιτσα ελα ενα 100ρικακι αρης-παοκ να δουμε την μαγκια σου...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Φυσικά και το πίστεψα! Πριν 2 χρόνια ΑΗΤΤΗΤΟ ΝΤΑΜΠΛ έκανα!!! :rockon:
τοτε που εκανες 13 φιλικα και ξεπουληθηκε οτι ειχε απομεινει απο την μακεδονια;τοτε πρεπει να ητανε

• Like
Αντιδράσεις: azazel

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
χαχα γελαω με αυτα που γραφεις....το σκατο στην καλτσα σου εφτασε εκεινη την μερα....αν θελεις στοιχηματακι και εχεις αντερα και επειδη εβγαλες γλωσιτσα ελα ενα 100ρικακι αρης-παοκ να δουμε την μαγκια σου...
Ρε μικρέ πάλι τον πούστη με ξένο κωλο κάνεις; Στοίχημα δεν βάζω γιατί ξέρω ότι θα χάσω. Βλέπεις, η διαφορά μας είναι ότι εγώ, όταν στοιχηματίζω, σκέφτομαι με το πάνω το κεφάλι. Άλλο το οπαδιλίκι κι άλλο η κονόμα. Που θα πάει όμως, θα μεγαλώσεις κάποια στιγμή και θα μάθεις. Μέχρι τότε όμως, κρατήσου μακρυά από το κουμάρι, γιατί δεν το ‘χεις ...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Ρε μικρέ πάλι τον πούστη με ξένο κωλο κάνεις; Στοίχημα δεν βάζω γιατί ξέρω ότι θα χάσω. Βλέπεις, η διαφορά μας είναι ότι εγώ, όταν στοιχηματίζω, σκέφτομαι με το πάνω το κεφάλι. Άλλο το οπαδιλίκι κι άλλο η κονόμα. Που θα πάει όμως, θα μεγαλώσεις κάποια στιγμή και θα μάθεις. Μέχρι τότε όμως, κρατήσου μακρυά από το κουμάρι, γιατί δεν το ‘χεις ...
τον πουστη δεν τον εκανα ποτε..προσεχε λιγο τι λες γιατι τετοιες λεξεις δεν σου ειπα ποτε,ισα ισα και ντομπρος ημουνα και το στοιχημα εφερα,ασχετα το οτι εσυ με εβγαζες τσαμπα μαγκα.οποτε λιγο προσεχε πως μιλας και τι μου λες...εγω δεν σε εθιξα ποτε.εγω τα @@μου τα τιμαω,οπως φανηκε απο το στοιχημα...αν δεν θελεις να βαζεις βαζεις στοιχημα να μην το αρχιζεις τοτε και τωρα και στο μελλον...

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
τον πουστη δεν τον εκανα ποτε..προσεχε λιγο τι λες γιατι τετοιες λεξεις δεν σου ειπα ποτε,ισα ισα και ντομπρος ημουνα και το στοιχημα εφερα,ασχετα το οτι εσυ με εβγαζες τσαμπα μαγκα.οποτε λιγο προσεχε πως μιλας και τι μου λες...εγω δεν σε εθιξα ποτε.εγω τα @@μου τα τιμαω,οπως φανηκε απο το στοιχημα...αν δεν θελεις να βαζεις βαζεις στοιχημα να μην το αρχιζεις τοτε και τωρα και στο μελλον...
Στοίχημα εσυ ζήτησες να βάλεις αρχικά, γιατί ήθελες να το παίξεις μάγκας. Στο ξαναλέω, γιατί είσαι μικρός ακόμη . Κουμάρι (πάσης φύσεως) παίζουμε με το μυαλό, αυτό δλδ που πιθανολογούμε ότι θα γίνει και όχι αυτό που θελουμε να γίνει. Αυτή είναι η διαφορά μας. Στοίχημα για το μεταξύ μας παιχνίδι δεν θα βάλω γιατί πολύ απλά πιστεύω πως θα χάσουμε, και χαμένα από χέρι στοιχήματα δεν βάζω.
Οσον αφορά σ’ αυτό που σε έθιξε, αναγνωρίζω πως η έκφραση ήταν άστοχη, την αποσύρω και απολογούμαι για το ότι σε έθιξα. Δεν ήταν πρέπον από μέρους μου.
Την καλησπέρα μου.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Στοίχημα εσυ ζήτησες να βάλεις αρχικά, γιατί ήθελες να το παίξεις μάγκας. Στο ξαναλέω, γιατί είσαι μικρός ακόμη . Κουμάρι (πάσης φύσεως) παίζουμε με το μυαλό, αυτό δλδ που πιθανολογούμε ότι θα γίνει και όχι αυτό που θελουμε να γίνει. Αυτή είναι η διαφορά μας. Στοίχημα για το μεταξύ μας παιχνίδι δεν θα βάλω γιατί πολύ απλά πιστεύω πως θα χάσουμε, και χαμένα από χέρι στοιχήματα δεν βάζω.
Οσον αφορά σ’ αυτό που σε έθιξε, αναγνωρίζω πως η έκφραση ήταν άστοχη, την αποσύρω και απολογούμαι για το ότι σε έθιξα. Δεν ήταν πρέπον από μέρους μου.
Την καλησπέρα μου.
βασικα στοιχημα δεν σου ζητησα εγω ποτε....με τον αδερφο μου μιλουσα σε δικο μου ποστ,το οποιο ειδες και σχολιασες ζητωντας εσυ να βαλεις μαζι μου στοιχημα...την καλησπερα μου!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom