Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΜΠΟΥΞΟ,εσυ??[move]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΟΝΙΟ [/move]
οχι συναδελφος PAOKTSHS αλλα εκλεψα το εχυσαααα και το γραφω και εγωΜΠΟΥΞΟ,εσυ??
ΚΟΜΙΝΙ ΞΕΦΤΥΛΑ ΦΤΙΝΟΦΟΥΣΤΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ 2ΠΛΟ ΤΗΣ ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ 10 ΕΥΡΩ
ο κυρ σαββας ας λεει οτι θελει ειναι παλικαριΟ ορισμός του πέναλτι για τον μπάρμπα Θεοδωρίδη!
Λίγο να θυμηθείτε με ποια ομάδα θα παίξετε σε 7 μέρες!!!
[size=10pt]ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΦΤΕΙ!!![/size]
Εμένα έρχονται όλοι οι γάβροι στη δουλειά με μια έπαρση και αυθάδεια και μου λένε για τριάρες και τεσσάρες την Κυριακή... Να δω πού θα κρυφτούν όλα τα πουστράκια μετά το διπλό της ΠΑΟΚΑΡΑΣ
Ρε γαμημενο παιδι αν δεν εχουν οι Γαβροι επαρση ποιος θα εχει εσυ με μπουρδελο σου που πανηγυρισες πρωτη φορα στη ζωη σου πρωταθλημα?Εμένα έρχονται όλοι οι γάβροι στη δουλειά με μια έπαρση και αυθάδεια και μου λένε για τριάρες και τεσσάρες την Κυριακή... Να δω πού θα κρυφτούν όλα τα πουστράκια μετά το διπλό της ΠΑΟΚΑΡΑΣ
ναι γιατι ο παοκ το πανηγυρισε με -2 βαθμούς και με κοντρα διατησια που του ακυρωνε γκολ, οποτε ότι εχει παρει το εχει παρει με το σπαθι του και του χρωστανε και αλλα τοσα.Ρε γαμημενο παιδι αν δεν εχουν οι Γαβροι επαρση ποιος θα εχει εσυ με μπουρδελο σου που πανηγυρισες πρωτη φορα στη ζωη σου πρωταθλημα?
Ειναι πολλα τα 34 χρονια χωρις πρωταθλημα για εναν τετοιο συλογο ,οπως και να εχει !!!!
Ειπαμε κλεφτες γαυροι μην προκαλειτε. Φερτε πισω τα κλεμμενα
το προπερσινο που μας εκλεψε η ΑΕΚ και του 91 που μας εκλεψε ο Παναθηναϊκός. Αυτα που κλεψατε απο παο και ΑΕΚ επι κοκκαλη να σας τα απαριθμησουν τα ιδια τα θυματα σας.Καλά ρε αχάριστοι σε κάθε γενιά αφήνουμε να χαρεί και 1 πρωτάθλημα! Πόσα παραπάνω θέλατε δηλαδή??!! :S