ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.414
- Πόντοι
- 5.006
μλκ μου τι γίνεται τη φάγαμε χθες με το μπουρδέλο σας.. :SΠούλησαν το Αιγαίο για ένα Πρωτάθλημα!!!
μλκ μου τι γίνεται τη φάγαμε χθες με το μπουρδέλο σας.. :SΠούλησαν το Αιγαίο για ένα Πρωτάθλημα!!!
Το βόρειο ή το νότιο Αιγαίο; :S :S :SΠούλησαν το Αιγαίο για ένα Πρωτάθλημα!!!
τρελός είσαι ρε!!! Ούτε εγώ δεν το άγγιξα αυτό το ματς! Χ το έβλεπα...ευτυχώς τα έσπρωξα σε κάτι ουισκια!μλκ μου τι γίνεται τη φάγαμε χθες με το μπουρδέλο σας.. :S
Το νότιο Αιγαίο για να είμαστε ΕΝΤΑΞΕΙ με την Νότια Μακεδονία!Το βόρειο ή το νότιο Αιγαίο; :S :S :S
Γαύρος πλέον βρίζει τον Κόκκαλη. Ναι ο Σαμπίντι έσωσε τον ΠΑΟΚ από τη διάλυση, αλλά αυτό τι σημαίνει; Ότι έχει το αλάνθητο του πάπα;Ρε τύπε αν δεν είχαν Σαμπίντι,πού θα ήταν τώρα;Διαλυμένοι σαν το βάζελο και τον Άρη.Μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα.Παοκτζής να βρίζει τον Σαμπίντι και γαύρος να βρίζει τον Κόκκαλη,απαγορεύεται,πώς να το κάνουμε;
Ναι ρε μλκ έχει το αλάθητο του πάπα!Γαύρος πλέον βρίζει τον Κόκκαλη. Ναι ο Σαμπίντι έσωσε τον ΠΑΟΚ από τη διάλυση, αλλά αυτό τι σημαίνει; Ότι έχει το αλάνθητο του πάπα;
Ναι ρε μλκ έχει το αλάθητο του πάπα!
Ασανσέρ δεν θα γίνουμε ΠΟΤΕ χωνεψε το!
Οπότε μούγκα στη στρούγκα για τον Αμπελ. Αυτός τον έφερε. Και από τη στιγμή που έχει το αλάνθητο είναι ο καλύτερος προπονητής της ΕλλάχαχαχαχαχαχαχαχαχαΝαι ρε μλκ έχει το αλάθητο του πάπα!
Ασανσέρ δεν θα γίνουμε ΠΟΤΕ χωνεψε το!
η μυρωδιά του ιωδιου της θάλασσας σε χαζεψε ρε Γρηγόρη??Οπότε μούγκα στη στρούγκα για τον Αμπελ. Αυτός τον έφερε. Και από τη στιγμή που έχει το αλάνθητο είναι ο καλύτερος προπονητής της Ελλάχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μπουξο θα ακολουθήσεις αν πάρει τον ζμπαοκ στην Τσετσενία;η μυρωδιά του ιωδιου της θάλασσας σε χαζεψε ρε Γρηγόρη??
Ο ιδιοκτήτης ( ) μίλησε μετά τον αποκλεισμό από αυτούς που πούλησαν το Νότιο Αιγαίο..." Μέχρι το τέλος της σεζόν ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΕΣΤΕ!!!
Μπουξο θα ακολουθήσεις αν πάρει τον ζμπαοκ στην Τσετσενία;
Μωρέ ναι. Αλλά ΕΣΕΙΣ για τις μαλακίες του Ιβάν δε λέτε κουβένταη μυρωδιά του ιωδιου της θάλασσας σε χαζεψε ρε Γρηγόρη??
Ο ιδιοκτήτης ( ) μίλησε μετά τον αποκλεισμό από αυτούς που πούλησαν το Νότιο Αιγαίο..." Μέχρι το τέλος της σεζόν ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΕΣΤΕ!!!
Τάκη εκεί θα κάνουν την προετοιμασία για τον βαρύ χειμώνα στις τσέπες.. :S :S :SΓιατί να τον πάει στην τσετσενια? Έχουν ωραιότατο γήπεδο στα πηγάδια Ξάνθης..
Αν έχεις στοιχεία να τα πας στον εισαγγελέα γρήγορα !!!
ΤΥΠΕ ΜΗ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.....ΔΕΝ ΣΕ ΚΡΑΞΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ,ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΙΣ ΤΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....Μη σε χασουμε και σενα απο το σαη και πεσουμε σε καταθλιψη....ναι είμαι κακεντρεχής με τον ΜΠΑΟΚ .......ειδικά όταν το παίζει πρωταθλητής με στημένους αγώνες και λέει ότι έχει ομαδάρα ......βγάζω τα χαχαχαχα γιατί σε πειράζουν .......
ρε γρηγορακη,εχεις αγορι μου καταλαβει οτι αν μαζευτουμε ολοι μαζι οι οπαδοι ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ?Μωρέ ναι. Αλλά ΕΣΕΙΣ για τις μαλακίες του Ιβάν δε λέτε κουβέντα
ρε γρηγορακη,εχεις αγορι μου καταλαβει οτι αν μαζευτουμε ολοι μαζι οι οπαδοι ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ?
ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ?ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΛΙΚΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΑΟΚ?
ΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ?
ΤΥΠΕ ΜΗ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.....ΔΕΝ ΣΕ ΚΡΑΞΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ,ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΙΣ ΤΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....Μη σε χασουμε και σενα απο το σαη και πεσουμε σε καταθλιψη....