You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.440
- Πόντοι
- 34.538
ΜΠΟΥΞΟ,εσυ??[move]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΟΝΙΟ [/move]
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.609
- Πόντοι
- 606
οχι συναδελφος PAOKTSHS αλλα εκλεψα το εχυσαααα και το γραφω και εγωΜΠΟΥΞΟ,εσυ??
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
ΚΟΜΙΝΙ ΞΕΦΤΥΛΑ ΦΤΙΝΟΦΟΥΣΤΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ 2ΠΛΟ ΤΗΣ ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ 10 ΕΥΡΩ
Ο ορισμός του πέναλτι για τον μπάρμπα Θεοδωρίδη!
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.609
- Πόντοι
- 606
ο κυρ σαββας ας λεει οτι θελει ειναι παλικαριΟ ορισμός του πέναλτι για τον μπάρμπα Θεοδωρίδη!
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.609
- Πόντοι
- 606
ειμαι αντιαριανος φουλ του ασσου με παπα αλλα σημερα τον Αρη τον εσφαξαν ενταξει ειναι μικρη ομαδα αλλα δεν μαρεσει η αδικια πεναλντι ουτε ο ιβαν στον ΠΑΟΚ θα το εδινε καθυστερησεις 8 λεπτα βαρια 5η 6 επρεπε ουτε στην βοριο κορεα υπερ της ομαδας του δικτατορα δεν θα δινοντουσαν χωρις να υπηρχαν + 3 λεπτα κωμωδια ο διαιτητης που κοιταει το ρολοι του στα 8+ και κατι σεκοντ
Εδω να πω οτι μας ακυρωσαν καθαρο γκολ για φαουλ στον ματο που δεν εκανε..!!!! στην διεκδικηση της μπαλας ψηλα οχι μονο αυτο αλλα ο διαιτητης δεν πηγε να δει ουτε το var Το πιο συμαντικο ειναι οτι ο παγκος μας ανυπαρκτος κανεις δεν σηκωθηκε να πει κατι οτι δεν υπηρχε φαουλ και κακος ακυρωσανε το γκολ. Συνοψιζοντας.. Εχουμε το πιο φουρδελο πρωταθλημα στην γη ενταξει αυτο το ξερουμε απο παιδια γιαυτο ειμαστε και ΠΑΟΚ Αλλα δεν μασαμε καστανα... ;) Οταν τα κορακια σε ακυρωνουν καθαρο γκολ χανει και την ψυχολογια η ομαδα και ειναι πιο εθραυστο ωστε να γινει 1-1 και να χασουμε τους 3 βαθμους μια ζωη τα κορακια τα ελληνικα ειναι νευροχειρουργοι τους παραδεχομαι στην αλητια και στην φουστια ειναι πρωτοι δεν εχουν αντιπαλο τεσπα απλα κανω μια υποσημειωση στα γεγονοτα
Εδω να πω οτι μας ακυρωσαν καθαρο γκολ για φαουλ στον ματο που δεν εκανε..!!!! στην διεκδικηση της μπαλας ψηλα οχι μονο αυτο αλλα ο διαιτητης δεν πηγε να δει ουτε το var Το πιο συμαντικο ειναι οτι ο παγκος μας ανυπαρκτος κανεις δεν σηκωθηκε να πει κατι οτι δεν υπηρχε φαουλ και κακος ακυρωσανε το γκολ. Συνοψιζοντας.. Εχουμε το πιο φουρδελο πρωταθλημα στην γη ενταξει αυτο το ξερουμε απο παιδια γιαυτο ειμαστε και ΠΑΟΚ Αλλα δεν μασαμε καστανα... ;) Οταν τα κορακια σε ακυρωνουν καθαρο γκολ χανει και την ψυχολογια η ομαδα και ειναι πιο εθραυστο ωστε να γινει 1-1 και να χασουμε τους 3 βαθμους μια ζωη τα κορακια τα ελληνικα ειναι νευροχειρουργοι τους παραδεχομαι στην αλητια και στην φουστια ειναι πρωτοι δεν εχουν αντιπαλο τεσπα απλα κανω μια υποσημειωση στα γεγονοτα
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.540
- Πόντοι
- 456
Ειναι πολλα τα 34 χρονια χωρις πρωταθλημα για εναν τετοιο συλογο ,οπως και να εχει !!!!
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.170
- Πόντοι
- 5.506
Λίγο να θυμηθείτε με ποια ομάδα θα παίξετε σε 7 μέρες!!!
[size=10pt]ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΦΤΕΙ!!![/size]
Mπούξε οι κουβανοί θα παίξουν;
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Εμένα έρχονται όλοι οι γάβροι στη δουλειά με μια έπαρση και αυθάδεια και μου λένε για τριάρες και τεσσάρες την Κυριακή... Να δω πού θα κρυφτούν όλα τα πουστράκια μετά το διπλό της ΠΑΟΚΑΡΑΣ
Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Εμένα έρχονται όλοι οι γάβροι στη δουλειά με μια έπαρση και αυθάδεια και μου λένε για τριάρες και τεσσάρες την Κυριακή... Να δω πού θα κρυφτούν όλα τα πουστράκια μετά το διπλό της ΠΑΟΚΑΡΑΣ
παρε πιπα απο τους Δενδροποταμιους αδερφους ρε βλαχοστουρνε και μη μιλας!
μια ζωη κομπλεξιλικι ρε πουστηδες
Ρε γαμημενο παιδι αν δεν εχουν οι Γαβροι επαρση ποιος θα εχει εσυ με μπουρδελο σου που πανηγυρισες πρωτη φορα στη ζωη σου πρωταθλημα?Εμένα έρχονται όλοι οι γάβροι στη δουλειά με μια έπαρση και αυθάδεια και μου λένε για τριάρες και τεσσάρες την Κυριακή... Να δω πού θα κρυφτούν όλα τα πουστράκια μετά το διπλό της ΠΑΟΚΑΡΑΣ
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ναι γιατι ο παοκ το πανηγυρισε με -2 βαθμούς και με κοντρα διατησια που του ακυρωνε γκολ, οποτε ότι εχει παρει το εχει παρει με το σπαθι του και του χρωστανε και αλλα τοσα.Ρε γαμημενο παιδι αν δεν εχουν οι Γαβροι επαρση ποιος θα εχει εσυ με μπουρδελο σου που πανηγυρισες πρωτη φορα στη ζωη σου πρωταθλημα?
εννοείται ο γαυρος με τα 40 πρωταθλήματα που τα μισα τα πηρε με το σπρώξιμο της διαιτησίας δεν πρεπει να είναι υπερήφανος. φετος ηδη του εχουν δωσει 3 βαθμούς, αν παρει πρωταθλημα με λιγοτερους από 3 βαθμούς διαφορα είναι ηδη αδικια. και εχουμε πολύ ακομη, εγω στο τελος θα εχω μετρησει κοντα στους 10 βαθμούς δωρο από τα κορακια και παλι καλα, παλιοτερα χωρις βαρ ηδη θα ειχε παρει αυτους τους 10 βαθμούς και θα καλπαζε υπερηφανα ο κλεφτης.
υπερήφανος είναι ο τίμιος φτωχος , όχι ο πλούσιος κλεφτης
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
επισης εγω εχω πανηγυρισει στην ζωη μου 2 φορες πρωταθλημα μια στα 6 μου που σπασαμε και ένα τυμπανο στους πανηγυρισμούς στην θηρα 5 οικογενειακως και μια περσι
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.269
- Πόντοι
- 5.006
Ειναι πολλα τα 34 χρονια χωρις πρωταθλημα για εναν τετοιο συλογο ,οπως και να εχει !!!!
Ρε μεγάλε μια χαρά είναι τα 34 χρόνια για έναν τέτοιο σύλλογο οπως η μπαοκάρα...ιδρυθηκες το 1926 και το 1ο πρωτάθλημα σου το πήρες το 1976...50 χρόνια έκλεισες!!!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
Ειπαμε κλεφτες γαυροι μην προκαλειτε. Φερτε πισω τα κλεμμενα
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.269
- Πόντοι
- 5.006
Ειπαμε κλεφτες γαυροι μην προκαλειτε. Φερτε πισω τα κλεμμενα
Καλά ρε αχάριστοι σε κάθε γενιά αφήνουμε να χαρεί και 1 πρωτάθλημα! Πόσα παραπάνω θέλατε δηλαδή??!! :S
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
το προπερσινο που μας εκλεψε η ΑΕΚ και του 91 που μας εκλεψε ο Παναθηναϊκός. Αυτα που κλεψατε απο παο και ΑΕΚ επι κοκκαλη να σας τα απαριθμησουν τα ιδια τα θυματα σας.Καλά ρε αχάριστοι σε κάθε γενιά αφήνουμε να χαρεί και 1 πρωτάθλημα! Πόσα παραπάνω θέλατε δηλαδή??!! :S
christostsikas
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
το προπερσινο που μας εκλεψε η ΑΕΚ και του 91 που μας εκλεψε ο Παναθηναϊκός. Αυτα που κλεψατε απο παο και ΑΕΚ επι κοκκαλη να σας τα απαριθμησουν τα ιδια τα θυματα σας.
Αντε στο πρωταθλημα των πρεσπων ρε να παιξετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ντροπη της Ελλαδας,εδω δεν σας θελει κανεις.
Ουσστττττττ λεμεεεεεε!!!!!!!!
Αντε στο πρωταθλημα των πρεσπων ρε να παιξετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ντροπη της Ελλαδας,εδω δεν σας θελει κανεις.
Ουσστττττττ λεμεεεεεε!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K