mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.798
- Πόντοι
- 10.326
Ο μισιτς μας εκπλήσσει ευχάριστα! Πολυεργαλειο είναι!μηχανακι οντως,ποσες ασιστ ειχε,ποσα γκολ σε 3χρονια....ο μισιτς ηδη εχει παραπανω...
Ο μισιτς μας εκπλήσσει ευχάριστα! Πολυεργαλειο είναι!μηχανακι οντως,ποσες ασιστ ειχε,ποσα γκολ σε 3χρονια....ο μισιτς ηδη εχει παραπανω...
τυπε λεμε αντι για παικτη τυπου τσιμιροτ πηρε εσιτι και εσυ μας λες για τον μισιτσ.. και μου λες πιο πανω οτι εχω τρικυμια.. εισαι απο τους πλεον ελαχιστους που βλεπουν κατι στον εσιτι, να ξερεις κ συνηθως ειναι κατι μυρωδιαδες που εντυπωσιαζονται απο την σωματοδομη του αλλα δν βλεπουν αυτα που κανει (κ αυτα που δν κανει) δν σε βλεπω να απαντας σε ολα τα αρνητικα του εσιτι που σου ειπα, συμφωνεις οτι κανει ακριβως αυτα η οχι? αν βλεπεις ευρωπαικο ποδοσφαιρο παικτες τυπου εσιτι εχουν πεθανει εδω και 10-15 χρονια , οποτε μαθε εσυ τα βασικα πρωτα και μετα μας κανεις και μαθηματα ποδοσφαιρου. και στα λεω φιλικα ολα αυτα. τωρα για τα "κοτσομπολια" που λες, οταν εχεις εναν 20χρονο ταλαντουχο παικτη στον οποιο και καλα θελεις να επενδυσεις, κατι κανεις σαν συλλογος και οργανισμος και τον κρατας χαλιναρια και τον βαζεις να δουλευει σαν ειλωτας μεχρι να τον πουλησεις στην τιμη που θελεις. απο περσι μεσα της χρονιας εχει παρει την κατιουσα ο ζαμπα και τον εχουνε δει να μπεκροπινει και να παρταρει σε μπαρακια . ειναι η πραγματικοτητα, οσο κ αν δεν σαρεσει εσενα. φανταζομαι οταν και ο κλαους εκανε τα ιδια (που ητανε τακτικος θαμωνας του μαρκιζ) εσυ ησουν σταρχιδια σου τελειως. θα σου δωσω παντως οτι ειδες τον καινουριο ρολο του ματος, κατι που ειναι προφανως σκεψη του προπονητη τερμα διαφορετικο με το περσινο πλανο του λουτσε αλλα αυτο ειναι κ λογικο , καθε προπονητης σκεφτεται τα δικα του, και θα συμφωνησω μαζι σου οτι πρεπει να στηριχτει απολυτα, και οποιος δεν γουσταρει απο τους παικτες μπουλο.μηχανακι οντως,ποσες ασιστ ειχε,ποσα γκολ σε 3χρονια....ο μισιτς ηδη εχει παραπανω...
ο μισιτς ειναι ενας κανονικος ποδοσφαιριστης που κανει αυτα που πρεπει χωρις να κανει το περιττο. Σας εκπλησσει ευχαριστα (αν κ περισυ εκανε ακριβως τα ιδια και τιποτα παραπανω) γιατι εχει διπλα του τον εσιτι και γιαυτο σου ξεχωριζει στο ματι. με εναν π.χ. τσιμιροτ η τετοιο στυλ τελος παντων θα σου ανεβαινε κ αλλα μετρα και θα σου εδινε και σουτ εκτος περιοχης και ασσιστ (εχει δειξει οτι εχει την εξυπνη καθετη) αλλα πρεπει να υπολογιζει και στον αργο εσιτι στο αμυντικο τρανζισιον και κρατιεται πιο πισω. αλλα πρεπει ο κλοσερ να μας κανει μαθηματα ποδοσφαιρουΟ μισιτς μας εκπλήσσει ευχάριστα! Πολυεργαλειο είναι!
Η τρικυμια δυστυχως συνεχιζεται....κατσε να στα κανω 50ρικα μπας και καταλαβεις.....με παικτες τυπου τσιμι επαιζε ο λουτσεσκου,ο οποιος ποτε σε οποια ομαδα και αν ηταν δεν ειχε καθαρο 6ρι κοφτη..παντα ηθελε 6ρο8ρια μποξ του μποξ χαφ...για αυτο και στην ομαδα το πιο εξαρι μας ηταν ο βερνμπλουμ,παιχτης που παταγε περιοχη και σκοραρε οσο επαιζε στη ρωσια....ο πορτογαλος ηρθε και ζητησε καθαρο 6ρι-κοφτη(τι δεν καταλαβαινεις επιτελους) και ο μπρανκο εφερε τον εσιτι με 3,5 +εφορια....ΟΥΤΕ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΟΥΤΕ ΑΛΛΑ για τον παικτη...δεν ειναι δουλεια μου να πω αν κανει η αν δεν κανει...αυτο ομως που μπορω να πω με σιγουρια ειναι πως οταν ηρθε ειχε κανει προετοιμασια,ηταν 100%ενεργος και στα πρωτα ματς ειχε πολυ καλη παρουσια....και ξαφνικα εχει παρει την κατω βολτα κοντρα στη λογικη που λεει οτι οσο ενας παικτης προπονειται με την ομαδα του τοδο δενει με ο συνολο και ανεβαινει...αυτος ο εσιτι τελευταια που βλεπουμε δεν κανει ουτε για την λειβαδια και το εχω γραψει....το καταλαβες επιτελους ρε μαστορα γιατι διαβαζουν και αλλοι και δεν βγαζουν νοημα τι γραφεις...τυπε λεμε αντι για παικτη τυπου τσιμιροτ πηρε εσιτι και εσυ μας λες για τον μισιτσ.. και μου λες πιο πανω οτι εχω τρικυμια.. εισαι απο τους πλεον ελαχιστους που βλεπουν κατι στον εσιτι, να ξερεις κ συνηθως ειναι κατι μυρωδιαδες που εντυπωσιαζονται απο την σωματοδομη του αλλα δν βλεπουν αυτα που κανει (κ αυτα που δν κανει) δν σε βλεπω να απαντας σε ολα τα αρνητικα του εσιτι που σου ειπα, συμφωνεις οτι κανει ακριβως αυτα η οχι? αν βλεπεις ευρωπαικο ποδοσφαιρο παικτες τυπου εσιτι εχουν πεθανει εδω και 10-15 χρονια , οποτε μαθε εσυ τα βασικα πρωτα και μετα μας κανεις και μαθηματα ποδοσφαιρου. και στα λεω φιλικα ολα αυτα. τωρα για τα "κοτσομπολια" που λες, οταν εχεις εναν 20χρονο ταλαντουχο παικτη στον οποιο και καλα θελεις να επενδυσεις, κατι κανεις σαν συλλογος και οργανισμος και τον κρατας χαλιναρια και τον βαζεις να δουλευει σαν ειλωτας μεχρι να τον πουλησεις στην τιμη που θελεις. απο περσι μεσα της χρονιας εχει παρει την κατιουσα ο ζαμπα και τον εχουνε δει να μπεκροπινει και να παρταρει σε μπαρακια . ειναι η πραγματικοτητα, οσο κ αν δεν σαρεσει εσενα. φανταζομαι οταν και ο κλαους εκανε τα ιδια (που ητανε τακτικος θαμωνας του μαρκιζ) εσυ ησουν σταρχιδια σου τελειως. θα σου δωσω παντως οτι ειδες τον καινουριο ρολο του ματος, κατι που ειναι προφανως σκεψη του προπονητη τερμα διαφορετικο με το περσινο πλανο του λουτσε αλλα αυτο ειναι κ λογικο , καθε προπονητης σκεφτεται τα δικα του, και θα συμφωνησω μαζι σου οτι πρεπει να στηριχτει απολυτα, και οποιος δεν γουσταρει απο τους παικτες μπουλο.
δυστυχως ναι εχεις τρικυμια και αμπαλια αδερφε. στο ξαναλεω το γεγονος οτι εσυ ειδες κατι εστω και απο την αρχη στον εσιτι τα λεει ολα.. οποιος νιωθει απο μπαλα το εργο το μυριστηκε ειδικα οταν βλεπαμε αρθρα για τις γαμπες και την πουτσα του ξερω γω. εσυ τωρα αναρωτιεσαι γιατι ο εσιτι παιζει ετσι οπως παιζει ενω εκανε προετοιμασια. καποιοι, αυτα που σου ειπα σε 2 ποστ πιο πανω τα ειδαμε απο τον 1ο αγωνα. εσυ ειδες οτι τοχει.. αυτο νομιζω τα λεει ολα για το αν εισαι μυρωδιας η οχι. κοψε το δασκαλιστικο υφος γιατι εισαι μυρωδιας ,τελος. τετοια 6αρια εχουν πεθανει εδω και 15 χρονια , αν καταλαβαινες λιγο απο ευρωπαικο ποδοσφαιρο θα ενιωθες τι σουλεω, αν βλεπεις σουπερ λιγκ μονο λογικο να εχεις μεινει πισω. καταρχας ο τσιμι επαιζε προ λουτσεσκου εποχες και τοτε ειχες κεντρο γρηγορο, οχι σαν τωρα που εδω κ 2 χρονια χανεις το κεντρο απο καθε ομαδουλα που ξερεις πως θα σε παιξει. οποτε δν ητανε επιλογη λουτσε ο τσιμι (λογω συστηματος που παιζεις) αρα μας λες μαλακιες. 3.5 με εφορια για εσιτι και ακομα το συζηταμε.. τι να λεμε τωρα. εγω απορω τι δεν καταλαβαινεις οταν σου λεω οτι ναι θελεις 6αρι ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΣΙΤΙ. ειναι αργος, αμπαλος, τον εχεις να κοβει και σε καθε ματς δινει επικινδυνα στημενα στον αντιπαλο και κανει μαρκαρισματα για καρτες χαζα, του φευγει η μπαλα απο τα ποδια και σου γαμαει ολο το αμυντικο τρανζισιον και ετσι μπλοκαρει και τα ανεβασματα του μισιτς . αν δν τα βλπεις αυτα ρε φιλε αλλαξε αθλημα πραγματικα. να μην το παω οτι με κορμι σαν εσιτι (μαζι με βαρελα κ.α.) δεν εχεις καν προστασια στα στημενα... οσο για τους παικτες που λες οτι δν παιζουν, να στο ξαναπω για λαμπρου 2 προπονητες (λουτσε και φερειρα) δειξανε να μην τον πιστευουν. εσυ τον πιστευεις γιατι επαιξε καλα σε καποια σιταρντ σε ενα πρωταθλημα που το 90% των ματς ειναι τερμα ανοιχτα (αβερτα γκολ γκολ κ οβερ) και δεν εχει παιξει ποτε σε ομαδα υψηλων απαιτησεων, αυτο μετραει. και στα φιλικα που τον ειδα μπερδευοτανε μονος του. εσυ παπαγαλισε μας τι σε λεει ο κολκας για τα "ματια" που βγαζει στις προπονησεις. το ιδιο και για τον στοχ. για τον ζαμπα οταν τον εχεις δει στο 1ο μισο περσυ να γαμαει κ να δερνει κ ξαφνικα να παιζει στο μισο, υπαρχει καποιος λογος, κ αυτος ειναι η κακη ζωη που κανει (και επειδη η πολη ειναι μικρη το ξερουμε ολοι τι να γινει τωρα) εσυ πες το κοτσομπολιο ρε μαν , η πραγματικοτητα δν αλλαζει οτι το παλικαρι δν βλεπεται ομως. εσυ αν στη δουλεια σου απο εκει που τα πας καλα ξαφνικα τα γαμας τη μανα γιατι ξενυχτας αμα σε βαλουν χερι γιατι μπεκροπινεις κ τα γαμας πες τους να μη σε κοτσομπολευουν τυπε να δουμε για ποτε θα σε δωσουν μπουλο. τωρα για τα περι ξενερωματος, πληρωνονται καλα για να παιζουν μπαλα κ να κανουν αυτα που τους λεει ο προπονητης, αν δν τους αρεσει στο ξαναλεω μπουλο. κακομαθημεναδν θελουμε . ελληνικα γραφω ρε μεγαλε πραγματικα τι δν καταλαβαινεις?Η τρικυμια δυστυχως συνεχιζεται....κατσε να στα κανω 50ρικα μπας και καταλαβεις.....με παικτες τυπου τσιμι επαιζε ο λουτσεσκου,ο οποιος ποτε σε οποια ομαδα και αν ηταν δεν ειχε καθαρο 6ρι κοφτη..παντα ηθελε 6ρο8ρια μποξ του μποξ χαφ...για αυτο και στην ομαδα το πιο εξαρι μας ηταν ο βερνμπλουμ,παιχτης που παταγε περιοχη και σκοραρε οσο επαιζε στη ρωσια....ο πορτογαλος ηρθε και ζητησε καθαρο 6ρι-κοφτη(τι δεν καταλαβαινεις επιτελους) και ο μπρανκο εφερε τον εσιτι με 3,5 +εφορια....ΟΥΤΕ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΟΥΤΕ ΑΛΛΑ για τον παικτη...δεν ειναι δουλεια μου να πω αν κανει η αν δεν κανει...αυτο ομως που μπορω να πω με σιγουρια ειναι πως οταν ηρθε ειχε κανει προετοιμασια,ηταν 100%ενεργος και στα πρωτα ματς ειχε πολυ καλη παρουσια....και ξαφνικα εχει παρει την κατω βολτα κοντρα στη λογικη που λεει οτι οσο ενας παικτης προπονειται με την ομαδα του τοδο δενει με ο συνολο και ανεβαινει...αυτος ο εσιτι τελευταια που βλεπουμε δεν κανει ουτε για την λειβαδια και το εχω γραψει....το καταλαβες επιτελους ρε μαστορα γιατι διαβαζουν και αλλοι και δεν βγαζουν νοημα τι γραφεις...
οσο για τα κουτσομπολια σου γραφω πως δεν δινω μια....ζαμπα,λαμπρου,στοχ ,μιλαμε για παιχταραδες που απλα δεν κολλανε στο συστημα που παιζει τωρα η ομαδα και ειναι ξενερωμενοι στο φουλ....στις προπονησεις ειναι θηρια,αλλα στην 11δα ακομα δεν εχουν χωρεσει....
αντε παλι .. ναι ρ εφιλε 6αρι θηριο θες αλλα οχι αργο και δενστριβογλου σαν τον μαυρο που εχουμε . θελουμε εναν σαν τον καμαρα του γαυρου τετοιο στυλ. να τρεχει... αυτο λεμε τοση ωρα. αν ειχες τσιμι λοιπον με λουτσε θα ξεκινουσε τσιμι μαουρισιο και θα ησουν καρακομπλε κιολας, δυσκολα θα εχανες κεντρο. με 2 αργους ομως που επαιζε το εχασες σε πολλα ματς. φετος με φερειρα παλι πιστευω τσιμι θα ξεκινουσε και μετα διαλλεξε εσυ κ παρε. για αυγουστο ρε μαν κατσε να μαθει το παιδι τι γινεται εδω και μετα θα τον δουμε. το μονο που μας εχει δειξει προς το παρον ειναι το πολυ καλο του ποδι.....και σου γραφω λοιπον ....ο τσιμι σε 3 χρονια εβαλε λιγοτερα γκολ και εδωσε λιγοτερες ασιστ απο οτι ο μισιτς σε εξι μηνες ως 4η επιλογη στα χαφ....ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΓΕΣ 3,5 ΜΥΡΙΑ?????ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΒΑΖΑ....Δηλαδη με την λογικη σου ο τσιμι ,αν ειχε μεινει ποιος δεν θα επαιζε???ο αυγουστος,ο καντουρι,ο μισιτς ,ο εσιτι ,ο μαουρισιος,ο νεαρος τσιγγαρας,ο βερν???ειδικα απο τη στιγμη που ο προπονητης σου παιζει στον αξονα φετος -1 παικτη και εχεις μονο 2 αντι για 3....και τον ενα τον ηθελε και 6ρι θηριο ....
αυτο δν ειπα κ εγω παραπανω? μια χαρα κανονικοτατος παικτης ειναι ο μισιτς.. δν διααφωνουμε σε αυτο. επισης επρεπε να γινουν τα παντα να σου μεινει ο ολιβειρα..ΥΓ....Ο μισιτς περισυ ειχε μαουρισιο και ολιβειρα μπροστα του,ποιος προπονητης θα τους αφηνε εξω αυτους....οσες φορες επαιξε ηταν πολυ καλος....με τον πανιωνιο ποιος σε πηγε τελικο???ποιος εκανε το σουτ προς το Γ που βρηκε στο χερι ???μια χαρα παικτης ειναι ,δουλευταρας αθορυβος και κυριως ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ....εχει και τεχνικο βρωμοσουτο,στημενα ,οξυδερκεια,γκολ,ασιστ....μια χαρα παικτης...ποιος τσιμιροτ ρε πουστη μου....οι πορτογαλοι τον αγορασαν για παιχταρα απο την κροατια απλα δεν κουμπωσε εκει...
Εχεις Περειρα να σου βαζει Σιδηροπουλο στο ντερμπι,τι να τις κανεις τις μεταγγραφες?αντε παλι .. ναι ρ εφιλε 6αρι θηριο θες αλλα οχι αργο και δενστριβογλου σαν τον μαυρο που εχουμε . θελουμε εναν σαν τον καμαρα του γαυρου τετοιο στυλ. να τρεχει...
ρε φιλε μου λες οτι τον εσιτι τον φερανε γιατι ειναι δυναμικος (που ειναι αλλα μονο αυτο) , γρηγορος (που δεν ειναι ! ) και για την σωστη πασα (που δεν κανει!) και ο καθυστερημενος ειμαι εγω ? η δεν ξερεις τι βλεπεις τυπε η εισαι πιωμενος μερα νυχτα. κανε την αυτοκριτικη σου πραγματικα. βρε του φευγει το κοντρολ της μπαλας απο τα ποδια και δν μορει να τη δωσει πανω απο 3 μετρα συρτα το παλικαρι . επισης τον εχεις για να κοβει και σε καθε ματς δινει απο 10 στημενα σε επικινδυνα σημεια. τυφλος εισαι ? να στο πω για 3η φορα, παικτες τυπου εσιτι δν υπαρχουν πλεον στο συγχρονο ποδοσφαιρο εδω και μια γαμημενη 10ετια κ εσυ ακομα πρεφα να το παρεις. επισης, ο μπρανκο ειχε κλεισει ισπανο προπονητη και την προσληψη φερειρα την πηρε πανω του ο σαββιδης , αυτα ειναι γνωστα. οποτε και εκει αδιαβαστος εισαι. και να σου πω την αληθει εμταξυ των 2 επιλογων (χωρις καν να ξερω ποιος ειναι ο ισπανος) θα πω του μπρανκο παιζει πολυ ητανε πιο ιδανικη και με ποδοσφαιρικη λογικη να πατησει πανω στο πλανο λουτσε και να μην παμε σε αλλαγες απο το 0 αλλα τελος παντων. πεταξες την παπαρια σου οπως κ ναχει. μετα αφου λοιπον τον επαιζες σαν παε ολο το καλοκαιρι περιμενοντας τον εναν και παρακαλωντας τον αλλον, επρεπε 2 βδομαδες πριν το πιο σημαντικο σου ματς να παρεις ενα 6αρι γιατι πηραν χαμπαρι οτι με τον αγιαξ εισαι βρωμα χωρις κοφτη και σου φερανε αυτον που θα ερχοτανε πιο γρηγορα, γιαυτο κ πηρες τον εσιτι και το μονο που ειχανε να σου μοστραρουνε ειναι οι υπερμεγεθεις γαμπες του και τα μπρατσα του , ωστε κατι μυρωδιαδες σαν εσενα να εντυπωσιαστουνε.. τοσο απλο ειναι. 6αρι που στο 60 τα φτυνει και ειναι η πρωτη σου αλλαγη ειναι ο εσιτι. παρτηνα χαμπαρι ρε τυπε οτι το κεντρο το εχεις χασει σε οσα παιχνιδια εχουμε παιξει μεχρι σημερα. στα παπαρια μου αν με ρωτησανε η οχι , αλλα θα λεω αυτο που βλεπω. αμυντικο τρανζισιον δν εχεις λογω αργου εσιτι και γιαυτο θα τρως γκολ ακομα και απο τον νιονιο. μπροστα σου ειναι τα πραγματα μην βλεπεις τη μπαλα με τα αυτα αλλα μετα ματια ημαρτον δηλαδηπαιχτη μου ,δυστυχως ,εισαι καθυστερημενος...σοβαρα στο γραφω.....η δεν μπορεις να διαβασεις πανω απο 2 γραμμες μαζι,ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ....τον πορτογαλο κοουτς που παιζει 442 με 6ρι τον εφερε στην ομαδα ο μπρανκο,στην θεση ενος κοουτς που επαιζε μια παραλλαγη του 433 με το αριστερο εξτρεμ(αφου δεν ειχε τετοιο) να μην παιζει τη γραμμη αλλα να λειτουργει ως εσωτερικο χαφ με προσωπο την εστια και χαφ μποξ 2μποξ...ο μπρανκο γνωριζε πολυ καλα το υλικο της ομαδος και γνωριζε πολυ καλα πως ειχαν ερθει παικτες για να ρολαρει η ομαδα ετσι....Ομως- ο μπρανκο- πηγε και συμφωνησε τον πορτογαλο μπαμ μπαμ -πληρωσε και 2,5 μυρια καπελο, παροτι γνωριζε οτι ειχε αλλη αγωνιστικη φιλοσοφια...και κερασακι εφερε εσιτι με την 100%συμφωνη γνωμη του προπονητη.....αυτα που γραφεις ειναι αρλουμπες του αερα....ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΙΟ ΕΤΣΙ ΠΙΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ...Τον εσιτι τον φερανε για κοφτη,γρηγορο δυναμικο με σωστη πασα...αυτα μας τραγουδαγανε ...Ο ΜΠΡΑΝΚΟ ΕΦΕΡΕ ΦΕΡΕΙΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ, ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΣΙΤΙ....τωρα επειδη δεν ρωτησαν εμενα η εσενα πως μας φαινονται τα μπουτια του καλα κανανε...ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙΜ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ...
Επειδη ομως προλογο δεν τρωμε απο κανενα....τα ερωτηματα ειναι τα εξης...ηξερε ο μπρανκο οτι η ομαδα εχει παικτες για 433 και εφερε προπονητη θιασωτη 442...ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ 6ΡΙ και εφερε εσιτι,παικτη χαφαρο δεν βρηκε και παζαρευε μπρανταριτς(κροατη τσιμιροτ δηλαδη)με 7 8 μυρια και τελικα αυτος πηγε τζαμπα δανεικος ουγγαρια...μονταρει την ομαδα στα γρηγορα και πραγματι βλεπουμε την ομαδα να ρολαρει ικανοποιητικα στα νεα αυτα κοζια(τουλαχιστον στην προετοιμασια)...στην πορεια φαινεται μπαμ πως η ομαδα εχει 2 χτυπητες αδυναμιες σε αυτο το συστημα και η μια πολυ σοβαρη,δεν ειναι αλλη απο τον γυαλινο καντουρι ο οποιος οπως μας ειπε και ο κοουτς ειναι καταπληκτικος παικτης και κομβικος για το συστημα του..και δω σας θυμιζω οτι ο καντουρι,κανει 2 προπονησεις μετα 3μερες αποφορτιση και για καθε μιση ωρα παιχνιδιου θελει μια βδομαδα αποθεραπεια...αφηνω τις θλασεις....βεβαιως τετοια παιχτουρα αν δεν ηταν απο γυαλι ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ....
ολα αυτα οδηγουν στο συμπερασμα....ΜΠΡΑΝΚΟ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΠΑΠΑ,ΦΕΡΕΙΡΑ -αν εισαι αυτος που λενε θελεις χρονο να δουμε την ομαδα στα μετρα σου ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ,ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΑΘΜΟΣ ΚΑΙΕΙ,ΑΡΑ καλυτερα να προσαρμοστεις εσυ στον ΠΑΟΚ...για τον εσιτι ασκοπο να τα γραφω παλι,οσο σερνεται καλυτερα παγκο εξεδρα να βρει πατηματα...οσοι κραζετε-δικαιως αδικως-σκεφτειτε πρωτα οτι αυτοι κοστισαν 6 μυρια +εφορια καιτα λεφτα δεν ειναι μαρουλια....αναγκαστικα στηριζουμε και προσπαθουμε να δουμε αυτο που θελουμε!
ρε τρελε με τα σεντονια που μου γραφεις καποι μου ξεφευγουνε! οσο για εσιτι δυστυχως πιστευω το παλικαρι τζαμπα το πηραμε. γιαυτο που γραφεις για βιτολο παντως, γιαυτο σου λεω οτι θελεις τετοιου στυλ κοφτη να ειναι γρηγορος κνα στριβει ωστε παικτες τυπου γκαρσια να απελευθερωνονται. ο μαουρισιο ας πουμε με εναν βιτολο διπλα του θα εκανε μεγαλους παπαδεςδεν λεω εγω....ετσι λενε ακομα και τωρα αυτοι που τον φερανε....ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ..ΘΑ ΔΙΑΒΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΩΣΤΑ???ΜΙΣΗ ΓΡΑΜΜΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ...