Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
86
Πόντοι
6
[move]ΓΚΑΥΛΑ !!!!!!![/move]

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.593
Πόντοι
606
:hi: ειμαι αντιαριανος φουλ του ασσου με παπα :grin: αλλα σημερα τον Αρη τον εσφαξαν :grin: ενταξει ειναι μικρη ομαδα  :grin: αλλα δεν μαρεσει η αδικια πεναλντι ουτε ο ιβαν στον ΠΑΟΚ θα το εδινε καθυστερησεις 8 λεπτα βαρια 5η 6 επρεπε :grin: ουτε στην βοριο κορεα υπερ της ομαδας του δικτατορα δεν θα δινοντουσαν χωρις να υπηρχαν + 3 λεπτα :) κωμωδια ο διαιτητης  που κοιταει το ρολοι του στα 8+ και κατι σεκοντ :)

Εδω να πω οτι μας ακυρωσαν καθαρο γκολ για φαουλ στον ματο :) που δεν εκανε..!!!! στην διεκδικηση της μπαλας ψηλα :sunglasses:  οχι μονο αυτο αλλα ο διαιτητης δεν πηγε να δει ουτε το var Το πιο συμαντικο ειναι οτι ο παγκος μας ανυπαρκτος κανεις δεν σηκωθηκε να πει κατι οτι δεν υπηρχε φαουλ και κακος ακυρωσανε το γκολ. Συνοψιζοντας.. Εχουμε το πιο φουρδελο πρωταθλημα στην γη :grin: :grin: :grin: ενταξει αυτο το ξερουμε απο παιδια :grin: :grin: γιαυτο ειμαστε και ΠΑΟΚ Αλλα δεν μασαμε καστανα... ;) :grin: Οταν τα κορακια σε ακυρωνουν καθαρο γκολ χανει και την ψυχολογια η ομαδα και ειναι πιο εθραυστο ωστε να γινει 1-1 και να χασουμε τους 3 βαθμους :) μια ζωη τα κορακια τα ελληνικα ειναι νευροχειρουργοι τους παραδεχομαι στην αλητια και στην φουστια ειναι πρωτοι δεν εχουν αντιπαλο :grin: τεσπα απλα κανω μια υποσημειωση :grin: στα γεγονοτα :)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
protathlitis.jpg
:wanker:

ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ...ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ! ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ, ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ!!! :grin:

[size=50pt]ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΥΥΥ!!![/size]

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.474
Πόντοι
456
Ειναι πολλα τα 34 χρονια χωρις πρωταθλημα για εναν τετοιο  συλογο ,οπως και να εχει !!!!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326

Λίγο να θυμηθείτε με ποια ομάδα θα παίξετε σε 7 μέρες!!! :rockon:

[size=50pt]ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΦΤΕΙ!!![/size]

Συνημμένα

• FB_IMG_1565885822042.jpg
    FB_IMG_1565885822042.jpg
    42,3 KB · Εμφανίσεις: 20

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506

Λίγο να θυμηθείτε με ποια ομάδα θα παίξετε σε 7 μέρες!!! :rockon:

[size=10pt]ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΦΤΕΙ!!![/size]

Mπούξε οι κουβανοί θα παίξουν;  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Εμένα έρχονται όλοι οι γάβροι στη δουλειά με μια έπαρση και αυθάδεια και μου λένε για τριάρες και τεσσάρες την Κυριακή... Να δω πού θα κρυφτούν όλα τα πουστράκια μετά το διπλό της ΠΑΟΚΑΡΑΣ

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Εμένα έρχονται όλοι οι γάβροι στη δουλειά με μια έπαρση και αυθάδεια και μου λένε για τριάρες και τεσσάρες την Κυριακή... Να δω πού θα κρυφτούν όλα τα πουστράκια μετά το διπλό της ΠΑΟΚΑΡΑΣ
32267252_227114981396165_5747375405573079040_o.jpg

παρε πιπα απο τους Δενδροποταμιους αδερφους ρε βλαχοστουρνε και μη μιλας!
μια ζωη κομπλεξιλικι ρε πουστηδες

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Ρε γαμημενο παιδι αν δεν εχουν οι Γαβροι επαρση ποιος θα εχει εσυ με μπουρδελο σου που πανηγυρισες πρωτη φορα στη ζωη σου πρωταθλημα?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ρε γαμημενο παιδι αν δεν εχουν οι Γαβροι επαρση ποιος θα εχει εσυ με μπουρδελο σου που πανηγυρισες πρωτη φορα στη ζωη σου πρωταθλημα?
ναι γιατι ο παοκ το πανηγυρισε με -2 βαθμούς και με κοντρα διατησια που του ακυρωνε γκολ, οποτε ότι εχει παρει το εχει παρει με το σπαθι του και του χρωστανε και αλλα τοσα.

εννοείται ο γαυρος με τα 40 πρωταθλήματα που τα μισα τα πηρε με το σπρώξιμο της διαιτησίας δεν πρεπει να είναι υπερήφανος. φετος ηδη του εχουν δωσει 3 βαθμούς, αν παρει πρωταθλημα με λιγοτερους από 3 βαθμούς διαφορα είναι ηδη αδικια. και εχουμε πολύ ακομη, εγω στο τελος θα εχω μετρησει κοντα στους 10 βαθμούς δωρο από τα κορακια και παλι καλα, παλιοτερα χωρις βαρ ηδη θα ειχε παρει αυτους τους 10 βαθμούς και θα καλπαζε υπερηφανα ο κλεφτης.

υπερήφανος είναι ο τίμιος φτωχος , όχι ο πλούσιος κλεφτης

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
επισης εγω εχω πανηγυρισει στην ζωη μου 2 φορες πρωταθλημα μια στα 6 μου που σπασαμε και ένα τυμπανο στους πανηγυρισμούς στην θηρα 5 οικογενειακως  και μια περσι

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.163
Πόντοι
5.006
Ειναι πολλα τα 34 χρονια χωρις πρωταθλημα για εναν τετοιο  συλογο ,οπως και να εχει !!!!

Ρε μεγάλε μια χαρά είναι τα 34 χρόνια για έναν τέτοιο σύλλογο οπως η μπαοκάρα...ιδρυθηκες το 1926 και το 1ο πρωτάθλημα σου το πήρες το 1976...50 χρόνια έκλεισες!!!  :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ειπαμε κλεφτες γαυροι μην προκαλειτε. Φερτε πισω τα κλεμμενα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Καλά ρε αχάριστοι σε κάθε γενιά αφήνουμε να χαρεί και 1 πρωτάθλημα! Πόσα παραπάνω θέλατε δηλαδή??!!  :S
το προπερσινο που μας εκλεψε η ΑΕΚ και του 91 που μας εκλεψε ο Παναθηναϊκός. Αυτα που κλεψατε απο παο και ΑΕΚ επι κοκκαλη να σας τα απαριθμησουν τα ιδια τα θυματα σας.

christostsikas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Like
0
Πόντοι
0
το προπερσινο που μας εκλεψε η ΑΕΚ και του 91 που μας εκλεψε ο Παναθηναϊκός. Αυτα που κλεψατε απο παο και ΑΕΚ επι κοκκαλη να σας τα απαριθμησουν τα ιδια τα θυματα σας.

Αντε στο πρωταθλημα των πρεσπων ρε να παιξετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ντροπη της Ελλαδας,εδω δεν σας θελει κανεις.
Ουσστττττττ λεμεεεεεε!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom