η ομαδα,περισυ τον ιουλιο, ηθελε 1 παικτη για να βγαζει την ομαδα απο την φαση αμυνας σε φαση επιθεσης γρηγορα και να παταει περιοχη....ηρθε αυτη η μουτσουνα και αρχισε κατι παπαζωτα για αλλαγες για ετσι για γιουβετσι ,με δειγματα γραφης μια καλη πορεια στην αιωνια τεταρτη της πορτογαλιας..και αρχισε τα ακαταλαβιστικα.....και καναμε ολοι μοκο γιατι ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.....ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΛΑΡΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΑΦΟΥ.....ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΜΠΕΛ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ....ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ......με αθλιο κοουτσαρισμα σε καθε παιχνιδι ,με εμμονικες συμπεριφορες απεναντι σε παικτες που περισυ εβγαζαν ματια...με κολληματα αρχαριου σουρουκση....το τυπακι ειναι απιστευτο......ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ....ΕΚΕΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ....και κανει η ομαδα ενα διπλο στα πεθαμενα του ατιτλιδης.....
και ακουμε ολοι το "ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ".........που οποιος καταλαβαινει μεταφρασε "εχω αφησει την οικογενεια μου μακρια τοσο καιρο και σεις πιστευετε οτι θα φυγω ετσι χωρις να εισπραξω ολο το συμβολαιο μου?"
και χτες ηρθε το κλαρινο φυσιολογικα απεναντι σε πολυ μετριο αντιπαλο με σοβαρο προπονητη και στοχους!
αλληθωρε πορτογαλε μπινε ,εκανες την ομαδα παιδικο αλανας και απλα καθεσαι πανω στο συμβολαιο που σε υπεγραψαν!